- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.121
alışmaz olur muyum canım telefonumalışırsın bence
kız beni grdün ben bile bikini giydim
ooo çok iyisin 60 ta mı bitirsen ne yapsan tatilde rahat yer içersin
benim 40 gün önceki ölçülerim canım şimdi daha inceyimdir muhtemelenölçülerine ulaşmama 1 er cm kalmış bende mezun mu olsam
Geçmiş olsun canım dikkat doktorun önerilerine bununla bitsin gitsin
Canım rahat edeceksen giy ben yüksek bel giydiğimde rahat ediyorum mesela. Hem kimler kimler giyiyor görsen. Hele bölgesel estetik yaptırmış olanlar var hemen farkediliyor. İç bacak ve üstten derilereri dizlerine inmiş ama karnı beli sırtı fıstık gibi kadının.
Rahat ol bikini giymek istiyorsan giy. Herkes ne halde giyiyor.
Geçen hafta bakan bey vardı eşi çocukları. Onlar var diye ben elbise mayoyla çocukların başındaydım, ne olacaksa sanki ayıp olur diye hep şort falan giydim. Kadın giydi bikinisini göbeğini sallaya sallaya gayet rahattı. (Benle yaşıt 3 yaşında ikizleri var. Bakanın eski karısı Amerika’dan arkadaşımızdı. Sonra buraya gelince ayrıldılar bu köylü güzelini aldı abimiz o yüzden kadın pek haz etmiyor bizden. Yukardan yukardan bakıyor. Önce göbeğine baksın soyka
Neyse giy yani sen bikinini emin ol her 10 kişinin 9 undan daha düzgündür fiziğin
bikinili halini görmedim kızalışırsın bence
kız beni grdün ben bile bikini giydim
ooo çok iyisin 60 ta mı bitirsen ne yapsan tatilde rahat yer içersin
Aaaa merkezemı kızgoogledan girersin uygulama sinir bozucu
hadi ya es kaza bende orya gelin geliyordumben karar verirsem yaparım da karar vermek işte biraz sıkıntı
Ayy yapsakmı yarın evde kabagım var benım.bende yarın yapsammı ki diyorum cuma önceside iyi olur hani
ay dur ben bi iş çıkışı yine geziyim avmleriSüpermiş kızım şimdi sen giymiicende kim giycek
Fıstık gibiymişsin
bende şimdi almayıp oraya gittiğimde pişman olmaktan korkuyorum en son bikini giydiğimde bekardım ve 50 kiloydumCanım bende senın gıbı dusunup gecen sene eteklı mayo almıstım bı gıttım onu gıymeye utanıyodumkı havuz basında etlu etlı ablaları gorunce bı benmı takıyorum dıye kızdım kendıme
hatta akşamda kabak yicem yarın içinde yapacam , yapalım hadi hatta dur birini daha çağıralımAyy yapsakmı yarın evde kabagım var benım.
Ne...Allah yardimciniz olsun canim.ins bir an once evlende kurtul annede allah sabir versin..babamın sorumsuzluklarıyla uğraşıyoruz canım
babamın sorumsuzlukları ve borçları canım düğün arefesi bizim zaten sıkıntımız varken 28000 tl borç çıkardı bize.
