- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.241
sabitmisin yoksa azda olsa vermiş misin?tartıda istediğimi bulamadımboşu boşuna çabaladım durdum normalde bu şekilde en az bir kilo vermem gerekiyordu.dün 1 saat kadar da yürüdüm iş çıkışı
geçmiş olsun bukicim ben kaçırmışım yabüyük bisi degil kuzum bas parmagimda bisey cikmisti iki ay önce aldirmistim sonra yine ve daha büyük bi sekilde cikti, simdi tekrar aldilar busefer derin ve dikisli
cok geçmiş olsunn kuzuuummbüyük bisi degil kuzum bas parmagimda bisey cikmisti iki ay önce aldirmistim sonra yine ve daha büyük bi sekilde cikti, simdi tekrar aldilar busefer derin ve dikisli
vlla eşimin tarafı hırpalayarak seviyomş onlara diyorum hep cocugumu hırpalatmam diye bozuluyolar ama insan gbi sevsinler napim biz bakmaya kıyamıcaz koruyup kollamya calışcaz elin kadnı adamı gelip zarar vercekyabancılara verme zaten gözünün önünde sevdir . kimse ile yanlız kalmasın yeter zaten sonrası allaha emanet kuzum
Eşimin bi akrabası kızımı daha 2 aylik falanken sapir şükür öpmeye başladı kızdım ne yapıyorsun ya ben dokunmaya kızamıyorum dedim kadın kustu ...aman kuserse kussun dedim şımdı gelir bazen hiç öpmez :)vlla eşimin tarafı hırpalayarak seviyomş onlara diyorum hep cocugumu hırpalatmam diye bozuluyolar ama insan gbi sevsinler napim biz bakmaya kıyamıcaz koruyup kollamya calışcaz elin kadnı adamı gelip zarar vercek
Bosu bosuna deme regl sin sen bende ayni durumadayim napalimtartıda istediğimi bulamadımboşu boşuna çabaladım durdum normalde bu şekilde en az bir kilo vermem gerekiyordu.dün 1 saat kadar da yürüdüm iş çıkışı
cok gereksiz bişey öpme mıncırma vs ya sen kim oluyosun ki nerden geliyo bu sevgi yani karsıdan sevsen yetmiyo muEşimin bi akrabası kızımı daha 2 aylik falanken sapir şükür öpmeye başladı kızdım ne yapıyorsun ya ben dokunmaya kızamıyorum dedim kadın kustu ...aman kuserse kussun dedim şımdı gelir bazen hiç öpmez :)
cumartesi 69,90 çıktım cuma günü normal yemiştim bugün 69 işte wc yok karnım şiş onu da hissediyorum bilmiyorum normalde 68 olmam gerekirdi bu şekilde verdim hep kiloları kaç haftadır böyle dikkt etsemde gitmiyorsabitmisin yoksa azda olsa vermiş misin?
bende dün 16 bin adım attım ve öğlen hafif, akşam kabak yogurt yememe rağmen sabittim
boşu boşuna deme bak ya gördün geçen hafta ne kadar çabaladığımı ve veremediğimi bu hafta olmazsa haftaya vereceksin inan bana
kimse kusura bakmasın hırpalıyarak sevilmez çocuk tavrını koy isterse sevmesinlervlla eşimin tarafı hırpalayarak seviyomş onlara diyorum hep cocugumu hırpalatmam diye bozuluyolar ama insan gbi sevsinler napim biz bakmaya kıyamıcaz koruyup kollamya calışcaz elin kadnı adamı gelip zarar vercek
cumartesiden artı kilom gitti ama ben bu yaptıklarım ile daha fazla veriyordum kuzum öncesinde de öyle oldu yağ oranı değişmişmidir bilemiyorumBosu bosuna deme regl sin sen bende ayni durumadayim napalim(( 76,2 ciktim 300 gr bu ne ya gr gr gidiy ama yagdan gitsin napalim devam moral bozmak yokk..
keşke söktürücü kullansan geciktirici yerine daha iyi olmaz mı ? gerçi kullanmaya geç kaldınkızlar size bi sorum olacak tatil zamanı büyük ihtimal regl döneminde olucam (başka bi zamana alamazdım tatilimi), adet geciktirici hap kullansam diyorum çoook önce bi kullanmıştım ama unuttum hapın adı neydi ne zaman içliyordu, önerecebileceğiniz bi hap var mı?
