- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.281
Hahaa bız saf hıc ızınlerın kapanabılecegını dusunmedık pazartesı antalyaya gıtmek ıcın yola cıktık burdur yakınlarında mudurlukten aradılar ıznın ıptal ıse gerı don dıye burdurdan 2 gunluk rapor alıp hemen gerı donduk ama bız yasananları dugun sırasında hıc anlamamısız sonradan ızledık herseyı
Aynı seyı bızde dusundukbıde orkestra dugunu bıtırmeye calıstıkca ben 8 yıldır bugunu beklıyorum cal dıyorum adam abla polıs gelır bırazdan dıye dıdınıp duruyodu bıde oglan tarafından gelen bırıkı yaslı burda olcez mezarımıza gelen olmucak dıye aglamaya baslamıstı
ay anlamaz tabi insan bende anlamamştım söz yapıcaz ya temzlik yapıyodum kuzenim aradı atatürk havalimanı kapatılmış darbe varmış diyo benim elimde bez aa olsun x (nişanlım) sabihaya gelcek diyorum
Kızlar süoersiniz yaahahahahahahahah: ay cok güldüm yaaa burda ölcez mi kıyamam kız ne korkmuslar bizimde bi kac akraba bizde kalmıstı korkudan eve gidemeyip
Kızlar süoersiniz yasabah sabah iyi guldüm darbe anilarınıza
Aynen oyle dusundum canım 8 yıl cabaladım bu adamla evlenebılmek ıcın hep oynama provaları dans provaları yapıyodum anaaaam darbe dedıler yok oynucamda oynucam ben 8 yıl bekledım dıyorum babam kızım tamam dıyo ben ama baba 8 yıldır evlenmeyı beklıyoruz dıyorum cok trajikomiktik yaaynen doğru söylüyosun valla ülkenin halini ilk planda aklına getiremiyosun en güzel günüm mahfoldu diye düşünmüşsündür ilk başta
sende mi provalı danslarAynen oyle dusundum canım 8 yıl cabaladım bu adamla evlenebılmek ıcın hep oynama provaları dans provaları yapıyodum anaaaam darbe dedıler yok oynucamda oynucam ben 8 yıl bekledım dıyorum babam kızım tamam dıyo ben ama baba 8 yıldır evlenmeyı beklıyoruz dıyorum cok trajikomiktik ya
Dün dikkat edecektim sözde gece yolda mecburen yemek yedim tek umudum o gazlı icecekte ictim dün dikkat etseydim kilo almadan gelirdim reglininde etkisiyle tatliyida abarttim bu hafta tam motiveyim kızım 1 yaş aşısıni oldu az once mızmız olacağı kesin yemek bile yapamayacagim bol su icmeli ogunlerim olacakinsallah bu hafta duzeltcem
ÖYLE Mİ YAPALIM DİYORSUN TAKIMA DA YÜK HİSSEDİYORUM KENDİMİSchonerDuft
Ne çıkması kuzum listedesin haftaya kadar 1 kg vereceksin. Menülerini planladık bu hafta dikkat et biraz sonuca göre karar veririz
inşallah yapcam
bende pasta yapmakÖYLE Mİ YAPALIM DİYORSUN TAKIMA DA YÜK HİSSEDİYORUM KENDİMİ
ANAM BANA SOR PASTA YAPMAK MI MOBİLYA KURMAK MI MOBİLYA KURMAK DERİMO DERECE KOLAY
Neyse canım üzülmeyelim sonra kortizol başımıza bela olur hiç kilo veremeyizdrdotty hesaplamayi yapamadım + olunca 1.30 gibi biseyler oldu ama bos birakayim bilen biri el atsin dedim.. tatilde boşvermenin ve mens doneminden dolayi halim bu.. üzgunum takim arkadaslarim
MİNİK ADAYLARIMIZ
20 TEMMUZ
@Buki_89 (66,50/ / /%)
@gamzelim080 (76,4///%)
@selcanmehmetcan( 76.0/75,9 /0,1/13%)
@Nidsalii (62,2///%)
bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@Turkuaz07 (72,40///%)
başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55
@nilesss (73,8///%)
başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran
@Miray12_34 (67,3///%)
başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:
he tamam bunu bende yaparim bu parmaklavideo paylasştım 2 3 dk sürüyor . işte bende öyleyim bakınca öyle görünmüyoruz ama maşallahımız var desene
sen haftaya başlarsın parmağın iyi olur ama ara vermemek lazımhe tamam bunu bende yaparim bu parmakla
evet ja aynen netsek de düzeltsek budurumu hic bilemedim
sor kuzumbende pasta yapmaktamam sorucam sana
evet aynen zaten su 12 gün kilo verdim verdim veremedim tatilde yanarim:)sen haftaya başlarsın parmağın iyi olur ama ara vermemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?