Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menu
4:30 kuru erik su iki ceviz
7:00 salatalik acur

10:00 kabak patlican domates biber kavurmasi,zeytin peynir,1tk bal,iki dilim t.b. ekmek
Ara 12:30 3adet kayisi
16:00 50gr haslanmis tavuk ,salatalik

19 :00 ev yapimi ince yufka gibi 1tanesinin yarisi lahmacun(lavasi cok inceydi elimde parcalaniyordu annem benim icin yapti hepsini yemedim yarim yedim)

Ara kayisi su
Ha birde çağla gibi elma yedim ceviz kadar buyuklugunde olgunlasmamis 5-6 tane yedim

3lt su spor sabah tarlada 2 saat calistim,aksam 30dk yürüyüş toplam puan 180

Dr nediyor canim,benim oglanida dr goturdukdu serum ne taktilar ilac vs verdiler ateşi uc gun 39.9_40 dan dusmemisti dr soyledik yapilacak bir sey yok ilaclarini verdik bir kullanin demisti gercektende ilaclari kullandigi halde atesi hic dusmediydi,her atesi ciktigida ilik dus aldirdik,uc gun esimle nobet tutmuştuk.sizinkidemi boyle birsey acaba..

Gayet guzel canim.dolmada baharat varsa o mideye dokunuyor olabilir birde acayip karin mideyi sisiriyor benim oyle olur genelde...

Geçmiş olsun canım bebek mi hasta geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir. Çok salgın varmış bu dönem bir sürüde bulaşıcı hastalık. Döküntüsü falan yok değilmi
segus bu dönemin bulaşıcı hastalıklarına karşı bizi bilgilendirebilir. Zayıflayalım öğrenelim ne güzel takımız

Eki Görüntüle 2167814

Napiyonuz sexü ördeklerKanat çırpmaya devam mı?
Ahahaha ha çırpıyoruz tabi spor olsun Çalışkan böcülerin Çalışkan ve gaddar kaptanı
Sizde keyifler nasıl? Yetişebilecek misiniz bize

Ben yine yanlız bugün kü korkumda hamamböceği 2 sene önce perdeyi açık bırakmıştım eşimle yatak odasında film izliyoruz laptoptan bir şey uçtu tepemizden girdiğini de gördük birseyin önce kelebek dedik sonra nasıl olduysa hamamböceği olduğunu gördük salonda uyuduk klimayı açtık kapıyı kapadık gece gece ne hoş dimi bunları anımsamam

Takımdaki bazı ördeklerinizin uçup gitmesi ondan demek kiBizim böcükler iyiler bildiğim kadarı ile.
15 gündür firarda olan bir karıncamız var korkarım karınca tozu ile haşamat ettiler onu bir tane de babası ciddi sağlık sorunları geçiren arkadaşımız var o da bildirimde bulunmayabilir
Diğer kızlar iyi gibi.Bakalım kısmet.Geçen hafta 3 bildirimsiz bir sabit varken kalan dört kişi sırtlanmıştı listeyi.
Bu hafta bana da sürpriz olacak.
Senin ördeklerden ne haber canım?
Allah bağışlasın evlatlarını bu arada.dün oğlum uyandığı için son mesajına cevap yazamamıştım da:))

Teşekkür ederim canım Allah hepimize evlatlarımızı bağışlasın.
Arkadaşımızın babasına acil şifalar dilerim.
Ördeklerim çok Çalışkan bu hafta ve hırslı sanırım yarış bize yarayacak. İzinli yada bildirimsiz beklentim yok. İnşallah iyi sonuçlar alacağız

Aminn canım
İnşallah çok iyi sonuçlar alırsınız.Dereceye girerseniz de şahane motive olur ,cezanız silinir.
Yarış içinde yarış ve özellikle takımda sohbet arttıkça çok iyi motivasyon sağlıyor.
Bizde dediğim gibi minimum bir bildirimsiz olacak gibi.İyi eksileri olanlar da var bakalım

Maşallah canım kaçamaksız günler mutlu diyetler
Allah kabul etsin niyetini namazını

Turkuaz07 Antalyalı arkadaşım buradayız

Merhaba ben kilo hikayemden baslayim bir kizim var 6 aylik suan hamilelik kilolari degil tedavi kilolariyla basim dertte hamile kalmadan once zaten bayagi sismistim hormon ignelerinden. Kizim tup bebek 2. Denememizde oldu bu surec bana fazlasiyla kilo aldirdi (haa sikayetci degilim suanin 2 kati olacagimi bilsemde yine yapardim) kizima kavusma yolunda aldigim kilolar kutsaldir ama tabi fit bir anne olmam da hic fena olmaz en azindan eski halime donmem kizimin 6 ay sonraki dogum gununde fit ve giydigi yakisan bir anne olmak istiyorum bunun icin hatta dogum gununde yapacagimiz konsepte uygun elbisemi kucuk beden aldim hirsliyim yapacagim tum adaylara basarilar

Takımınızda çok disiplinli arkadaşlar var bazen bakıyorum. Maşallah
Herkes kurtulsun canım kilolardan yaşadık geçtik çok zor

Canım bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim. Çoğumuz fazlalıklarımızı yavrucuklarımıza borçluyuz. Onlar sağlıkla büyüsünler biz güçlü anneler herşeyin üstesinden geliriz (kiloları biz aldık şimdide biz veriyoruz)
İnşallah kızının ilk doğum gününde istediğin kilolara ulaşırsın.
Takımın ilk sayfada yazılı kurallarına uymayı kabul edersen burada bizimle amacına ulaşabilirsin. Hep birlikte zayıflıyoruz.Birbirimize destek oluyoruz
Kilonu boyunu ve hedeflediğin kiloyuda paylaşırmısın

Tabi ki uyarim tam aradigim seydi bu boy 1.58
kilo:72.5
hedefim:55

Hoşgeldin Turkuaz07

Turkuaz07 72,5/ / / bşl.t.12/7/18bşl.k:72,5 H.k:55

Canım halihazırda uyguladığın bir diyet yöntemi var mı
Kilo vermek için neler yapıyorsun ya da neler planlıyorsun.
Spor yapabiliyor musun
Ben kilo verme sürecinde zigzag diyeti ve protein diyeti yapmıştım
Korumaya geçince 16/8 yapmayı denedim.

Kızlar bugün ki menüm
Sabah: yarım sandviç, yeşilçay
Ara öğün: 4_5 tane kayısı
Öğlen: 4 _5 yemek kaşığı yumurtalı menemen, kalan yarım sandviçim ve çay
Ara öğün: ve yine kayısı :)
Akşam:3_4 YK fellah köftesi ve kocaman bir tabak salata yanında ayran
Not:bugün yürüyüş yapamadım malesef, birde gün içinde 3 lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…