Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzu azimli olup iradeli davranmakla alakali.. bak neguzel tutmussun kendini ..yazsan menunu daha iyi olur ama bak bana en mantılısından koydum oraya:)

Canım pankek mantı ne varsa gommussun persembe gunu

Çok güzel menülerin Var abla yaözenmiyor değilim

Mantı neyse ama pankek olmasaymış daha iyimişyalnız kayısı çayına dikkat vücuda aşırı zararlıymış başka bitki çayları deneyin bence
herzaman ictigim bisey degil 2 3 ayda 1 bardak belki icerim.. 2 haftadir fenalardayım evimde olmayinca birde tatilin verdigi rehavetle tikindim durdum anne menulerini hic saymayayim..mecburen boyle bisey geldi aklima

Kızlar bende hemen menumu yazayım
Sabah 1tek sekerlı turk kahvesi
Öglen kısır
2dılım karpuz
Aksam 2parca ızgara tavuk pırzola
3 5 catal sossuzsakdenızssalatası
1 bardakbayran
Ara 1 kupa cay
Gun boyu 3 lt su ve dukan bırası
1saat tempolu yuruyus.

Tamam anlaştık:) umarım güzel olur benim ve takımım için

Bu menu sisirir cnm
Yarina arti katar

Gecmis olsun
Simdi hersey yolundadir umarim

Allaha sukur bitmiyor ...ailesi yuzunden de cik yasadik bu seferki cok baska bi durum affedilmeyecek bisey ama çocuklar için mecburen ..
Canim ozaman evde gormezden gel bir hafta kendinize muddet verin konusmayin ozleyin bu sure içinde esinde sende sakinlersin canim,iletisim konusmadan anliyorsa sorununuzu halledersiniz ins..

Canim ozaman evde gormezden gel bir hafta kendinize muddet verin konusmayin ozleyin bu sure içinde esinde sende sakinlersin canim,iletisim konusmadan anliyorsa sorununuzu halledersiniz ins..
Evet canim şuan o yok bu davranıyorum zaten teekkur ederim desteginiz icin ❤

Bende ilk menümü yazayım
11.00
Peynırlı omlet
Salatalık domates kırmızı bıber
Bıraz reçel ve bır çatal helva
Ikı ınce dılım tb ekmeği
Ara
Kuru uzum ve ceviz bır avuç
20.00
Fırında mantar ve kabak
Dereotlu bıberlı bır kase yoğurt
Akşam bıraz geç oldu dışarlardaydık
1 saat yürüyüş
Su 3 litre vardır

Hoşgeldin canım takımımızda senin gibi istikrarlı birinin daha olması bizi mutlu eder. 1. Sayfada kurallarımız yazıyor oku kabul edersen yarın ilk kilo bildirimini yapacaksın.
Çok çok geçmiş olsun özel olmazsa bu ameliyatlar ne içindi?
Korktum şimdi bende 2015 te Doğum yaptım sonra hiç adet olmadan yine hamile kaldım küçük 11 aylık hâlâ adet olmadım normal olduğunu söylemişti doktorum ama hemen kontrole giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…