- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.241
Canım ben yoga ıcın soz vermıyım ama spora katılcam. Uyku yeter bence 6 saat cok ıyıillaki destekliyordur canım hareketler başta kolay sonra zorlaşıyor
4 5 saatte yeter aslında zorda kalınca yetiyor bana daama 6 saat iyidir
OK CANIM ZATEN DÜZENLİ YAPAMAM DİYORSAN HİÇ BAŞLAMA ETKİSİ OLMUYORCanım ben yoga ıcın soz vermıyım ama spora katılcam. Uyku yeter bence 6 saat cok ıyı
alınıyorum üşengeç üşengeç dedikçe çünkü değilim sen biliyorsun beni tanıyorsun düğün olmasabile boş duran bi insan değilimvideo paylasştım 2 3 dk sürüyor . işte bende öyleyim bakınca öyle görünmüyoruz ama maşallahımız var desene
kız takılıyorum senin spor yapmıcanı biliyorum kilo vermeni engelliyor herşeyden önce zaten düğün zamanı yeterince koşuşturuyorsun . yakın olsak ben gelir sana yardım ederdim hem dolabı da kurardım evde bu tür işleri ben daha iyi yapıyorum kendi kitaplığımı da ben kurmuştum
Hahaa bız saf hıc ızınlerın kapanabılecegını dusunmedık pazartesı antalyaya gıtmek ıcın yola cıktık burdur yakınlarında mudurlukten aradılar ıznın ıptal ıse gerı don dıye burdurdan 2 gunluk rapor alıp hemen gerı donduk aahahahha olsun olsun nazarlıksende mi darbe vuranlardansın darbeden bi gün sonra nişanlım gelicekti 1 hafta sonrası da sözümüz vardı bizimde ama darbe olunca izinler kapandı 1 ay bekledik bizide vurdu yani
sözümde pastaya elim girdi nişanımda topuğum kırıldı yalnız değlisin
Aynı seyı bızde dusundukayyy bnmde nişanda darbe olduyduallahtan diyorum içeri almadılar bizi darbeyi kutluyoruz diye fln
ay anlamaz tabi insan bende anlamamştım söz yapıcaz ya temzlik yapıyodum kuzenim aradı atatürk havalimanı kapatılmış darbe varmış diyo benim elimde bez aa olsun x (nişanlım) sabihaya gelcek diyorumHahaa bız saf hıc ızınlerın kapanabılecegını dusunmedık pazartesı antalyaya gıtmek ıcın yola cıktık burdur yakınlarında mudurlukten aradılar ıznın ıptal ıse gerı don dıye burdurdan 2 gunluk rapor alıp hemen gerı donduk ama bız yasananları dugun sırasında hıc anlamamısız sonradan ızledık herseyı
ahaaahhaahhaAynı seyı bızde dusundukbıde orkestra dugunu bıtırmeye calıstıkca ben 8 yıldır bugunu beklıyorum cal dıyorum adam abla polıs gelır bırazdan dıye dıdınıp duruyodu bıde oglan tarafından gelen bırıkı yaslı burda olcez mezarımıza gelen olmucak dıye aglamaya baslamıstı
ahahahahahahahahAynı seyı bızde dusundukbıde orkestra dugunu bıtırmeye calıstıkca ben 8 yıldır bugunu beklıyorum cal dıyorum adam abla polıs gelır bırazdan dıye dıdınıp duruyodu bıde oglan tarafından gelen bırıkı yaslı burda olcez mezarımıza gelen olmucak dıye aglamaya baslamıstı
insan nası anlamamazlıktan gelirin örnegisin resmenay anlamaz tabi insan bende anlamamştım söz yapıcaz ya temzlik yapıyodum kuzenim aradı atatürk havalimanı kapatılmış darbe varmış diyo benim elimde bez aa olsun x (nişanlım) sabihaya gelcek diyorum
kolay kuzum yaparsın ben bıçakla sıkıştırmıştım vidaları . alınma kuzum demem bir daha söz :) değilsin biliyorum kuzum . çok acil değilse düğünden sonraya kalır yapamazsan sıkıntı etme kendinealınıyorum üşengeç üşengeç dedikçe çünkü değilim sen biliyorsun beni tanıyorsun düğün olmasabile boş duran bi insan değilim
ah keşke kuzum sağol düşünmen yeter inşallah bende becerebilirim ilk kez denicez onu kurdurmaya da para vermek istemiyorum nişanlım olsa onun elinden geliyo da bakalım ben napıcam
Bana cok ıgtenc gelmedı bıraz mıdesızım galıba bıde dun uzun kollu bır cocugun bastan sona kabuk tutmus yarasının kabuklarını 1.5 saat ugrasıp kaldurdım herkes tebrık ettı sabrımdan dolayı cok kotuydu cunku ustune dukan bırası ıyı gıttıBENDE de o etkiler olmadı sadece o iğğ tada mahrum kaldım
cok ekşınlı bi geceydi
kız ne bilicem ben darbe mi görmüşüm daha önceinsan nası anlamamazlıktan gelirin örnegisin resmen
nişanlımla görüntülü konuşcaz o tarif etcek bakalım olcak mıkolay kuzum yaparsın ben bıçakla sıkıştırmıştım vidaları . alınma kuzum demem bir daha söz :) değilsin biliyorum kuzum . çok acil değilse düğünden sonraya kalır yapamazsan sıkıntı etme kendine
ay anlamaz tabi insan bende anlamamştım söz yapıcaz ya temzlik yapıyodum kuzenim aradı atatürk havalimanı kapatılmış darbe varmış diyo benim elimde bez aa olsun x (nişanlım) sabihaya gelcek diyorum
aynen öyleydi benim içinde temizlikle başlayıp hüngür hüngür ağlamaklı bitmeyen bi gececok ekşınlı bi geceydizaten yorgunum uykusuzum kaç günün stresi var üstümde herşey bitti gece 3 tü yattım selalar basladı 1 2 3 ayıp olmasın yatmıyaym dedim sonra aamaannn diyip yatıp uyumustm
aynen doğru söylüyosun valla ülkenin halini ilk planda aklına getiremiyosun en güzel günüm mahfoldu diye düşünmüşsündür ilk baştaya ınsan hep kendıne odaklanıyo dımı dıs dunyaya kapatıyoruz ısımıze geldıgı gıbıyız valla
Sorma elalemın memleketlerınde kalcaz cocuklarım bursada kaldı benı buraya gomcekler dıye basladılarahahahahahahahah: ay cok güldüm yaaa burda ölcez mi kıyamam kız ne korkmuslar bizimde bi kac akraba bizde kalmıstı korkudan eve gidemeyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?