evet canim ya tam en lazim yerde. 26 sinda bidahaki Termin simdi iki hafta iyilesmesi gerekio sonra dikisler alincakmis. Burda is yerinde doktorum varya haftaya oraya giderim dedim bi hem Temiz bandaj yapar Hemde bi bakmis olurbirde oynak yerde resimde doğru gördüysem eğer . çok acır kontrole ne zaman gideceksin
Bende kaçırmisim çok geçmiş olsun canim kusura bakma görmemişim msj larda falan
geçmiş olsun bukicim ben kaçırmışım ya
cok geçmiş olsunn kuzuuumm
adet olduğunu unutma ,acaba bi insulin direncine mi baktırsancumartesi 69,90 çıktım cuma günü normal yemiştim bugün 69 işte wc yok karnım şiş onu da hissediyorum bilmiyorum normalde 68 olmam gerekirdi bu şekilde verdim hep kiloları kaç haftadır böyle dikkt etsemde gitmiyor
kimse kusura bakmasın hırpalıyarak sevilmez çocuk tavrını koy isterse sevmesinler
cumartesiden artı kilom gitti ama ben bu yaptıklarım ile daha fazla veriyordum kuzum öncesinde de öyle oldu yağ oranı değişmişmidir bilemiyorum
tamam kuzum simdiden bilinde parmagim dikisli oldugu sürece agir bi spor yapmak istemiyorum tek yürüyüslerim olcak günde yarim Saat bisaat arasiBuki_89 cikmana gerek yok canim
söktürücü için geçmi kaldım 1 hafta var gitmemekeşke söktürücü kullansan geciktirici yerine daha iyi olmaz mı ? gerçi kullanmaya geç kaldın
aşırı derecede çocuk severim ama yiğenim ve arkadaşımın çocukları dışında kimsenin çocucugına dokunamam ve uzaktan sevmişimdir hep bu insanlar bu cesareti nerden buluyor , ben bebeğimi çok zor buldum ama hiç bi zaman buldumcuk olmadım hiç sakınmadım kimseden ama tanımadığım kişilerin özellikle erkeklerin otobüste,markette dokunmalarına iğreti oluyorumKonu cocuklara gelmis 2 gun once cok sinir oldugum bi olayi anlatayimda rahatlarim belki kizim cok huysuzdu dis zamani evdeki jel bi ise yaramadi gittik baska almaya eczanedeki kadin kizimi cok sevdi sonra nazar degmesin diye aglatmasi lazimmis oyle dedi bebegim 6 aylik sag kolunda da bir rahatsizligi var dikkat etmek gerekiyor ben donmesine bile izin vermiyorum surekli basindayim ceviriyorum kadin o kolunu oyle bi sikti ki vurdu bide bayagi sertti icim ciz etti kizim oyle bi agladi ki susturamadik zaten evde de aglamaktan mahvolmustu coook cook sinirlendim kolunda sikinti oldugunu soyledim zaten kolu belli disaridan bakinca da nasil dusuncesiz insanlar var ya sen benim bebegimi nasil hirpalar canini acitip aglatirsin anne olan biri bunu yapamaz bence kolunda sikinti olmasa bile. Yuregim parcalandi esimle donduk kaldik surekli kolunu takip ettik kanama varmi diye
aynen bnada diyolar ki evinize gelmeyizcumartesi 69,90 çıktım cuma günü normal yemiştim bugün 69 işte wc yok karnım şiş onu da hissediyorum bilmiyorum normalde 68 olmam gerekirdi bu şekilde verdim hep kiloları kaç haftadır böyle dikkt etsemde gitmiyor
kimse kusura bakmasın hırpalıyarak sevilmez çocuk tavrını koy isterse sevmesinler
cumartesiden artı kilom gitti ama ben bu yaptıklarım ile daha fazla veriyordum kuzum öncesinde de öyle oldu yağ oranı değişmişmidir bilemiyorum
Konu cocuklara gelmis 2 gun once cok sinir oldugum bi olayi anlatayimda rahatlarim belki kizim cok huysuzdu dis zamani evdeki jel bi ise yaramadi gittik baska almaya eczanedeki kadin kizimi cok sevdi sonra nazar degmesin diye aglatmasi lazimmis oyle dedi bebegim 6 aylik sag kolunda da bir rahatsizligi var dikkat etmek gerekiyor ben donmesine bile izin vermiyorum surekli basindayim ceviriyorum kadin o kolunu oyle bi sikti ki vurdu bide bayagi sertti icim ciz etti kizim oyle bi agladi ki susturamadik zaten evde de aglamaktan mahvolmustu coook cook sinirlendim kolunda sikinti oldugunu soyledim zaten kolu belli disaridan bakinca da nasil dusuncesiz insanlar var ya sen benim bebegimi nasil hirpalar canini acitip aglatirsin anne olan biri bunu yapamaz bence kolunda sikinti olmasa bile. Yuregim parcalandi esimle donduk kaldik surekli kolunu takip ettik kanama varmi diye
geçmiş olsun kolunda ki problem ney . çok düşüncesiz bir şey yapmış.Konu cocuklara gelmis 2 gun once cok sinir oldugum bi olayi anlatayimda rahatlarim belki kizim cok huysuzdu dis zamani evdeki jel bi ise yaramadi gittik baska almaya eczanedeki kadin kizimi cok sevdi sonra nazar degmesin diye aglatmasi lazimmis oyle dedi bebegim 6 aylik sag kolunda da bir rahatsizligi var dikkat etmek gerekiyor ben donmesine bile izin vermiyorum surekli basindayim ceviriyorum kadin o kolunu oyle bi sikti ki vurdu bide bayagi sertti icim ciz etti kizim oyle bi agladi ki susturamadik zaten evde de aglamaktan mahvolmustu coook cook sinirlendim kolunda sikinti oldugunu soyledim zaten kolu belli disaridan bakinca da nasil dusuncesiz insanlar var ya sen benim bebegimi nasil hirpalar canini acitip aglatirsin anne olan biri bunu yapamaz bence kolunda sikinti olmasa bile. Yuregim parcalandi esimle donduk kaldik surekli kolunu takip ettik kanama varmi diye
evet sen iş yeri doktoruna git 14 gün aynı bant ile dolaşmak olmazevet canim ya tam en lazim yerde. 26 sinda bidahaki Termin simdi iki hafta iyilesmesi gerekio sonra dikisler alincakmis. Burda is yerinde doktorum varya haftaya oraya giderim dedim bi hem Temiz bandaj yapar Hemde bi bakmis olur
insilün direncim yok canım olsa kolay şekilde veremezdim şimdiye kadar testte yapıldı mart ayında .adet olduğunu unutma ,acaba bi insulin direncine mi baktırsan
evet 5 günde ancak söker sökmezsede boşa içmiş olursunsöktürücü için geçmi kaldım 1 hafta var gitmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?