- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.221
günaydın canım niye suratsız uyandın bakıyım senGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım dikkat doktorun önerilerine bununla bitsin gitsin
Geçmiş olsun canim Allah bir daha yasatmasin..
zararlardan genelde bahsetmezler satış olsun diye dene bakalım ama senin ihtiyacın yok ürünlere güzel veriyorsun aslında
bence muhteşem plan
tartıda istediğimi bulamadımgünaydın canım niye suratsız uyandın bakıyım sen
dikişlerin nasıl olduaynen dimi
beynim yandı nasıl genç çocuklara ilgibizimde klima sürekli açık ama ben hala bunalıyorum
ay allah korusun ya küçük büyük farketmiyo korumak gerekiyo geçen bdv de bi konu okumustm kızın babasının genc couklara karsı ilgisi varmıs kız arastırıpta öğrenmiş ne kadar iğrenc bi durum
ben dha hiç ban yemedim
aksam cok acidi yeri uykumdan uyandim bikac defa. Suan iyi ama elimi cok fazla hareket etirince yine aciyo ve zonkluyodikişlerin nasıl oldu
Bende yapicam bugün canimNasıl yapılıyor canım kabak detoksu
gelmicem dedi o kuzum kızdı baya hesaplar birleşincekaptinn blacksea den haber var mı
sana noldu ne dikişiiiiiiaksam cok acidi yeri uykumdan uyandim bikac defa. Suan iyi ama elimi cok fazla hareket etirince yine aciyo ve zonkluyo
birde oynak yerde resimde doğru gördüysem eğer . çok acır kontrole ne zaman gideceksinaksam cok acidi yeri uykumdan uyandim bikac defa. Suan iyi ama elimi cok fazla hareket etirince yine aciyo ve zonkluyo
anladım kuzum.gelmicem dedi o kuzum kızdı baya hesaplar birleşince
bir garip ilgileniyor canım spor listesi ileKizlar ben simdi bihafta en azindan spor yapmicam tek yürüyüs yaparim öglenleri.
Isterseniz spor listesinden cikarabilirsiniz
drdotty SchonerDuft
allahım nasıl bir dünya da yaşıyoruz biz böyleerkek cocuklarına
cok korkuyorum cocugumu başkalarına nasıl vericem nasıl sevdiricem paranoyak oldum bu günlerdeallahım nasıl bir dünya da yaşıyoruz biz böyle
büyük bisi degil kuzum bas parmagimda bisey cikmisti iki ay önce aldirmistim sonra yine ve daha büyük bi sekilde cikti, simdi tekrar aldilar busefer derin ve dikislisana noldu ne dikişiiiiii
yabancılara verme zaten gözünün önünde sevdir . kimse ile yanlız kalmasın yeter zaten sonrası allaha emanet kuzumcok korkuyorum cocugumu başkalarına nasıl vericem nasıl sevdiricem paranoyak oldum bu günlerde
Bende kaçırmisim çok geçmiş olsun canim kusura bakma görmemişim msj larda falanbüyük bisi degil kuzum bas parmagimda bisey cikmisti iki ay önce aldirmistim sonra yine ve daha büyük bi sekilde cikti, simdi tekrar aldilar busefer derin ve dikisli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?