- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.801
Kuzu azimli olup iradeli davranmakla alakali.. bak neguzel tutmussun kendini ..yazsan menunu daha iyi olur ama bak bana en mantılısından koydum oraya:)Herkese iyi akşamlar
Sonunda misafirleri atlattım ve geldimBiraz zorlu bir gündü o kadar yemeğe dayanmak zor oldu ama iyi atlattım diyebilirim menüyü yazacaktım fakat çok dengesiz olunca vazcaydım aslında diyet iyi gidiyordu ama dengeyi sağlayamadım demiştim ucundan tutunca mutlak kaçıveriyo ama olsun toparlarım artık yarın fazla çıkmam inşallah her cuma korkuyorum düzenli yapmadığım için ah ahh nasıl vercem ben böyle
Canım pankek mantı ne varsa gommussun persembe gunu26 temmuz
kahvaltı 10.00
5 tane pankek
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik
Ogle 15.00
1 pors. Taze bezelye tava
Ara. 16.00
Yarım muz
1 seftali
Akşam 19.30
1 porsiyon bol yogurtlu az mantılı mantı
Aslinda hicbisey yemeyecektim ama esimin cani isteyince e bide yapınca yemesem ayıp olur diye 10 tane falan mantı olacak sekilde yedim. Yarının yüzkarası ben olacağım sanırım hemen kayisi cayi falan iceyimde 3 5 ne eksikirsem kardır.
Su 3 lt
Spor 75 dak tempolu yuruyus
Çok güzel menülerin Var abla yaİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvalti
1 sekersiz cay, 6 adet siyah zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık, bir tane kıl biber, bir ince dilim varil peyniri, bi kup bryaz peynir
Ara ogun 1o:30
TarcınLi sut
Iki hurma
Beya leblebi
Oglen 12:30
15 tane sarma
Bır kase yogurt
Ara öğün 15:30
Bir kupa balli ihlamur
Iki tane hurma
Leblebi
Aksam 18:00
Coban salata
Bi parca ekmek
Bamya
Uc kasik pilav
Bi kasik taze fasulye
Iki dilim karpuz
Ara ogun 21:00
Yok
Notlar:
Cuma kilo:73.550
Güncel kilo: 73.250
Haftalık hedef: -600
Hedefe kalan: -300
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750
İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
3. Hafta:-1050
Bu hafta :-300
Toplam kayip:11.650
Ana hedefe kalan:4.250
herzaman ictigim bisey degil 2 3 ayda 1 bardak belki icerim.. 2 haftadir fenalardayım evimde olmayinca birde tatilin verdigi rehavetle tikindim durdum anne menulerini hic saymayayim..mecburen boyle bisey geldi aklimaMantı neyse ama pankek olmasaymış daha iyimişyalnız kayısı çayına dikkat vücuda aşırı zararlıymış başka bitki çayları deneyin bence
Tamam anlaştık:) umarım güzel olur benim ve takımım içinCanım aldığın kilo %5 ten büyük olduğu İçin takıma dönebiliyorsun fakat girdiğin hafta yüzden -14 civarı olup 40 a bölünür -0,35 falan yapar. Tamam canım yarını es geçelim önümüzdeki hafta takım arkadaşlarına tam destek ver herkes kilo versin ki senin eksi girişin genel durumumuzu çok etkilemesin.
Birde en önemli nokta takıma zaman ayırmak menü paylaşmak ve birbirimize destek olacak görüş ve yorumlar bildirmek.(cuma bildirim zorunluluğunu hatırlatmıyorum bile) Daha önce yarıştığın İçin biliyorsun ama hatırlatmak istedim
Bunlara disiplinli biçimde uyabilecek misin
Sagol ablasi :)Çok güzel menülerin Var abla yaözenmiyor değilim
Aa cnm nbrrrTamam anlaştık:) umarım güzel olur benim ve takımım için
Bu menu sisirir cnm26 temmuz
kahvaltı 10.00
5 tane pankek
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik
Ogle 15.00
1 pors. Taze bezelye tava
Ara. 16.00
Yarım muz
1 seftali
Akşam 19.30
1 porsiyon bol yogurtlu az mantılı mantı
Aslinda hicbisey yemeyecektim ama esimin cani isteyince e bide yapınca yemesem ayıp olur diye 10 tane falan mantı olacak sekilde yedim. Yarının yüzkarası ben olacağım sanırım hemen kayisi cayi falan iceyimde 3 5 ne eksikirsem kardır.
