- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.341
Valla bu hafta gayet guzel beslendim kacamak olmadan gelelimki sonuc 300gr eksianladım kuzm kilo durumun nasıl
hep aynı şeyleri yiyorum artık dürüm yemekten bıktım önceden ızgara yada soslu tavuk söylüyodum onada çok zam geldi kıyamıyorum okadar vermeye bıktım yani
Aynen canim hala 60 62 gidip geliyorum versem iyi olacakti ama aldim geri malesef hayirlisi bakalimanladım tatlım bizdede tam tersi hiç iş yok internete girmek için işe gelip mesai saatinin dolmasını bile beklemeden gidiyorum
sen zaten kilolu değildin 59-60 diye hatırlıyorum en son (almadıysan tabi) aldıysanda istediğinde veriyodun veriliyorda yani takma
Tamam canım cok gecmis olsun yuruyusten ala spormu olurtamam kuzum simdiden bilinde parmagim dikisli oldugu sürece agir bi spor yapmak istemiyorum tek yürüyüslerim olcak günde yarim Saat bisaat arasi
Tamam canım cok gecmis olsun yuruyusten ala spormu olur
Hosgeldin canimTemizlik yapmakta spordan sayilir mi su saat oldu hala yapiyorum da
2 kere 0.300 ortalamasının üstüne çıkmamız gerekiyor yoksa cuma sonuç listeleri bize kitlenir yanılma payım var tabi sonradan birşeyler değişti iseceza silinmesi nasıl oluyor kuzu
Etli pide lahmacunu böreği güzel yapar onun dışında annemin yemekleri daha lezzetli birde helvayı güzel yapar.kayınvalidenin yemekleri güzel midir?
Benim o kadar gücüm olmaz sanırım ama denerim yine deBende erken uyanip leslie yapmayi düşünüyorum
Niye böyle oldu sana detoks gelmiyor yaKızlar bugunku menum
Sabah 2 bardak sut
Oglen 1 kabak kavurma 3 4 kasık yogurt
Ara 5 6 kasık makarna salata (oglen herkes yerken bakmıstım dayanamadım)
Aksam 1 kabak kavurma 4 5 kasık yogurt arkasından koca bı kase cacık
Ne sacma bı menum olmus bugun dımı @tgb1907
Senin başlama tarihin bugün canısı bugünden başlayabilirsin yarın 12den önce de kilo bildirimini yapman gerek aday listesineBen yeniyim hafta sonlaninca baslayacagim diye hic yazmiyorum yazmayimda zatendiyet oncesi sonlar diye yiyorum
Hoşgeldin canim :))Ben yeniyim hafta sonlaninca baslayacagim diye hic yazmiyorum yazmayimda zatendiyet oncesi sonlar diye yiyorum
Ne yedin içtiysen çıkarmanı sağlayan bitkisel tablet
Bugun derken gece 12 yi gectigi icin bugun degil mi2 kere 0.300 ortalamasının üstüne çıkmamız gerekiyor yoksa cuma sonuç listeleri bize kitlenir yanılma payım var tabi sonradan birşeyler değişti ise
Etli pide lahmacunu böreği güzel yapar onun dışında annemin yemekleri daha lezzetli birde helvayı güzel yapar.
Benim o kadar gücüm olmaz sanırım ama denerim yine de
Niye böyle oldu sana detoks gelmiyor yageçen de sanki dayanamamıştın
Senin başlama tarihin bugün canısı bugünden başlayabilirsin yarın 12den önce de kilo bildirimini yapman gerek aday listesine
Hosbulduk merhabaHoşgeldin canim :))
Aynen canım sabah kilo bildirimini aday listesine yapman gerekiyorBugun derken gece 12 yi gectigi icin bugun degil misabah kilomu bildirip mi basliyorum
Sagol canim tesekkur ederim antalya sicaginda klima olmadan oturdugun yerde bile ter atiyorsun zatenHosgeldin canimmaalesef hayir ama bol bol ter at yag yak inşallah kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?