Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaslar oncelikle takiminiza aldiginiz icin cok tesekkur ederim ben 8 yil once bir oglum oldu ve daha sonrasinda adet hic gormedim hamilelikle 9 yildir adet gormuyorum ben 6 yil icerisinde 5 ameliyat gecirdim ilk dogum yaptigimda 67 ile doguma girdim ve sonrasinda 4 ayda dogum kilomu atip 57 kiloya dustum sonrasinda ameliyatlarla 92 ye ciktim ve bundan sonra ogluma yetisemedigimi fark ettim ve savasim basladi ilk once karar verdim ve 20 kilo 6 ayda verdim spor diyet ve saglikli beslenerek hic kacamak yapmadim

Sabah gune ilik su ile basliyorum ve en gec 8.30da kahvalti yapyrm kahvaltida 2 yumurta haslamasi 1nin sadece sarisi yemiyorum ve domates yesillik sinirsiz salatalik peynir zeytin bir dilim cavdar ekmegi yiyorum 10.30 da ara ogun meyve veya kuru incir veya kayisi yiyorum ki seker dengemi sagliyorm 12 de ogle yemeginde yemek neyse 1 tabak 1 tabak corba 1 tabak kesin protein icin yogurt yiyorum 14.30 soguk suyun icerisine tarcin dokup iciyorum ve aksm 4 te 1 porsiyon tavuk balik et neyse ve sinirsiz yesillik ve yogurt

Geçmiş olsun canım öncelikle. Ameliyatlar nedendi adet görmen için miydi. Azmin çok iyi ilaçla alınan kilolar zor gidiyor .tebrik ederim. Spor olarak ne yapıyorsun

Ve 6 da bir kase yogurt salata yiyerek bitiriyorum gunu 6dan sonra bisey yemiyorum haftada 5 gun spor yapiyorum 30 dk zumba sonrasinda 30 dk fitness 1 saat ve hala kiloluyum 20 kilo vermeme ragmen

Canım yarın guzel haberlerle gelıcem ben ınş

26 temmuz
kahvaltı 10.00
5 tane pankek
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik

Ogle 15.00
1 pors. Taze bezelye tava

Ara. 16.00
Yarım muz
1 seftali

Akşam 19.30
1 porsiyon bol yogurtlu az mantılı mantı
Aslinda hicbisey yemeyecektim ama esimin cani isteyince e bide yapınca yemesem ayıp olur diye 10 tane falan mantı olacak sekilde yedim. Yarının yüzkarası ben olacağım sanırım hemen kayisi cayi falan iceyimde 3 5 ne eksikirsem kardır.
Su 3 lt
Spor 75 dak tempolu yuruyus

Herkese iyi akşamlar
Sonunda misafirleri atlattım ve geldimBiraz zorlu bir gündü o kadar yemeğe dayanmak zor olduama iyi atlattım diyebilirimmenüyü yazacaktım fakat çok dengesiz olunca vazcaydımaslında diyet iyi gidiyordu ama dengeyi sağlayamadımdemiştim ucundan tutunca mutlak kaçıveriyoama olsun toparlarım artıkyarın fazla çıkmam inşallah her cuma korkuyorum düzenli yapmadığım için ah ahh nasıl vercem ben böyle

Mantı neyse ama pankek olmasaymış daha iyimişyalnız kayısı çayına dikkat vücuda aşırı zararlıymış başka bitki çayları deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…