- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.041
saol kuzum burayı bırakmadan bi 3-4 kilo daha vermek hedefim , sende istediğin kiloya inene kadar uzak kalma buralardanAyy ne guzel masallah sana darisi bizlere..demekki gecen hafta kaslarin sismis olabilir bu haftada odeminde gitti kg aciga cikti,iyi gozun aydin :)) cok sevindim yaa
ayyy 58 ne iyi bi kilo yaaaOff of soyle bı degnek olsada durtse benı 58 kılo oluversem ne ıyı olurdu
saol kuzum burayı bırakmadan bi 3-4 kilo daha vermek hedefim , sende istediğin kiloya inene kadar uzak kalma buralardan
mersin çok güzel tavsiye ederim gelip görmeni benide görürsünHıc strse sokma kendını bol su ıc hafıf seyler ye. Burda calusan arkadasyçta mersınlı esımde mersınde askerlık yapmıstı otarafları mrk edjyorum cok ıstıyoruz gezmeyı belkı ben gelırım kız
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinBende 3 ıstıyorum genıs aıle sevıylrum daha 1.deyım ama
o deyneği bulursan bana da gönder benim totoda ağırOff of soyle bı degnek olsada durtse benı 58 kılo oluversem ne ıyı olurdu
Kac yılın bırıkıntısı valla baxen mıdem copluk gıbı oluyo ne bulursam atıyorum mılletın mıdesı kusuyo benımkı nıye kusmüyoki ablamınki bı küstü valla tıg gıbı oldu kardesım gıbı duruyo herkeste oyle dkyo zatenayyy 58 ne iyi bi kilo yaaa
sanki kiloları bi günde aldıda hemencik vermeye çalışıyor
bişileri yanlış yapıyosun dimek kio deyneği bulursan bana da gönder benim totoda ağır1 seneden fazladım diyetteyim
boğazımı tutamıyorum bence yoksa istesem güzel verdim nasıl vereceğimi de biliyorum ama şuan pek istek yok sanırımbişileri yanlış yapıyosun dimek ki
Erdemlıden aılesı falan orda kendılerıde bıkac yıla tayın ıstıycek zaten. Mersınde evler cok ucuz ya bakıyoruz arada erdemlıdekulere harıka evler kocaman kocaman fıyatlar cok makul.mersin çok güzel tavsiye ederim gelip görmeni benide görürsüntürkiyenin incisi olacak diyorlar fransanın parisi nasılsa mersinde öyle olacakmış diyorlar o günler gelmeden gelip görün mersin mersinliğini kaybedecektir muhtelen . arkadaşın neresinden merkezden mi ?
ay ne kötü ben bilirim onun acısını, bi gün kuzenle taksiye bindik kuzende benden 9 ay büyük, o 60 lı kilolarda ben 70 li, adam benden için annenmi demiş yuh oha çüşşş dedimKac yılın bırıkıntısı valla baxen mıdem copluk gıbı oluyo ne bulursam atıyorum mılletın mıdesı kusuyo benımkı nıye kusmüyoki ablamınki bı küstü valla tıg gıbı oldu kardesım gıbı duruyo herkeste oyle dkyo zaten
Ooo gelın hanım gunaydın nasılsınız
Hayırdır canım noldu.
babamın sorumsuzlukları ve borçları canım düğün arefesi bizim zaten sıkıntımız varken 28000 tl borç çıkardı bize.canım sen emzirmiyo musun ? neden böyle şeyler deniyosun bugün bi diyetisyen sayfasında gördüm teff tohumu hakkında ticari amaçla çıkarılmış bişey almayın aldırmayın yazmış
hayırdır tatlım ne oldu?
yoluna sokmaya çalışıyorz herşeyi ama artık ben bittim
Ah bı bulsam o deyneği bulursan bana da gönder benim totoda ağır1 seneden fazladım diyetteyim
Hahaahha doğru elıne su dokemeyız
erdemli alatanın denizi de muhteşem arkadaşın bilir . oturduğum muhitte sıfır daire 300 bin tl ye satılıyor size ucuz bize çok paraErdemlıden aılesı falan orda kendılerıde bıkac yıla tayın ıstıycek zaten. Mersınde evler cok ucuz ya bakıyoruz arada erdemlıdekulere harıka evler kocaman kocaman fıyatlar cok makul.
Canım senin üzerindeki kilo senin hayatını çok olumsuz etkilemiyor. O yüzden ağırdan alabiliyorsun.drdotty ve sen ıdolumsunuz sızın kadar ıradelı olsaydım sımdıye bende mezun oluyodum.
bu hafta çok hevesliydim vermeye 3 kilo verecektim spor yapacaktım ama kolum kalkmıyor .Ah bı bulsam bı gaza gelıyorum hadı bu sefer bı solukta kyrtulayım dıyorum sonra 2 gun gecıyo hop basa
bence hazır olduğundasıkı bi diyete başlıyorum de ve 3 ay hiç bırakmadan 3 ayda vereceğin kilo ile acayip fit olursun hem diyettende sıkılmamış olursun, ben kendimi hep öle motive ettim ideal kiloma inince yerim diye, ha yemedim mi bayramda,tatilde alasını yedim ama dönüşte kilo yapışmadan vermeye çalıştımboğazımı tutamıyorum bence yoksa istesem güzel verdim nasıl vereceğimi de biliyorum ama şuan pek istek yok sanırım
taksıcının gozlerde sorun olabılırmıay ne kötü ben bilirim onun acısını, bi gün kuzenle taksiye bindik kuzende benden 9 ay büyük, o 60 lı kilolarda ben 70 li, adam benden için annenmi demiş yuh oha çüşşş dedimkuzen nasıl gülüyor onada ayrı sinir oldum, ama şimdi 0 80 li kilolara çıktı ben 60 lara hatta yakında 50 lere inecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?