Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasilsiniz bakalim temizlikle ugrastim bi taraftan bebegimle sonra kizimla bi havuz yaptik yeni uyudu simdi yaptim bi kahve sekersiz tabi yaninda yorgunluk atayim artik kizim uyanincada yuruyus dusunuyorum

Sabah:1 yumurta 1 ince dilim cok tahilli ekmek 1 bardak yulaf kepekli sut 1 domates ve salatalik
Oglen: 1 kase corba 2 lokmacik ekmekle
Aksam: 1 kaseden az corba zeytinyagli fasulye 1 ince dilim cok tahilli ekmek
Yarim saat yuruyus
3 lt su
(S.Ve a. Yemek onceleri zencefilli elma sirkesi ve form cayi)

Afiyet olsun canım menü güzel (benim gibi çok yiyen biri için za tabi) ara öğün yapmamışsın gecede geç yatıyorsun sanırım gece ara öğün alıyor musun?
Hiç meyve göremedim sevmiyor musun yoksa? Bebeği emziriyor musun? Emziriyorsan meyve yoğurt hatta incir hurma eklemelisin.
Tabi biz diyet yapıyoruz az yeyip spor yapmak esas olan ama Yeni anneler yeyip içsin biraz.
lilipit var emziriyor menüleri gayet güzel bakabilirsin

Ilahi canım yeni koydugun kurala bayıldım
Takıma katılmak isteyen arkadaşı bilgilendirmekti niyetim ama mesajımı okuyunca kaçmış kendisi
Lütfen Yeni katılmak isteyenlerle önce siz ilgilenin
İstemeden gözünü korkuttum üyenin
Bu gidişle bize Yeni yarışmacı da gelmez

Yok canim emzirmiyorum meyve yemek pek aklima gelmez ara ogun yapmadim zaten kahvaltiyi da gec yapiyorum 11 i geciyor o yuzden ara ogune pek firsat kalmiyor

Menüm kızlar
Sabah
1 kase domates salatası(çoban salata diyebiliriz
2 kaşık tulum peynirli 2yumurta ( biz buna sündürme diyoruz aşçıya ben öğrettim ellerime sağlık) kıyılmış maydanoz ile yarısını yedim
1/2 dilim t.b ekmeği
Çayyyy
Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye 4 kaşık
2 kaşık kısır
1 kase yoğurt
Ara
1 dilim çikolatalı yaş pasta (özlemişim)
Akşam
Eşimle yalıkavakta başbaşa yemek
Balık salata
Datlı matlı yok
Gece
1 kase şekersiz kayısı kompostosu
3-4 litre su
Spor: toplam 2 saat yüzme yarışı 6 set halinde
30 dk 3 yaş çocuğu kaçma kovalama
1 saat kumda hafif koşu (Yeni arkadaş edindim)
30dk romantik yürüyüş

Yok canim emzirmiyorum meyve yemek pek aklima gelmez ara ogun yapmadim zaten kahvaltiyi da gec yapiyorum 11 i geciyor o yuzden ara ogune pek firsat kalmiyor
Ben 2 saat arayla acıkıyorum
87 kiloyla başladım diyete ilk zamanlar günde 7 öğün yiyordum ama meyveyi haftada 2 kez falan yedim şimdide çok yemiyorum beni çok acıktırıyor
Sana maşallah zaten durabiliyorsan yeme ara öğün ama meyve biraz eklesen iyi olur
Antalya sıcağındasın bol bol ayran iç öğünlerinde

Gece gece moralim bozuldu kızlar ya kilo verirken bir yandan da selülitlerimle başa çıkayım diye düşündüm ve bugün bi krem aldım selülit kremi bir de fırça (at kılı fırçası gibi) akşam üzeri önce fırçaladıktan sonra kremi sürdüm ama nasıl yanıyor bacağım anlatamam (kremin üzerinde ısı verir yazıyordu) 30 dk beklettim yıkadım şimdi lavaboda bir baktım bacaklarım da kılcal damar çatlaması olmuş   napıcam ben yaaaaa

Geçmiş olsun canım üzüldüm
Ne yapılması gerektiğini hiç bilmiyorum ama bir de buz tutmayı mı denesen

Ayran yada yogurt oluyor normalde fakat bebek icin evde kendim yapiyorum bizde oyle yiyoruz kalmamisti bugun yapacagim yogurdumuzu

Sporlarina bayildim

• 14. Takımdan tgb1907 mezun oldu, tebrikler.

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu linktepaylaşabilirler.
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Seabahar’ın mesajından alıntıdır. @tgb1907 başarı hikayeni okumak isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…