- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.361
Mizmizdi yine istahsizdaAynen canım sabah kilo bildirimini aday listesine yapman gerekiyor
Güzel kızın nasıldı bugün senin keyfin nasıl
Sen nasilsin tatil nasil gidiyorAynen canım sabah kilo bildirimini aday listesine yapman gerekiyor
Buarada yarin sabah kilo bildirimimi yapamayabilirim malum hastane islerimiz var simdi simdi yapsam olur mu dunde yapmistim zatenAynen canım sabah kilo bildirimini aday listesine yapman gerekiyor
çok yiyebileceğin bi yemeksede salatalık, yoğurt, salata ile geçir canım bi öğün yemezsen bişey olmazdediğimi yap yarın tartıya nasıl yansıyacak gör
cumaya göre kilon nasıl peki ?
Makarna olmasaymis güzelmis aslındaKızlar bugunku menum
Sabah 2 bardak sut
Oglen 1 kabak kavurma 3 4 kasık yogurt
Ara 5 6 kasık makarna salata (oglen herkes yerken bakmıstım dayanamadım)
Aksam 1 kabak kavurma 4 5 kasık yogurt arkasından koca bı kase cacık
Ne sacma bı menum olmus bugun dımıtugbaFB
Kayinvaliden hamurcu desene2 kere 0.300 ortalamasının üstüne çıkmamız gerekiyor yoksa cuma sonuç listeleri bize kitlenir yanılma payım var tabi sonradan birşeyler değişti ise
Etli pide lahmacunu böreği güzel yapar onun dışında annemin yemekleri daha lezzetli birde helvayı güzel yapar.
Benim o kadar gücüm olmaz sanırım ama denerim yine de
Niye böyle oldu sana detoks gelmiyor yageçen de sanki dayanamamıştın
Senin başlama tarihin bugün canısı bugünden başlayabilirsin yarın 12den önce de kilo bildirimini yapman gerek aday listesine
Hadi insallah kuzumKuzum dediğin gibi yaptım
Cumaya göre verdim kilo bence
Bakalım tartılırım wc sonrasııııı
Heyecanlıyım
Evet gecendede bozmustum yıne dayanamadım o makarnanın kavrulöus kokuau bı turlu burnumdan gıtmedı2 kere 0.300 ortalamasının üstüne çıkmamız gerekiyor yoksa cuma sonuç listeleri bize kitlenir yanılma payım var tabi sonradan birşeyler değişti ise
Etli pide lahmacunu böreği güzel yapar onun dışında annemin yemekleri daha lezzetli birde helvayı güzel yapar.
Benim o kadar gücüm olmaz sanırım ama denerim yine de
Niye böyle oldu sana detoks gelmiyor yageçen de sanki dayanamamıştın
Senin başlama tarihin bugün canısı bugünden başlayabilirsin yarın 12den önce de kilo bildirimini yapman gerek aday listesine
Aa duyduysamda hatırlayamadım canım saolNe yedin içtiysen çıkarmanı sağlayan bitkisel tablet
Hani en çok kullanılan kabızlık ve şişkinlik için.
süppersin benden çok vermişin bu hafta tebrikler canımAs bayrakları asssssssss
Gençleeeeeer Kayaca’ns a 75 kg yazalımmmmmmmmm
Şöyle ilk yazdığın andan itibaren takımdasın ve görevlerin başlıyor diyimBugun derken gece 12 yi gectigi icin bugun degil misabah kilomu bildirip mi basliyorum
süppersin benden çok vermişin bu hafta tebrikler canım
Evet maalesef öyle ama allahtan sürekli yapmıyor ya da biz çok gitmiyoruz hafta da 1 gidiyoruzMakarna olmasaymis güzelmis aslında
Kayinvaliden hamurcu deseneben gune leslie ablayla basladim duşumu aldım işe gidiyorum
Onun kokusu da efsane amaEvet gecendede bozmustum yıne dayanamadım o makarnanın kavrulöus kokuau bı turlu burnumdan gıtmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?