- 25 Mayıs 2013
- 14.010
- 20.674
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.381
bende senin geçen haftaki kilon ile başlamıştım buraya şimdi bende hedefime ulaştımkuzum teeşekkür ederim :) ayrıcaa senin şu an bulunduğun kilolar benim hedefim :)
kardeşimmm devaaammmmmmmmmmm
Gunaydin naptin tartildinmi nasıl cikti bugun,bugun bende tam 500gr eksideyim 700 umuyordum ucundan soyle 75,8 olmayi belki yarin gorurum sikarsam kendimi..Evet maalesef öyle ama allahtan sürekli yapmıyor ya da biz çok gitmiyoruz hafta da 1 gidiyoruz
Onun kokusu da efsane amatam buğdaylı makarnalar tüket 1 tabak hakkın var kalorisi 350 birşeydi o günde ekmek yemez dengelersin
MİNİK ADAYLARIMIZ
@Buki_89 (66,50/ / /%)
@Miray12_34 (70///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
@Nidsalii (62,8///%) bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@she-ra (92,8///%) bşl.t. 26 Haziran bşl.k.95 hedef 60
@yediveren14 (58/ / /% )
bşl.t.28Haziran bşl.k.58 hedef55
@gamzelim080 (75,80///%)
@selcanmehmetcan( 76.5// / %)
@Turkuaz07 (72,50///%) başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55
saol kuzum mezunumda mezunum
Canım yanlışlık olmuş. Tabiki aday listesindesin bizimle birlikte olmandan mutluyuz hiç siler miyiz seni. Kural gereği asıl listeye alamıyorum. Aday listemiz biraz karışmış hemen ekliyorumbir listede olsaydım keşke... en azından minik adaylarda takılsaydım sonuna kadar
neden hemen sildiniz herşeyden ayol
dur kuzum kızma sen geçen hafta cuma listesindeydin ya sonra aday listesine almayı unuttum seni ekleyelim hemenbir listede olsaydım keşke... en azından minik adaylarda takılsaydım sonuna kadar
neden hemen sildiniz herşeyden ayol
ne demek kuzum aday listesini kontrolsüz paylaştım sadece eklenmesi gereken varmış gözden kaçırmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?