- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.401
ohh ne güzel olmuştur deliksiz uyku iyice dinlenmişsindirGünaydın canım arkadaşlarım dün gece BDV okurken uyuyakalmışım. Çocuklarımda maşallah güzel uyumuşlar beni uyandıran olmamış.
Listeyi paylaştığı İçinSchonerDuft çok teşekkür ederim. Paylaşımlarını yapanlara da teşekkürler sonuçlar şu ana kadar çok güzel maşallah
Canım yanlışlık olmuş. Tabiki aday listesindesin bizimle birlikte olmandan mutluyuz hiç siler miyiz seni. Kural gereği asıl listeye alamıyorum. Aday listemiz biraz karışmış hemen ekliyorum
dur kuzum kızma sen geçen hafta cuma listesindeydin ya sonra aday listesine almayı unuttum seni ekleyelim hemen
Çok iyi geldi canım. Aslında eşim yokken uyuyamam ama yorgunluktan olsa gerekohh ne güzel olmuştur deliksiz uyku iyice dinlenmişsindir
yok kuzum bizimlesin :)
ben o da kural sandımaslında kurallara isyan edecektim size etmişim gibi oldu kusura bakmayınnnnn
Aaaaa cok super delimisin yine iyi bide reglin bitsin detoksa yaptinmi bence cok guzel gider gor bak.. yine iyi 1.2 kg azmi reglinin son gunu detoks yap ozaman iyi gidiyo kg burda partemoralldan duymustum ozamanlar detoks gercekten ise yariyordu..BitmeyenUmidim cumartesi 69,90 ile başladım şuan 68,70 üm 1,20 gr gitmiş kuzum ama beni tatmin etmedi ya bu hafta ben bir hata yaptım ya da regli ve hastalıktan böyle oldum pazar günü bir günlük detoks yaparım ya da pazartesi günü toparlamam gerek haftada 2 gün detoks yapacam birde öyle denicem
yapacam ya da bin kalori beslenecem sıvı beslenecem bilmiyorum ypacam birşeyAaaaa cok super delimisin yine iyi bide reglin bitsin detoksa yaptinmi bence cok guzel gider gor bak.. yine iyi 1.2 kg azmi reglinin son gunu detoks yap ozaman iyi gidiyo kg burda partemoralldan duymustum ozamanlar detoks gercekten ise yariyordu..
MİNİK ADAYLARIMIZ
@Buki_89 (66,50/ / /%)
@Miray12_34 (70///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
@Nidsalii (62,8///%) bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@she-ra (92,8///%) bşl.t. 26 Haziran bşl.k.95 hedef 60
@yediveren14 (58/ / /% )
bşl.t.28Haziran bşl.k.58 hedef55
@gamzelim080 (75,80//76.4/0.6 alınmıştır%)
@selcanmehmetcan( 76.5/76.0/ 0.5/0.65 %)
@Turkuaz07 (72,50///%) başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55
@nilesss (74,8/73,8/1,0/1,33%) başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran
600 gram almışım aslında kilo değil dedi dr ödem tutmuş dedi anlamadım ben moralim sıfırf sıfır sıfır
Evde hıc makarna yapmam aklımada gelmıyoda ısyerınde yapılınca canım cekıyoEvet maalesef öyle ama allahtan sürekli yapmıyor ya da biz çok gitmiyoruz hafta da 1 gidiyoruz
Onun kokusu da efsane amatam buğdaylı makarnalar tüket 1 tabak hakkın var kalorisi 350 birşeydi o günde ekmek yemez dengelersin
tamek markalı dimi canım yok denemedim canım katkılı gibi geldi banatugbaFB migrosta kutuda detoks satılıyor onlardan denedin mi geçen bakacam demiştin
en güzeli yapmamak zaten olunca yeniyor bu hafta yapsana arada yemelk gerekli 1 yk yersin en azındanEvde hıc makarna yapmam aklımada gelmıyoda ısyerınde yapılınca canım cekıyoevde pılav cok gıder bızım onuda uzun zamandır yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?