- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.881
Bu sefer ki sikinti esimle kv falan umrumda değil artık ..bende eşimle gerekmedikçe konuşmuyorum. seni çok iyi anlıyorum gerçi senin sorunun daha büyük benim kendisi ile sıkıntım var
rahatlayacaksan anlatmak ister misinBu sefer ki sikinti esimle kv falan umrumda değil artık ..
Gecen hafta cok gece kalınca bu hafta erkenden bıldırdım canım kalkarkalkmazTebrikler canım ilkbildirim senden gelmiş harikasın
71 mişimdi doğru mutfağa gidiyorsun ve ne bulursan yiyorsun
listeye 22/07 de başlamışım 69,60 olarak not almışım kilomu bugün 27/07 68,20 çıkmışım aslında fena değil bu hafta biraz atışmaylı stresli geçmişti belki etkisi vardır bilemiyorum ve en önemlisi yağ oranım azalmış kas oranım ve su oranım artmış
toplam kayıp 1,40
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMTb ederm onemli olan yaglari kasa cevirmek cok saglikli zayifliyosun
Tb ederm onemli olan yaglari kasa cevirmek cok saglikli zayifliyosun
evett ve bu yarın geri alacağım bir kilo değil
var ama lojman çok az eskilere çıkıyor öncelik onlarınUnuttum alıntıyı yapalı çok oldu
Lojman falan yok mu
Ayyyy bende çok özledim kalp
Bugün daha iyiler canım küçüğün ateşi düştü nihayet ama huysuzluk başladı
Peki canım zaten listede değil aday listesindeydin listede daha önce izne ayrıldığını beyan etmiştik. Böyle kalsın
Daha sonra tekrar takımlarda yarışmak istersen istediğin takımdan devam edebiliyorsun
Sevgiler
Senden değerli bişey yok
Kendini sev kendine değer ver seni kıran yıpratan şeyleri önce göz ardı et sonra gerekirse hayatından uzaklaştır.
Önce kendin için bişeyler yapmaya çalış. Kendine zaman ayır. Kendine zaman ayırmaktan kastım kuaföre git alış veriş yap falan değil. Kişisel gelişimine eğitimine zaman ayır. Gelecek planlarını gözden geçir. Alternatif planların olsun.
Affedilmeyecek şeyleri de affetme. Sadece zamana bırak ve zamanı iyi kullan. Bilmem anlatabildim mi
Sevgiler
Iyi fikir kuzum dusünuyodum zaten hatta h ici yapmak istedim ama kabak rendelemeye üsenicek kadar yorgundumtibete devam ediyor musun ? kabak detoksu yapsana hafta sonu 1 gün de bayağı fark eder birde detoks gibi de hissetmiyorsun doyana kadar yiyorsun
tibet nasıl gidiyor ruhani olarak özellikleIyi fikir kuzum dusünuyodum zaten hatta h ici yapmak istedim ama kabak rendelemeye üsenicek kadar yorgundum
Dondurucudan haşlanmis nohut mercimek bugday cikarip ayranla karistirp ictim bol bol
Bu h sonuda sehir disındayim arkadasima gidicem yatiya cagirdi ama ben günuborlik niyetindeyim belki pazara baslarim degilse h ici yapicam mutlaka
Tibete ve dukan birasina devam esiyorum bakalim nolcak
Bugün kilo bildirimi yapman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?