- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.261
kızlar ben dün başladım günde 2 3 dk alan birşey sabah saatlerinde yaptım bugün başladığınız her gün geldiğinde +2 artıyor hareket sayısı anlayarak yapmak önemli burda burundan nefes alıp burundan nefes vermek gerekli . bu daha çok zayıflama ziyadesi ile ruhu arındırma olarak düşünün. ve ara vermeden devam edilmesi gerekiyor
bunuda grmüş olduk allah bi daha yaşatmasınkız ne bilicem ben darbe mi görmüşüm daha önce
nişanlımla görüntülü konuşcaz o tarif etcek bakalım olcak mıaslında babam mobilyacı ama ondan hiçbişey istemiyorum zaten onun sözüyle yola çıkılmaz bu gün yarın diye atlatır bizim acele biraz çamaşır makinesi balkonda kalıcak çünkü ıslanırsa yazık olur
Cok iyi olurKesinlikle çok haklısın canım
Kilo yakınlığına göre eşleştirme yapalım diyorum
aminbunuda grmüş olduk allah bi daha yaşatmasınher ne kadar inanmasamda
Sorma elalemın memleketlerınde kalcaz cocuklarım bursada kaldı benı buraya gomcekler dıye basladılar kv de sıze kımse uzulmez olsenızde kac yasınızdasınız yeter yasadıgınız demıstı sınır olup bıde saftırıkler kımlıksız cıkmıslar ya olcekler ya hapse atılcaklar baska bısey dusunmedıler gıdene kadar
yorum yapmama hakkımı kullanıyorum içeri almsınlar hamile hamileaminneye inanmıyosun
Hahaaaaahhaaacok ekşınlı bi geceydizaten yorgunum uykusuzum kaç günün stresi var üstümde herşey bitti gece 3 tü yattım selalar basladı 1 2 3 ayıp olmasın yatmıyaym dedim sonra aamaannn diyip yatıp uyumustm
Benım dugun gecendede darbe oldu 8 yıl bekledım esımle evlenebılmek ıcın nısanımda kar yagdı yollar kapandı dugunumde darbe oldu ımam nıkahı kıyılırken hocanın kafasına pervane dustu yarım saat gulme molası verdık hoca cok sınır oldu cok bı dua etmeden gıttı dugun gunude aynı hocayı getırmısler kapıdan cıkarken adam ıkı okudu gıttı bıze cok kıl kapmıstı
tövbe tövbeyorum yapmama hakkımı kullanıyorum içeri almsınlar hamile hamile
aksiliklerde hep bizi bulur zatenHahaaaaahhaaa bızde koz evden cıkınca dugun gunu gerı donmez babaneme ustumuzu degısmeye gıttık dugunden sonra esımın kıyafetlerı annemde kalmıs ablamlardan ıstedık onlar markete bebek bezı almaya gıtmıs kızı kucuktu 2 saat sıra beklemıstı o sırada sokaga cıkma yasagı bıldırısı okundu gelınlıgımı kımse cıkarmıyo esıme dedım yeter ızleyıodurma gel suraya cıkar su gelınlıgı garıbım neye ugradıgını sasırdıydı
MİDEM KALKTI ŞUAN İŞİNİZ ÇOK ZOR YABana cok ıgtenc gelmedı bıraz mıdesızım galıba bıde dun uzun kollu bır cocugun bastan sona kabuk tutmus yarasının kabuklarını 1.5 saat ugrasıp kaldurdım herkes tebrık ettı sabrımdan dolayı cok kotuydu cunku ustune dukan bırası ıyı gıttı
EVET O SIKINTI ISILANIRSA YAPILMASI GREKLİ HEMEN.kız ne bilicem ben darbe mi görmüşüm daha önce
nişanlımla görüntülü konuşcaz o tarif etcek bakalım olcak mıaslında babam mobilyacı ama ondan hiçbişey istemiyorum zaten onun sözüyle yola çıkılmaz bu gün yarın diye atlatır bizim acele biraz çamaşır makinesi balkonda kalıcak çünkü ıslanırsa yazık olur
OO ÇOK İYİ O ZAMAN AMA ARA VERMEDEN YAPMAK LAZIM DUR SANA YAZACAM BENİM İSTEDİĞİM DE RUHSAL DENGEGünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar gönlünüzce eksiler
Canım tamda son gunlerde yoga meditasyon aklımdaydı detoks da yapmayı düsunüyorum ruhsal ve fiziksel arınma peşindeyimben katılırim canim yogaya
Cok iyiymis canim bende nasipse yarin basliyorum bakalım benimki nasıl olucakValla guzel gıdıyo canım bugunde yaptım hatta ısyerındekıler detoksa hep karaıydı kendıme benzeyçttım onlarıda hepberaber yapıyoruz
inşallah yapcamMİDEM KALKTI ŞUAN İŞİNİZ ÇOK ZOR YA
EVET O SIKINTI ISILANIRSA YAPILMASI GREKLİ HEMEN.
OO ÇOK İYİ O ZAMAN AMA ARA VERMEDEN YAPMAK LAZIM DUR SANA YAZACAM BENİM İSTEDİĞİM DE RUHSAL DENGE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?