Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ölçülerine ulaşmama 1 er cm kalmış bende mezun mu olsam
benim 40 gün önceki ölçülerim canım şimdi daha inceyimdir muhtemelen
aman giy be salın gitsin bakan bey ve eşide kimmiş
bende yüksel bel alırım canım alırsam neyse bakalım bulabilirsem çok dert değil şimdilik
bende iç bacaklarımı aldırsam
alışırsın bence

kız beni grdün ben bile bikini giydim
ooo çok iyisin 60 ta mı bitirsen ne yapsan tatilde rahat yer içersin
bikinili halini görmedim kız
haftaya cuma sabah 8 de uçak çok erken çıkmamız lazım tartılsam bile fazla çıkarım sabahın o saatinde o yüzden ben bu hafta ayrılıyım kafam rahat olsun ama haftaya yine devam seninle diyete

Süpermiş kızım şimdi sen giymiicende kim giycek
Fıstık gibiymişsin
ay dur ben bi iş çıkışı yine geziyim avmleri fena gaza geldim
Canım bende senın gıbı dusunup gecen sene eteklı mayo almıstım bı gıttım onu gıymeye utanıyodumkı havuz basında etlu etlı ablaları gorunce bı benmı takıyorum dıye kızdım kendıme
bende şimdi almayıp oraya gittiğimde pişman olmaktan korkuyorum en son bikini giydiğimde bekardım ve 50 kiloydum aman alıcam karar verdim iş çıkışı avmdeyim

Ne...Allah yardimciniz olsun canim.ins bir an once evlende kurtul annede allah sabir versin..

Ozaman guzelmıs bızımde mınık bı organık tarım yaptıgımız bahcemuz var ben pek ellemıyorum kv halledıyo bızımkını kendımuze yetıyo anca

Nereye gudıyosunuz kaca gıdıyosunuz canım bız daha ayarlamadık arastırıyorum.

Geçmiş olsun canim Allah bir daha yasatmasin..

Nereye gudıyosunuz kaca gıdıyosunuz canım bız daha ayarlamadık arastırıyorum.
Antalya xafira otel canım 3500 civarı sanırım 5 gece biz oteli arayıp öle aldık daha uyguna geldi sizde alacaksanız oteli bi arayın
Demek aksamda kabak hımmm bende yapayım madem neyım eksık fazlam var
ee jübilemi yapıyorum kolaymı vermeliyim daha çok vermeliyim

alışmaz olur muyum canım telefonum
güle güle kullan kuzum
kuzum yağlarıda mı görmedin bluzdan onun cıbıl hali işte evet kafan rahat olsun bencede bu hafta mezun ol sen
Aaaa merkezemı kız
anımsamıyorum bile 7 sene geçmiştir üstünden

hatta akşamda kabak yicem yarın içinde yapacam , yapalım hadi hatta dur birini daha çağıralım SchonerDuft yarın kabak detoksu yapalım diyoruz ne diyosun
canım birşey yemek istemiyor ki zorla yiyebilir miyim acaba .. yok ya siz yapın kabak detoksu hiç yapmadım perşembe ters teper falan hafta sonu yaparım bir detoks daha sağlam olur

güle güle kullan kuzum

kuzum yağlarıda mı görmedin bluzdan onun cıbıl hali işte evet kafan rahat olsun bencede bu hafta mezun ol sen

anımsamıyorum bile 7 sene geçmiştir üstünden
kuzum beni insanların yağları ilgilendirmiyor resimlerde dikkat etmemişim o yüzden
canım birşey yemek istemiyor ki zorla yiyebilir miyim acaba .. yok ya siz yapın kabak detoksu hiç yapmadım perşembe ters teper falan hafta sonu yaparım bir detoks daha sağlam olur
hadi bakalım öle olsun bu seferde biz kurban ederiz kendimizi

kuzum beni insanların yağları ilgilendirmiyor resimlerde dikkat etmemişim o yüzden

hadi bakalım öle olsun bu seferde biz kurban ederiz kendimizi
benim baktığım öncelikli şey yağlar ona göre resim atarken aklında bulunsun
bencede siz önden gidin nilay keçecinin detoksu değil mi yine tedbirli olmakta fayda var

o zaman ben 40 gün daha devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…