- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.601
Plajlara gidilmiş nerdeydin bakayımSabah sucuklu 2 yumurta 2 ince dilim cok tahilli ekmekle (sabah dedigime bakmayin 12 falandi)
Oglen 1 bira
Aksam: 2 porsiyon tavuk sis 3 kasik yogurt
Spor: 45 dakika yuzme
ya kuzum çok saol desteklerin için saol cuma paylaşımına yazdıkların içinde çook teşekkürler yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
tugbaFB canımmmm çok cok tebrik ediyorum gurur duyuyoruz hepimiz seninle
Canım 1.olarak mezun olmak bizim takımda bi gelenek oldu sanki
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, sizin destekleriniz sayesinde inşallah herkes bi an önce hedeflerine ulaşır
kuzum hepsi senin azmindiya kuzum çok saol desteklerin için saol cuma paylaşımına yazdıkların içinde çook teşekkürler yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
bu aslında 1 haftalık bi emek değildi altyapısı vardıama çook motive etti beni 1.lik ile mezun olmam hatta o kadar çok etti ki 1 kilo daha verdim 61 im artıkın
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, sizin destekleriniz sayesinde inşallah herkes bi an önce hedeflerine ulaşır
ben yapamıyorum 5. 6. gün dayanamıyorum yasak koydum mu. seni tebrik ederim ama güzel gidiyorsunGunaydın kızlar
Bu seferde kucuk oglum ateslendı
Sabah dr gıttık
Ben perısanım yaa sormayın
Bı hafta aradan sonra tekrar sekersız 21 gune baslıyrm
Adetımde bıtıyor bugun
Bu hafta ıyı kılo verırırımm ınsallaah
Var mı benle beraber baslayacak
Geçmiş olsun canımGunaydın kızlar
Bu seferde kucuk oglum ateslendı
Sabah dr gıttık
Ben perısanım yaa sormayın
Bı hafta aradan sonra tekrar sekersız 21 gune baslıyrm
Adetımde bıtıyor bugun
Bu hafta ıyı kılo verırırımm ınsallaah
Var mı benle beraber baslayacak
Lara plajini gecince kundu var oralarda kiz icin gitmistik de cok dalgaliydi onu sokamadik sirayla biz girdikPlajlara gidilmiş nerdeydin bakayım
olmaz ama bende tatile gidicem ama diyete devam belki alkole dayanamam ideallerimiz varGünaydın kızlar Maaşallah takımımıza birincilik cok yakışti.. ben menü paylaşamıyorum elim varmiyo yediklerimi yazmayahic dikkatte edemiyorum ne buldumsa lüpletiyirum ozel gunumde yaklasıyo tatilden kilo almadan donenersem ne mutlu bana.. amaaan tatilde de mi diyet yapilirmis kafasindayim acilen toparlanmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?