- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.781
OooObaya ıyı gıdıyosunbende bugün kıstım meyveden çıkarttımöğlen salata ve yoğrut yicem sadece 68,50 çıktım bugün inşallah yarın 68i görürüm
Yedım valla canım:))) sakin yemeydin bugun yedinmi cunku bulgur odem tutuyor bende oyle oluyorda bugun persembeye o bakimdan dedim..
Arkadaslar oncelikle takiminiza aldiginiz icin cok tesekkur ederim ben 8 yil once bir oglum oldu ve daha sonrasinda adet hic gormedim hamilelikle 9 yildir adet gormuyorum ben 6 yil icerisinde 5 ameliyat gecirdim ilk dogum yaptigimda 67 ile doguma girdim ve sonrasinda 4 ayda dogum kilomu atip 57 kiloya dustum sonrasinda ameliyatlarla 92 ye ciktim ve bundan sonra ogluma yetisemedigimi fark ettim ve savasim basladi ilk once karar verdim ve 20 kilo 6 ayda verdim spor diyet ve saglikli beslenerek hic kacamak yapmadim
Ok kuzum sıkıntı yapma kendine sağ-salim varınBiz yoldayız şu an Bodrum’a dönüyoruz. Yarın belki hallederim senin listeyiSchonerDuft
Evet şu an 69.20 çıktım yogami da yaptım mis gibiOooObaya ıyı gıdıyosun
Sabah gune ilik su ile basliyorum ve en gec 8.30da kahvalti yapyrm ka
Sabah gune ilik su ile basliyorum ve en gec 8.30da kahvalti yapyrm kahvaltida 2 yumurta haslamasi 1nin sadece sarisi yemiyorum ve domates yesillik sinirsiz salatalik peynir zeytin bir dilim cavdar ekmegi yiyorum 10.30 da ara ogun meyve veya kuru incir veya kayisi yiyorum ki seker dengemi sagliyorm 12 de ogle yemeginde yemek neyse 1 tabak 1 tabak corba 1 tabak kesin protein icin yogurt yiyorum 14.30 soguk suyun icerisine tarcin dokup iciyorum ve aksm 4 te 1 porsiyon tavuk balik et neyse ve sinirsiz yesillik ve yogurt
hvaltida 2 yumurta haslamasi 1nin sadece sarisi yemiyorum ve domates yesillik sinirsiz salatalik peynir zeytin bir dilim cavdar ekmegi yiyorum 10.30 da ara ogun meyve veya kuru incir veya kayisi yiyorum ki seker dengemi sagliyorm 12 de ogle yemeginde yemek neyse 1 tabak 1 tabak corba 1 tabak kesin protein icin yogurt yiyorum 14.30 soguk suyun icerisine tarcin dokup iciyorum ve aksm 4 te 1 porsiyon tavuk balik et neyse ve sinirsiz yesillik ve yogurt
Geçmiş olsun canım öncelikle. Ameliyatlar nedendi adet görmen için miydi. Azmin çok iyi ilaçla alınan kilolar zor gidiyor .tebrik ederim. Spor olarak ne yapıyorsunSabah gune ilik su ile basliyorum ve en gec 8.30da kahvalti yapyrm kahvaltida 2 yumurta haslamasi 1nin sadece sarisi yemiyorum ve domates yesillik sinirsiz salatalik peynir zeytin bir dilim cavdar ekmegi yiyorum 10.30 da ara ogun meyve veya kuru incir veya kayisi yiyorum ki seker dengemi sagliyorm 12 de ogle yemeginde yemek neyse 1 tabak 1 tabak corba 1 tabak kesin protein icin yogurt yiyorum 14.30 soguk suyun icerisine tarcin dokup iciyorum ve aksm 4 te 1 porsiyon tavuk balik et neyse ve sinirsiz yesillik ve yogurt
Geçmiş olsun canım öncelikle. Ameliyatlar nedendi adet görmen için miydi. Azmin çok iyi ilaçla alınan kilolar zor gidiyor .tebrik ederim. Spor olarak ne yapıyorsun
Canım yarın guzel haberlerle gelıcem ben ınşYarının hazırlıkları nasıl gidiyor kızlar yemeyi içmeyi kestiniz mi
bi-zuzu geçtiğimiz haftayı telafi edebildin mi
@tobosoludulcinea
Sen ne durumdasın canım
segus çakma isveç diyeti umarım işe yarar
@kayacans
Senden umutluyum canım nasıl gidiyor
@patient women sen iyi olduğun sürece zorlukları aşman daha kolay olur.
SchonerDuft canım aslında bu diyetle 1,5 kilo vermen gerekiyordu bi sorun oldu bi yerde diye düşünüyorum yarın tartıdan sonra detayları konuşalım pazar günü revize edelim listeyi
Valla cok ıyı canım menunude gordum guzel beslenmıssınOk kuzum sıkıntı yapma kendine sağ-salim varın
Evet şu an 69.20 çıktım yogami da yaptım mis gibi
Mantı neyse ama pankek olmasaymış daha iyimiş26 temmuz
kahvaltı 10.00
5 tane pankek
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik
Ogle 15.00
1 pors. Taze bezelye tava
Ara. 16.00
Yarım muz
1 seftali
Akşam 19.30
1 porsiyon bol yogurtlu az mantılı mantı
Aslinda hicbisey yemeyecektim ama esimin cani isteyince e bide yapınca yemesem ayıp olur diye 10 tane falan mantı olacak sekilde yedim. Yarının yüzkarası ben olacağım sanırım hemen kayisi cayi falan iceyimde 3 5 ne eksikirsem kardır.
Su 3 lt
Spor 75 dak tempolu yuruyus
Ay maşallah abla Bu hafta hayran kaldım sanaBen biraz yürüdüm bugün zaten yogam 5 tekrara çıktı sağlam yoruyor adamı Su an 69.50 çıkıyorum sabaha 1.5 iner diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?