- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.101
istemenin sınırı yoktur be kardeşim :
aha haaaa
15 gün uzun gelir banaay seni alıntılayıp cevap yazmayı unutmuşum
15 de bir cikolat ye sadece o zaman tekrar devamhem zaten yemiyosun bu günlerde illa gidecek ama bu hafta ama diğer hafta sabret , bak ben geçen hafta o kadar çabalamaya 200 gramcık gitmişti bu hafta çok daha iyi gidiyor, sabret ve inceldiğini düşün
ya bu arada sana attığım mayoyu aldım ama bikini alamadım sanırım alamıyacam
afiyet olsun kuzumben de eti forma peynir sürüp yedim
sanırım yok kuzumkızlar iphone da kk uygulaması yokmu? ben mi bulamadım
Saol canım.inanirim canim ya olsun yinede masallah sana ve is arkadaslarina canim
bencede yok baya bakındım bulamadım yasanırım yok kuzum
Balıkesırlıyım ben guzel bı kasabasında dogdum buyudumAVMlerde 8 tlye görüyorum . sen nerelisin dediysen de anımsamıyorum
2 kere detoks yap 3 hafta kontrol et bitti gitti aslında . hafta sonu bir detoks yaparım belki görümcemde olcak onu da kafalarım
15 gün uzun gelir banatartılmıyorum bakıcaz yarın duruma mayo çok güzeldi bayılmıştım modeline ne kadar kalcaksınız deniz ölgesinde
afiyet olsun kuzum
googledan girersin uygulama sinir bozucubencede yok baya bakındım bulamadım ya
hadi ya es kaza bende orya gelin geliyordumBalıkesırlıyım ben guzel bı kasabasında dogdum buyudum detoks nıyetıyle gune baslıyorum oglen daha cok yıyıp bozuyorum ama kabak detoksunu cok aevmıatım onu yapcam
bende yarın yapsammı ki diyorum cuma önceside iyi olur haniBalıkesırlıyım ben guzel bı kasabasında dogdum buyudum detoks nıyetıyle gune baslıyorum oglen daha cok yıyıp bozuyorum ama kabak detoksunu cok aevmıatım onu yapcam
kaç çıktın kuzum .5 gece kalıcaz canım 2 tane mayom var bulabilirsem bi tane daha alırım bulamazsam almam napıyım
ben dayanamadım tartıldım ya bugün
banada tam tersi google sinir bozucu geliyordu diğer telefondayken şimdi bilmiyorum bunda hiç girmedim kk'yagoogledan girersin uygulama sinir bozucu
hadi ya es kaza bende orya gelin geliyordumben karar verirsem yaparım da karar vermek işte biraz sıkıntı
olur dimi ya illa 90-60-90 olmaya gerek yok bikini giymek için 89-75-96 ölçülerinde bende giyebilirim dimikaç çıktın kuzum .
2 yeter ama bikini alsan süper olur .
Herkes sıkayet edıyo bı benmı sevıyorum dıyodumehehehhee severim valla yalan mı söylim
olur dimi ya illa 90-60-90 olmaya gerek yok bikini giymek için 89-75-96 ölçülerinde bende giyebilirim dimi
62.4 çıktım cumaya 61 küsürlerde bitiririm bu işi
Haahhaa28000 midaha öncede konuşmuştuk Allah sabır versin canım, düğüne yakın senin neler düşünmen lazım sen ne düşünüyosun umarım en az zararla atlatırsınız
ne borcu peki biliyo musunuz?
ay dimi bende amca bunadınmı yada gözlerde bi sorun var yakını seçemiyosun heral diye bayağı çıkışmıştım
Geçmiş olsun canım dikkat doktorun önerilerine bununla bitsin gitsinevet ya fenayim gercekten:) gittim baya sinir bozucu gecti... korkudan kendimi nasil sIktiysam ter su icindeydim bitiginde... baya zor oldu ama ya derine Kadar inmesi gerektiginden hissettim biraz böyle sürekli igne batiriyolar gibiydi.
siimdi tam 14 gün su degmicek nasil olcaksa o. kesinllikle su degdirme dedi iltap kapma olayi cok yüksekmis elim sürekli suda
Canım rahat edeceksen giy ben yüksek bel giydiğimde rahat ediyorum mesela. Hem kimler kimler giyiyor görsen. Hele bölgesel estetik yaptırmış olanlar var hemen farkediliyor. İç bacak ve üstten derilereri dizlerine inmiş ama karnı beli sırtı fıstık gibi kadının.drdotty canım sen şimdi sahildesin ya beni bi aydınlat
ben şimdi mayo aldım bi tanede bikini alayım diyorum ama mini minicik bi göbeğim var iç bacağım var o nedenle çok yakıştıramıyorum bikiniyi acaba ben kuruntumu yapıyorum, sence bikiniyi sadece fit hatunlar mı giymeli yoksa tugba burda niceleri giyiyormu diyosun
alışırsın bencebanada tam tersi google sinir bozucu geliyordu diğer telefondayken şimdi bilmiyorum bunda hiç girmedim kk'ya
kız beni grdün ben bile bikini giydimolur dimi ya illa 90-60-90 olmaya gerek yok bikini giymek için 89-75-96 ölçülerinde bende giyebilirim dimi
Süpermiş kızım şimdi sen giymiicende kim giycekolur dimi ya illa 90-60-90 olmaya gerek yok bikini giymek için 89-75-96 ölçülerinde bende giyebilirim dimi
Canım bende senın gıbı dusunup gecen sene eteklı mayo almıstım bı gıttım onu gıymeye utanıyodumkı havuz basında etlu etlı ablaları gorunce bı benmı takıyorum dıye kızdım kendımedrdotty canım sen şimdi sahildesin ya beni bi aydınlat
ben şimdi mayo aldım bi tanede bikini alayım diyorum ama mini minicik bi göbeğim var iç bacağım var o nedenle çok yakıştıramıyorum bikiniyi acaba ben kuruntumu yapıyorum, sence bikiniyi sadece fit hatunlar mı giymeli yoksa tugba burda niceleri giyiyormu diyosun
Yok canim hobi olarak yapiyoruz organik ekip yiyoruz,simdi binadaki komsularin bahce tarla olmadigindan bizden istiyorlar uygun fiyata annemgil satiyorlar,ben kendim ayri diktim benim cok az artarsa onuda satarim, simdilik kabak cicegi isteyen musteri çok onun icin 4:30 gidip,8:00 de geliyoruz,diger gunlerde sebze icin ayni erken gidiyoruz sulama ne olursa öğle sonu geliniyor,acikcasi sebzeyi toplamayi seviyorum tarlaya gitmeyi sevmiyorum,yazin hic bir tatil yapamiyoruz hep bahce bende bundan sikayetciyim,kisin okul var hep evdeyiz neyse cenem acildi :)) yani spor olsun die gidiyorum yoksa agizlarindan burunlarindan getiririm :)))Canım sen tarla ısını hobı olarakmı yapıyısun yoksa gelır kaynagınızmı. Allah kolaylık versın sıcakta cok zor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?