Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 579.ETAP***

segus (64,80 ///%)
SchonerDuft ( 68,70/ //%) sabit
bi-zuzu ( 59.2/ 59.9/+7/%)
tobosoludulcinea (62,6 /62,1/0,50/%0,80)
kayacans (75,0///%)
patient women (81,8///%)
lilipit (74.60/ 73.55/1.05/1.41%)

14.Takım ortalaması: %

ay anlamaz tabi insan bende anlamamştım söz yapıcaz ya temzlik yapıyodum kuzenim aradı atatürk havalimanı kapatılmış darbe varmış diyo benim elimde bez aa olsun x (nişanlım) sabihaya gelcek diyorum
ahahahahahahahah : ay cok güldüm yaaa burda ölcez mi kıyamam kız ne korkmuslar bizimde bi kac akraba bizde kalmıstı korkudan eve gidemeyip
Kızlar süoersiniz ya sabah sabah iyi guldüm darbe anilarınıza

***14. TAKİM 579.ETAP***

segus (64,80 ///%)
SchonerDuft ( 68,70/ //%) sabit
bi-zuzu ( 59.2/ 59.9/-0,7/-1,18)
tobosoludulcinea (62,6 /62,1/0,50/%0,80)
kayacans (75,0///%)
patient women (81,8/80,2/1,6/%1,95)
lilipit (74.60/ 73.55/1.05/1.41%)

14.Takım ortalaması: %

aynen doğru söylüyosun valla ülkenin halini ilk planda aklına getiremiyosun en güzel günüm mahfoldu diye düşünmüşsündür ilk başta
Aynen oyle dusundum canım 8 yıl cabaladım bu adamla evlenebılmek ıcın hep oynama provaları dans provaları yapıyodum anaaaam darbe dedıler yok oynucamda oynucam ben 8 yıl bekledım dıyorum babam kızım tamam dıyo ben ama baba 8 yıldır evlenmeyı beklıyoruz dıyorum cok trajikomiktik ya

sende mi provalı danslar

segus
@kayacans
Hadi kızlar bildiriminizi bekliyorum bi-zuzu yıkıldım canım o ne öyle sadece yemişsin bu hafta
Dün dikkat edecektim sözde gece yolda mecburen yemek yedim tek umudum o gazlı icecekte ictim dün dikkat etseydim kilo almadan gelirdim reglininde etkisiyle tatliyida abarttim bu hafta tam motiveyim kızım 1 yaş aşısıni oldu az once mızmız olacağı kesin yemek bile yapamayacagim bol su icmeli ogunlerim olacakinsallah bu hafta duzeltcem

drdotty hesaplamayi yapamadım + olunca 1.30 gibi biseyler oldu ama bos birakayim bilen biri el atsin dedim.. tatilde boşvermenin ve mens doneminden dolayi halim bu.. üzgunum takim arkadaslarim
Neyse canım üzülmeyelim sonra kortizol başımıza bela olur hiç kilo veremeyiz
Cezalısın haftaya sana atanan sporları yapacaksın birde ya 2 günlük detox seçeceksin kendine yada şeker orucu
Hadi bakalım hayırlı olsun artıların

segus
Canım benim zor bi geceydi senin için daha kırıcı ama çok güldüm “8 senedir bu günü bekliyorum” haklısın tabi
Çok şükür bu günlerimize

regli olduğum için tartıya çıkmadım valla

sen haftaya başlarsın parmağın iyi olur ama ara vermemek lazım
evet aynen zaten su 12 gün kilo verdim verdim veremedim tatilde yanarim:)
en azindan suan 66 dayim biara yine 68 cikmistim kisa süreligine:)
söyle iki kilo versem cok süper olcakda bogazimida kesemiyorumki habire biseyler yiyesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…