- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.561
Süper olur
Takım içinde varsın işte kuzum aday listesindesin misss gibiBisey soracagim cuma zayiflama yarismasinin diger basliklarinda neden biz yokuz ne zaman olacagim? Yeni oldugum icin mi?
Iste aday listesinden ne zaman cikacagim altin harflerle haa tesekkur ederim beni siz yarattinizTakım içinde varsın işte kuzum aday listesindesin misss gibi
Takımda diyet grupları içinde zaten
Nerden eksik kalmışbenim takımım söyle adımızı altın harflerle yazdıralım
Canımsın önce takımın kurallarını deneyim edeceksin 2hafta ile 1 ay arası bu sürenin sonunda takıma ve kurallara uygunsan listeye alınacaksın. Listeye alınmanın bir diğer kuralıda aday listesinde bulunduğun sürede en az 1,5 kilo vermiş olmak(bu kuralı Yeni koydum.Iste aday listesinden ne zaman cikacagim altin harflerle haa tesekkur ederim beni siz yarattiniz
Verilir o kolay da aday listesindekiler o zaman takim birinciligini etkilemiyor tuuh ilk haftalar ben hizli kilo veriyordumCanımsın önce takımın kurallarını deneyim edeceksin 2hafta ile 1 ay arası bu sürenin sonunda takıma ve kurallara uygunsan listeye alınacaksın. Listeye alınmanın bir diğer kuralıda aday listesinde bulunduğun sürede en az 1,5 kilo vermiş olmak(bu kuralı Yeni koydum.)
Güzel kahvaltı canım afiyet olsunKahvaltim 1 yumurta ince 1 dilim cok tahilli ekmek 1 domates salatalik az peynir 1 bardak yulaf kepekli sut
Aa tamam tesekkur ederim oyle yaparim bundan sonraGünlük menü paylaşımı
Sabah
X miktar şu
Y miktar bu
Öğle
X miktar şu
Y miktar bu
Ara
Şu
Bu
Akşam
X miktar şu
Y miktar bu
Gün içinde içilen su miktarı
Varsa kaçamak
Yaptığımız spor
Turkuaz07
Canım bu şekilde paylaşırsan akşamları daha kolay olur
Ilahi canım yeni koydugun kurala bayıldımCanımsın önce takımın kurallarını deneyim edeceksin 2hafta ile 1 ay arası bu sürenin sonunda takıma ve kurallara uygunsan listeye alınacaksın. Listeye alınmanın bir diğer kuralıda aday listesinde bulunduğun sürede en az 1,5 kilo vermiş olmak(bu kuralı Yeni koydum.)
@tgb1907 canımmmm çok cok tebrik ediyorum gurur duyuyoruz hepimiz seninleYarışmamız 578. Etap birincisi @tgb1907
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Canım 1.olarak mezun olmak bizim takımda bi gelenek oldu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?