Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok yiyebileceğin bi yemeksede salatalık, yoğurt, salata ile geçir canım bi öğün yemezsen bişey olmaz dediğimi yap yarın tartıya nasıl yansıyacak gör
cumaya göre kilon nasıl peki ?

Kuzum dediğin gibi yaptım
Cumaya göre verdim kilo bence
Bakalım tartılırım wc sonrasııııı
Heyecanlıyım

Makarna olmasaymis güzelmis aslında
Kayinvaliden hamurcu desene ben gune leslie ablayla basladim duşumu aldım işe gidiyorum

Günaydin kızlar kızçemin dogumgunusunu yaptık hersey icime sindi cok hos bi ani oldu kizima burayada gelemedim yediklerimi zaten hic yazmayayim az az tattim ama baya biseyler tattim 10 ogun olur) siz nasilsiniz gecmisi okuyamadim simdide tatil hazirligi basladi ....daha hafif cikmak icin simdi kendimi lessie ye veriyorum 100 gr 100 grdir..

Evet gecendede bozmustum yıne dayanamadım o makarnanın kavrulöus kokuau bı turlu burnumdan gıtmedı

sevgili yol arkadaşlarım diyetten vazgeçecek gibi olduğum kırıldığım zamanlarda sizlerden destek almak ve vazgeçmemek bi yana güçlenerek devam etmek mükemmel bir şey..ve çok onur verici...

şimdi hedefime daha da yaklaştım..
inşaallah böyle devam ederim artık vazgeçmem ve hedefime ulaşırım..

dün diyetisyen görüşmem vardı: 10günlük yeni listemde biraz daha fazla yüklendi bana :) ama ben kaşındım zaten...

spora ağırlık vermem gerek :)

ayrıca sabah erken kalkıp 62,5 puanlık sporumu da yaptım :) bi alkış almak istiyorum kendime kendimdeen...

***14. TAKİM 577.ETAP***

segus (66.2 / / /%)
SchonerDuft (69,00/ / /%)
tgb1907 (63,9 / //%)mezun olmak istiyor
bi-zuzu (60/ / /% )
tobosoludulcinea (63,6/ //%)
kayacans (77.00 ///%)
patient women (83,1///%)
lilipit (75,15// /%)

14.Takım ortalaması: %

Günaydın kızlar bol eksiler bildirimleri en geç 12ye kadar yapmış olalım aynı şey adaylar içinde geçerleri

MİNİK ADAYLARIMIZ

@Buki_89 (66,50/ / /%)
@Miray12_34 (70///%) başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
@Nidsalii (62,8///%) bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@she-ra (92,8///%) bşl.t. 26 Haziran bşl.k.95 hedef 60
@yediveren14 (58/ / /% )
bşl.t.28Haziran bşl.k.58 hedef55
@gamzelim080 (75,80///%)
@selcanmehmetcan( 76.5// / %)
@Turkuaz07 (72,50///%) başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55

Makarna olmasaymis güzelmis aslında

Kayinvaliden hamurcu desene ben gune leslie ablayla basladim duşumu aldım işe gidiyorum
Evet maalesef öyle ama allahtan sürekli yapmıyor ya da biz çok gitmiyoruz hafta da 1 gidiyoruz
Evet gecendede bozmustum yıne dayanamadım o makarnanın kavrulöus kokuau bı turlu burnumdan gıtmedı
Onun kokusu da efsane ama tam buğdaylı makarnalar tüket 1 tabak hakkın var kalorisi 350 birşeydi o günde ekmek yemez dengelersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…