Su 3 lt
Spor 75 dak tempolu yuruyus
Gecmis olsunArkadaslar oncelikle takiminiza aldiginiz icin cok tesekkur ederim ben 8 yil once bir oglum oldu ve daha sonrasinda adet hic gormedim hamilelikle 9 yildir adet gormuyorum ben 6 yil icerisinde 5 ameliyat gecirdim ilk dogum yaptigimda 67 ile doguma girdim ve sonrasinda 4 ayda dogum kilomu atip 57 kiloya dustum sonrasinda ameliyatlarla 92 ye ciktim ve bundan sonra ogluma yetisemedigimi fark ettim ve savasim basladi ilk once karar verdim ve 20 kilo 6 ayda verdim spor diyet ve saglikli beslenerek hic kacamak yapmadim
Canim ozaman evde gormezden gel bir hafta kendinize muddet verin konusmayin ozleyin bu sure içinde esinde sende sakinlersin canim,iletisim konusmadan anliyorsa sorununuzu halledersiniz ins..Allaha sukur bitmiyor ...ailesi yuzunden de cik yasadik bu seferki cok baska bi durum affedilmeyecek bisey ama çocuklar için mecburen ..
Senide cok merak ediyrmDün bende öyleydim şimdi geçti
Iyı canım senden :) menunu gorunce eskıler aklıma geldı ya:) malesefkı ben artık emzırmıyorum ve kılo aldım baya biAa cnm nbrrr
Evet canim şuan o yok bu davranıyorum zaten teekkur ederim desteginiz icin ❤Canim ozaman evde gormezden gel bir hafta kendinize muddet verin konusmayin ozleyin bu sure içinde esinde sende sakinlersin canim,iletisim konusmadan anliyorsa sorununuzu halledersiniz ins..
Hoşgeldin canım takımımızda senin gibi istikrarlı birinin daha olması bizi mutlu eder. 1. Sayfada kurallarımız yazıyor oku kabul edersen yarın ilk kilo bildirimini yapacaksın.Arkadaslar oncelikle takiminiza aldiginiz icin cok tesekkur ederim ben 8 yil once bir oglum oldu ve daha sonrasinda adet hic gormedim hamilelikle 9 yildir adet gormuyorum ben 6 yil icerisinde 5 ameliyat gecirdim ilk dogum yaptigimda 67 ile doguma girdim ve sonrasinda 4 ayda dogum kilomu atip 57 kiloya dustum sonrasinda ameliyatlarla 92 ye ciktim ve bundan sonra ogluma yetisemedigimi fark ettim ve savasim basladi ilk once karar verdim ve 20 kilo 6 ayda verdim spor diyet ve saglikli beslenerek hic kacamak yapmadim
Hoşgeldin canım takımımızda senin gibi istikrarlı birinin daha olması bizi mutlu eder. 1. Sayfada kurallarımız yazıyor oku kabul edersen yarın ilk kilo bildirimini yapacaksın.
Çok çok geçmiş olsun özel olmazsa bu ameliyatlar ne içindi?
Korktum şimdi bende 2015 te Doğum yaptım sonra hiç adet olmadan yine hamile kaldım küçük 11 aylık hâlâ adet olmadım normal olduğunu söylemişti doktorum ama hemen kontrole giderim artık
YokGecmis olsun
Simdi hersey yolundadir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?