Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

size baglı olması cok güzel bi iyi yönünü daha söyliyeyim ikiye bölünmek zornda değilsin eşinin ailesi olsa iki tarafda yetişme derdin olcaktı ki bu cok zorluyo insanı bnceeee

Oyleymis olmadigi icin bilmiyorum fakat ben rahat ve biraz dik kafaliyim dedigim dedik baskin bi karakterim var annem hep der senin kv kp in olsaydi sen dayanamazdin diye iki tarafi idare etmek kv ye yeri geldi mi hizmet etmek falan zormus

Slm kizlar bugun ugrayamadim yogundum ve su an açım bir bardak kefir ictim..
Menu
Sabah demir hapi,kuru erik su

10:30 kiymali omlet yagsizdi,iki dilim,t.bugday ekmk,peynir,bi catal has bal

14:00 4yk patlican yemegi,bi kucuk kase yogurt,4 catal karpuz

Ara17 :00 yas uzum

Akşam 18:00 8 yk kabak yemegi,4 yk yogurt

1saat yürüyüş,2,5 lt gecgin su

Bugun seker hapini içmedim sanirim ondan midem kaziniyor ( suan cok acimm su iceyim bari

Afiyet olsun canım öğle yemeğini unutmuş olmalısın ben açımdan ölürdüm 9 saat yemek yemesem acillerden toplarsınız beni. Kahvaltı ve akşam yemeğini sevdim.
Dogumda adet kanalimi dikmisler doktor hatasi sonrasinda cok acildi spiral konuldu fark edildiginde bile ama malesef gec kalinmis imkansizmis gormem rahim yapisikmis
O nasıl doktormuş ya al sana doktora şiddet sebebi olacak şey değil. Kaç çocuğun var

MİNİK ADAYLARIMIZ
27Temmuz
580.Etap

@Buki_89 (66,50/ / /%)
@selcanmehmetcan( 75,9 ///%)
@Nidsalii (61,9///%
bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@Turkuaz07 (71.5///%)
başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55
@nilesss (73,8///%)
başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran

@Caglis (71,0///%
başl.k:71,0 H.k:60 bşl.t.26temmuz
@Nilar (72,0///%

541. Etapta izne ayrılan üye hoşgeldin26temmuz

Son düzenleme:
***14. TAKİM 580.ETAP***

segus (64.1///%)

SchonerDuft ( 68,70/ //%)

bi-zuzu ( 59.9///%)

tobosoludulcinea (62,1///%)

kayacans (75,0///%)

patient women (80,2///%)

lilipit ( 73.55///%)

14.Takım Ortalaması:

Bu ara ıkı öğun beslenıyorum ama tabıkı akşamı erken yıyorum 3 ögun normalde bu zamanzamana kadar beslenme şeklım çok sıcak uyku duzenı kalmadı geç kalknca sarkıyor ögunler

Afıyet olsun canım persembe gunu ıcın guzel menu

***14. TAKİM 580.ETAP***

segus (64.1/63.2/0.9/%1.4)

SchonerDuft ( 68,70/ //%)

bi-zuzu ( 59.9///%)

tobosoludulcinea (62,1///%)

kayacans (75,0///%)

patient women (80,2///%)

lilipit ( 73.55///%)

14.Takım Ortalaması:

Oyleymis olmadigi icin bilmiyorum fakat ben rahat ve biraz dik kafaliyim dedigim dedik baskin bi karakterim var annem hep der senin kv kp in olsaydi sen dayanamazdin diye iki tarafi idare etmek kv ye yeri geldi mi hizmet etmek falan zormus
Evet hemde cok zor hele dugun zamani aman allahim annem bi yandan kv bi yandan bnm isteklerim hep cöp olmustu hic birini yapamamistm onlara kosmaktan

günyadın :)
canım 74,6 ..üm
çok gitmedi bu hafta henüz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…