Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

alınıyorum üşengeç üşengeç dedikçe çünkü değilim sen biliyorsun beni tanıyorsun düğün olmasabile boş duran bi insan değilim
ah keşke kuzum sağol düşünmen yeter inşallah bende becerebilirim ilk kez denicez onu kurdurmaya da para vermek istemiyorum nişanlım olsa onun elinden geliyo da bakalım ben napıcam

***14. TAKİM 579.ETAP***

segus (64,80 ///%)
SchonerDuft ( 68,70/ //%)
bi-zuzu ( 59.2/ //%)
tobosoludulcinea (62,6 /62,1/0,50/%0,80)
kayacans (75,0///%)
patient women (81,8///%)
lilipit (74.60/ 73.55/1.05/1.41%)

14.Takım ortalaması: %

Hahaa bız saf hıc ızınlerın kapanabılecegını dusunmedık pazartesı antalyaya gıtmek ıcın yola cıktık burdur yakınlarında mudurlukten aradılar ıznın ıptal ıse gerı don dıye burdurdan 2 gunluk rapor alıp hemen gerı donduk  ama bız yasananları dugun sırasında hıc anlamamısız sonradan ızledık herseyı

***14. TAKİM 579.ETAP***

segus (64,80 ///%)
SchonerDuft ( 68,70/ //%)
bi-zuzu ( 59.2/ 59.9/+7/%)
tobosoludulcinea (62,6 /62,1/0,50/%0,80)
kayacans (75,0///%)
patient women (81,8///%)
lilipit (74.60/ 73.55/1.05/1.41%)

14.Takım ortalaması: %

drdotty hesaplamayi yapamadım + olunca 1.30 gibi biseyler oldu ama bos birakayim bilen biri el atsin dedim.. tatilde boşvermenin ve mens doneminden dolayi halim bu.. üzgunum takim arkadaslarim

ayyy bnmde nişanda darbe olduydu allahtan diyorum içeri almadılar bizi darbeyi kutluyoruz diye fln
Aynı seyı bızde dusunduk bıde orkestra dugunu bıtırmeye calıstıkca ben 8 yıldır bugunu beklıyorum cal dıyorum adam abla polıs gelır bırazdan dıye dıdınıp duruyodu bıde oglan tarafından gelen bırıkı yaslı burda olcez mezarımıza gelen olmucak dıye aglamaya baslamıstı

ay anlamaz tabi insan bende anlamamştım söz yapıcaz ya temzlik yapıyodum kuzenim aradı atatürk havalimanı kapatılmış darbe varmış diyo benim elimde bez aa olsun x (nişanlım) sabihaya gelcek diyorum

ahaaahhaahha kaptinn sende mi ya

ahahahahahahahah : ay cok güldüm yaaa burda ölcez mi kıyamam kız ne korkmuslar bizimde bi kac akraba bizde kalmıstı korkudan eve gidemeyip

ay anlamaz tabi insan bende anlamamştım söz yapıcaz ya temzlik yapıyodum kuzenim aradı atatürk havalimanı kapatılmış darbe varmış diyo benim elimde bez aa olsun x (nişanlım) sabihaya gelcek diyorum
insan nası anlamamazlıktan gelirin örnegisin resmen

kolay kuzum yaparsın ben bıçakla sıkıştırmıştım vidaları . alınma kuzum demem bir daha söz :) değilsin biliyorum kuzum . çok acil değilse düğünden sonraya kalır yapamazsan sıkıntı etme kendine

BENDE de o etkiler olmadı sadece o iğğ tada mahrum kaldım
Bana cok ıgtenc gelmedı bıraz mıdesızım galıba bıde dun uzun kollu bır cocugun bastan sona kabuk tutmus yarasının kabuklarını 1.5 saat ugrasıp kaldurdım herkes tebrık ettı sabrımdan dolayı cok kotuydu cunku ustune dukan bırası ıyı gıttı

insan nası anlamamazlıktan gelirin örnegisin resmen
kız ne bilicem ben darbe mi görmüşüm daha önce

nişanlımla görüntülü konuşcaz o tarif etcek bakalım olcak mı aslında babam mobilyacı ama ondan hiçbişey istemiyorum zaten onun sözüyle yola çıkılmaz bu gün yarın diye atlatır bizim acele biraz çamaşır makinesi balkonda kalıcak çünkü ıslanırsa yazık olur

ya ınsan hep kendıne odaklanıyo dımı dıs dunyaya kapatıyoruz ısımıze geldıgı gıbıyız valla

cok ekşınlı bi geceydi zaten yorgunum uykusuzum kaç günün stresi var üstümde herşey bitti gece 3 tü yattım selalar basladı 1 2 3 ayıp olmasın yatmıyaym dedim sonra aamaannn diyip yatıp uyumustm
aynen öyleydi benim içinde temizlikle başlayıp hüngür hüngür ağlamaklı bitmeyen bi gece nişanlım 2 gün aç susuz kalmıştıselalar zaten Allah bidaha öyle bişey yaşatmasın çok kötüydü gerçekten

ahahahahahahahah : ay cok güldüm yaaa burda ölcez mi kıyamam kız ne korkmuslar bizimde bi kac akraba bizde kalmıstı korkudan eve gidemeyip
Sorma elalemın memleketlerınde kalcaz cocuklarım bursada kaldı benı buraya gomcekler dıye basladılar kv de sıze kımse uzulmez olsenızde kac yasınızdasınız yeter yasadıgınız demıstı sınır olup bıde saftırıkler kımlıksız cıkmıslar ya olcekler ya hapse atılcaklar baska bısey dusunmedıler gıdene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…