- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.141
İşte canım bakan olunca mikemmmmel fiziğime bakan olmasın diyebenim 40 gün önceki ölçülerim canım şimdi daha inceyimdir muhtemelen
aman giy be salın gitsin bakan bey ve eşide kimmiş
bende yüksel bel alırım canım alırsam neyse bakalım bulabilirsem çok dert değil şimdilik
bende iç bacaklarımı aldırsam
bikinili halini görmedim kız
haftaya cuma sabah 8 de uçak çok erken çıkmamız lazım tartılsam bile fazla çıkarım sabahın o saatinde o yüzden ben bu hafta ayrılıyım kafam rahat olsunama haftaya yine devam seninle diyete
Kızların kabak önerisini reddetmiştin ama yoğurtlu dereotlu kabak yiyebilirsin. İçine 2 kaşık haşlanmış mercimek koyabilirsinsabah
1 tost
biraz semiz
1 bardak süt laktozsuz
ara
1 fındık çiğ
2 badem çiğ
öğlen 14 gibi
1 brdak süt
3 şekerpare (kayısı)
ara
türk kahvesi
akşam
1 kase mercimek çorba
yanında ne yesem diyorum salata dışında
ya da çorba yerine ne yiyebilirim öneri alabilirim kalorisi düşük şeyler olsun
detoks yapacaklar yarın onlar onun önerisiydi kuzum.Kızların kabak önerisini reddetmiştin ama yoğurtlu dereotlu kabak yiyebilirsin. İçine 2 kaşık haşlanmış mercimek koyabilirsin
Evde ye o zaman dışarıdan ne yesen zarar şimdidetoks yapacaklar yarın onlar onun önerisiydi kuzum.
dereotu damak tadıma uymuyor
bugün evde tekim yemek yapacak gücümde yok dışardan yicem iş çıkışı ya da evde peynir semiz falan mı yesem
Bende bakınıyorum oralara ama kimseye yorum yazmıyorumburalardayımkimse cvp vermeyince bdv de fln bakınıyodum
bana yazmadın ama birşey bekledim bekledimburalardayımkimse cvp vermeyince bdv de fln bakınıyodum
Ne...Allah yardimciniz olsun canim.ins bir an once evlende kurtul annede allah sabir versin..
yazın yumurta yiyemiyorum çok cinsim alışırsın ama merak etmeEvde ye o zaman dışarıdan ne yesen zarar şimdi
Yumurta ye kahvaltıda yemiyorsun sanki bu aralar
uyarı değil kuzum direk banlıyolar 2 3 günBende bakınıyorum oralara ama kimseye yorum yazmıyorumsonra uyarı falan almayım
görmüşüm mü yzdıgını hiç farkında değilim inan kibana yazmadın ama birşey bekledim bekledim
nasılsın tam 20 gün sonra özgürsün evde istediğin kadar uyucaksın
sağol canımmgüle güle kullan kuzum
kuzum yağlarıda mı görmedin bluzdanonun cıbıl hali işte evet kafan rahat olsun bencede bu hafta mezun ol sen
anımsamıyorum bile 7 sene geçmiştir üstünden
hazır yemeğim yok ki evde yapmam lazım
görmüşüm mü yzdıgını hiç farkında değilim inan ki
zman geçmiyo darlandım iyice wc zorluyo tee 3. kata cıkıyorum sandalyede rahat değilim hava cok sıcak
su iç kuzum bol bol klimayıda cok acma o da agrı yaparbana da geçmiyorbaşım çok ağrıyor çok kötüyüm .
neden senin katta yok mu wc ?
Anladim kuzum en iyisi 3.kat bu durum da.su iç kuzum bol bol klimayıda cok acma o da agrı yapar
yok bizim gittiğimz wc 3. katta bizim katta üretimin var bende ona girmek istemiyorum bin kişi giriyo malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?