Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosbulduk benim bebegimde zor oldu 2. Tup bebek denememisde kavustum ya ortalik da bu kadar donen pis haberler varken nasil hala dokunuyorlar anlamis degilim

Vaskuler malfarmasyon diye bi damar rahatsizligi kanamasi darbe almasi falan sikinti

aynen bnada diyolar ki evinize gelmeyiz

şaka mı neden müsade ettiniz aglatmasına.. dengesiz kadın ya

Malesef gercek arabada bayagi agladim musade etmedim ki kadin kucagimdaki cocuga bi anda yapti bu tarz seyleri zaten anlik yapiyorlar sanirim ne oldugunu anlamadim bile yuzu ona donuk duruyordu kucagimda bianda sikip sert sekilde vurdu sonra nazar degmesin diye yaptim diyor

O kör cahil insanlardan burda da mevcut canim

O kör cahil insanlardan burda da mevcut canim
Bunlarin yuzunden disari cikma ozgurlugumuzu mu kisitlayalim ne yapalim anlam veremiyorum artik ne kadar cahil bilincsiz zarar vermeye meyilli bi topluluguz senin benim bebegimin bir damla gozyasi kadar degerin yok ki tane tane dokuldu yavrumdan aklima geldikce kotu oluyorum

agzını yırtarım biri öyle bişey yapcak abartısız yolarım yani

Günaydınlaaaar

11.07.2018 menü

Sabah : 2 dilim ananas + 2 yk yulaf + 3yk yopurt
Öğlen : Ton balıklı Salata
Ara: 3 yk yoğurt + 2 dilim ananas
Akşam : 3 yk et kavurma + salata

2,5 lt su
2 kupa ananas çayı
2 kupa ödem atıcı çay

sabah tam 74 çıktım :) yani cuma günkü hedefime bugün ulaşmış oldum

Dün sabah 45 dk leslie yapmıştım

Akşam şehir dışındaki ailem süpriz yapıp geldi
ve beni son 5 senedir ilk defa bu kadar incelmiş bulmuşlar öyle dediler
oysa 5 hafta önce beraberdik

73 lü rakamları görmek için en azından pazar kahvaltısına kadar ananasa devam edeceğiimmmmmm

Canım bıze bugunlerde grıpten gelen cok bıde bırıkı cocugumun ateslı ıshal oldugunu ogrendım. Ama salgın konusunda bılgım yok. Kac kısı asıya karsı burda bılmıyorum ama asılanmayan her cocuk hasta adayı. Yenı bı kamu spotu yapayım cocuklarımızı asılayalım salgınlardan koruyaşım

o zaman ben geciktirici hap kullanayım, tampon da kullanmıştım zamanında ama bu sefer onuda kullanmam doğumdan sonra bişi oldu bana kan kaybından gidecek gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…