- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.261
daha iyi olur gelmeyin de sendeaynen bnada diyolar ki evinize gelmeyiz
şaka mı neden müsade ettiniz aglatmasına.. dengesiz kadın ya
Hosbulduk benim bebegimde zor oldu 2. Tup bebek denememisde kavustum ya ortalik da bu kadar donen pis haberler varken nasil hala dokunuyorlar anlamis degilimaşırı derecede çocuk severim ama yiğenim ve arkadaşımın çocukları dışında kimsenin çocucugına dokunamam ve uzaktan sevmişimdir hep bu insanlar bu cesareti nerden buluyor , ben bebeğimi çok zor buldum ama hiç bi zaman buldumcuk olmadım hiç sakınmadım kimseden ama tanımadığım kişilerin özellikle erkeklerin otobüste,markette dokunmalarına iğreti oluyorum
sizinki sevmekten öte olmuş abartmış bayağı
bu arada hoşgeldin canım
nasıl işime gelir anlatamamdaha iyi olur gelmeyin de sende
Vaskuler malfarmasyon diye bi damar rahatsizligi kanamasi darbe almasi falan sikintigeçmiş olsun kolunda ki problem ney . çok düşüncesiz bir şey yapmış.
evet sen iş yeri doktoruna git 14 gün aynı bant ile dolaşmak olmaz
insilün direncim yok canım olsa kolay şekilde veremezdim şimdiye kadar testte yapıldı mart ayında .
evet 5 günde ancak söker sökmezsede boşa içmiş olursun
aynen bnada diyolar ki evinize gelmeyiz
şaka mı neden müsade ettiniz aglatmasına.. dengesiz kadın ya
günaydın poncikgünaydın kızlar
diminasıl işime gelir anlatamam
çok geçmiş olsun canımVaskuler malfarmasyon diye bi damar rahatsizligi kanamasi darbe almasi falan sikinti
O kör cahil insanlardan burda da mevcut canimMalesef gercek arabada bayagi agladim musade etmedim ki kadin kucagimdaki cocuga bi anda yapti bu tarz seyleri zaten anlik yapiyorlar sanirim ne oldugunu anlamadim bile yuzu ona donuk duruyordu kucagimda bianda sikip sert sekilde vurdu sonra nazar degmesin diye yaptim diyor
bi gün eksi bi gün artı çıkıyorum deliricemmmmgünaydın poncik
dimi
çok geçmiş olsun canım
bugün kaç çıktın bence yediklerinle ilgisi var onları not alarak takip etsenebi gün eksi bi gün artı çıkıyorum deliricemmmm
Bunlarin yuzunden disari cikma ozgurlugumuzu mu kisitlayalim ne yapalim anlam veremiyorum artik ne kadar cahil bilincsiz zarar vermeye meyilli bi topluluguz senin benim bebegimin bir damla gozyasi kadar degerin yok ki tane tane dokuldu yavrumdan aklima geldikce kotu oluyorumO kör cahil insanlardan burda da mevcut canim
agzını yırtarım biri öyle bişey yapcak abartısız yolarım yaniMalesef gercek arabada bayagi agladim musade etmedim ki kadin kucagimdaki cocuga bi anda yapti bu tarz seyleri zaten anlik yapiyorlar sanirim ne oldugunu anlamadim bile yuzu ona donuk duruyordu kucagimda bianda sikip sert sekilde vurdu sonra nazar degmesin diye yaptim diyor
cocuga uyku seti bakıyorum bulamıyorum cok pahalı yaaagünaydın poncik
dimi
çok geçmiş olsun canım
Normalde bende oyle derim ama o an soka girdim gozlerim acildi kaldi oyle apar topar ciktik aglamaya basladimagzını yırtarım biri öyle bişey yapcak abartısız yolarım yani
hngi sitelerden bakıyorsuncocuga uyku seti bakıyorum bulamıyorum cok pahalı yaaa
işte dısarda aglayıp sonra geri dönüp yolman gerekiyoduNormalde bende oyle derim ama o an soka girdim gozlerim acildi kaldi oyle apar topar ciktik aglamaya basladim
valla hiç farketmiyo site uygun bişey bulsam alcamhngi sitelerden bakıyorsun
Canım bıze bugunlerde grıpten gelen cok bıde bırıkı cocugumun ateslı ıshal oldugunu ogrendım. Ama salgın konusunda bılgım yok. Kac kısı asıya karsı burda bılmıyorum ama asılanmayan her cocuk hasta adayı. Yenı bı kamu spotu yapayımGeçmiş olsun canım bebek mi hasta geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir. Çok salgın varmış bu dönem bir sürüde bulaşıcı hastalık. Döküntüsü falan yok değilmi
segus bu dönemin bulaşıcı hastalıklarına karşı bizi bilgilendirebilir. Zayıflayalım öğrenelim ne güzel takımız
Ahahaha haçırpıyoruz tabi spor olsun Çalışkan böcülerin Çalışkan ve gaddar kaptanı
Sizde keyifler nasıl? Yetişebilecek misiniz bize
o zaman ben geciktirici hap kullanayım, tampon da kullanmıştım zamanında ama bu sefer onuda kullanmam doğumdan sonra bişi oldu bana kan kaybından gidecek gibi oluyorumgeçmiş olsun kolunda ki problem ney . çok düşüncesiz bir şey yapmış.
evet sen iş yeri doktoruna git 14 gün aynı bant ile dolaşmak olmaz
insilün direncim yok canım olsa kolay şekilde veremezdim şimdiye kadar testte yapıldı mart ayında .
evet 5 günde ancak söker sökmezsede boşa içmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?