yoluna sokmaya çalışıyorz herşeyi ama artık ben bittim
Ozaman guzelmıs bızımde mınık bı organık tarım yaptıgımız bahcemuz var ben pek ellemıyorum kv halledıyo bızımkınıYok canim hobi olarak yapiyoruz organik ekip yiyoruz,simdi binadaki komsularin bahce tarla olmadigindan bizden istiyorlar uygun fiyata annemgil satiyorlar,ben kendim ayri diktim benim cok az artarsa onuda satarim, simdilik kabak cicegi isteyen musteri çok onun icin 4:30 gidip,8:00 de geliyoruz,diger gunlerde sebze icin ayni erken gidiyoruz sulama ne olursa öğle sonu geliniyor,acikcasi sebzeyi toplamayi seviyorum tarlaya gitmeyi sevmiyorum,yazin hic bir tatil yapamiyoruz hep bahce bende bundan sikayetciyim,kisin okul var hep evdeyiz neyse cenem acildi :)) yani spor olsun die gidiyorum yoksa agizlarindan burunlarindan getiririm :)))
Nereye gudıyosunuz kaca gıdıyosunuz canım bız daha ayarlamadık arastırıyorum.benim 40 gün önceki ölçülerim canım şimdi daha inceyimdir muhtemelen
aman giy be salın gitsin bakan bey ve eşide kimmiş
bende yüksel bel alırım canım alırsam neyse bakalım bulabilirsem çok dert değil şimdilik
bende iç bacaklarımı aldırsam
bikinili halini görmedim kız
haftaya cuma sabah 8 de uçak çok erken çıkmamız lazım tartılsam bile fazla çıkarım sabahın o saatinde o yüzden ben bu hafta ayrılıyım kafam rahat olsunama haftaya yine devam seninle diyete
Al bence olculerın gayet guzel canımay dur ben bi iş çıkışı yine geziyim avmlerifena gaza geldim
bende şimdi almayıp oraya gittiğimde pişman olmaktan korkuyorum en son bikini giydiğimde bekardım ve 50 kiloydumaman alıcam karar verdim iş çıkışı avmdeyim
Geçmiş olsun canim Allah bir daha yasatmasin..evet ya fenayim gercekten:) gittim baya sinir bozucu gecti... korkudan kendimi nasil sIktiysam ter su icindeydim bitiginde... baya zor oldu ama ya derine Kadar inmesi gerektiginden hissettim biraz böyle sürekli igne batiriyolar gibiydi.
siimdi tam 14 gün su degmicek nasil olcaksa o. kesinllikle su degdirme dedi iltap kapma olayi cok yüksekmis elim sürekli suda
Demek aksamda kabak hımmm bende yapayım madem neyım eksık fazlam varhatta akşamda kabak yicem yarın içinde yapacam , yapalım hadi hatta dur birini daha çağıralımSchonerDuft yarın kabak detoksu yapalım diyoruz ne diyosun
Antalya xafira otel canım 3500 civarı sanırım 5 gece biz oteli arayıp öle aldık daha uyguna geldi sizde alacaksanız oteli bi arayınNereye gudıyosunuz kaca gıdıyosunuz canım bız daha ayarlamadık arastırıyorum.
ee jübilemi yapıyorum kolaymı vermeliyim daha çok vermeliyimDemek aksamda kabak hımmm bende yapayım madem neyım eksık fazlam var
güle güle kullan kuzumalışmaz olur muyum canım telefonum
kuzum yağlarıda mı görmedin bluzdanbenim 40 gün önceki ölçülerim canım şimdi daha inceyimdir muhtemelen
bende yüksel bel alırım canım alırsam neyse bakalım bulabilirsem çok dert değil şimdilik
haftaya cuma sabah 8 de uçak çok erken çıkmamız lazım tartılsam bile fazla çıkarım sabahın o saatinde o yüzden ben bu hafta ayrılıyım kafam rahat olsunama haftaya yine devam seninle diyete
anımsamıyorum bile 7 sene geçmiştir üstündenAaaa merkezemı kız
canım birşey yemek istemiyor ki zorla yiyebilir miyim acaba .. yok ya siz yapın kabak detoksu hiç yapmadım perşembe ters teper falan hafta sonu yaparım bir detoks daha sağlam olurhatta akşamda kabak yicem yarın içinde yapacam , yapalım hadi hatta dur birini daha çağıralımSchonerDuft yarın kabak detoksu yapalım diyoruz ne diyosun
kuzum beni insanların yağları ilgilendirmiyor resimlerdegüle güle kullan kuzum
kuzum yağlarıda mı görmedin bluzdanonun cıbıl hali işte evet kafan rahat olsun bencede bu hafta mezun ol sen
anımsamıyorum bile 7 sene geçmiştir üstünden
hadi bakalım öle olsun bu seferde biz kurban ederiz kendimizicanım birşey yemek istemiyor ki zorla yiyebilir miyim acaba .. yok ya siz yapın kabak detoksu hiç yapmadım perşembe ters teper falan hafta sonu yaparım bir detoks daha sağlam olur
benim baktığım öncelikli şey yağlar ona göre resim atarken aklında bulunsunkuzum beni insanların yağları ilgilendirmiyor resimlerdedikkat etmemişim o yüzden
hadi bakalım öle olsun bu seferde biz kurban ederiz kendimizi
mşallah maşallahkızlar son günlerde ne çenemiz düştü ya maşallah maşallah
hep böyle olsak keşke
benim 40 gün önceki ölçülerim canım şimdi daha inceyimdir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?