- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.901
Evet hemde cok zor hele dugun zamani aman allahim annem bi yandan kv bi yandan bnm isteklerim hep cöp olmustu hic birini yapamamistm onlara kosmaktan
Evet hemde cok zor hele dugun zamani aman allahim annem bi yandan kv bi yandan bnm isteklerim hep cöp olmustu hic birini yapamamistm onlara kosmaktan
evet canim alindi bide cilt kanseri kontrolüm vardi onuda yaptilar cok fazla benlerim var diye korkuyodum ya biraz rahatlADIM:)Buki_89 dikişlerin alınacaktı dün aldırdın mı ?
Benımkı gerı alınabılır belkı 3gundur kendıme gore ısvec yapıyorumevett ve bu yarın geri alacağım bir kilo değil
normlde 1,40 verdim
seni de tebrik ederim sende güzel vermişsin
Ayyyy cok mutluyum bırıncı olmısummmmKızlar hepinizi tebrik ederim çok büyük büyük sonuçlarımız yok belki ama hepiniz emek verdiniz
@tobosoludulcinea canım bu hafta artı çıkmışsın ama 200 gr. Cık sen onu halledersin önümüzdeki hafta üzülmeyelim
Takım birincimizsegus gözlerinden öperim erken paylaşım İçin teşekkürler
Canım Turkuaz listeye girdi senin birincilik elden gitti ama olsun gönüllerde birincisinAyyyy cok mutluyum bırıncı olmısummmmtesekkur ederım kaptanımmmm
valla sewvindim korktuğunla kalmana yoksa hep korkardınevet canim alindi bide cilt kanseri kontrolüm vardi onuda yaptilar cok fazla benlerim var diye korkuyodum ya biraz rahatlADIM:)
Dikislerin alinmasini hissetmedim bile hahaha korktugumla kaldim resmen
Kontroldede bitane tehlikeli olabilcek bi benim varmis ama suan icin Temiz dedi Doktor her sene mutlaka kontrol etmemiz gerekiyo dedi ve yapi olarak malesef cildim cok yatkinmis cok fazla benlerim var diye kesinlikle günes altinda bronzlasmak icin saatlerini gecirme dedi ve kremsiz asla günese cikma dedi
ahaha evet yani dikis aldirmak kesinlikle korkutucu bisey degil söylim:)valla sewvindim korktuğunla kalmana yoksa hep korkardın
aman dikkat et aksatma kontrollerini ciddi bir rahatsızlık
üstüne kabak detoksu yap bir gün dengelersin almazsın geriBenımkı gerı alınabılır belkı 3gundur kendıme gore ısvec yapıyorum
1 2 gün benim gibi sebze ağırlıklı mı beslensen kuzum işe yarar mı sende de acaba istersen paylaşayım senle . bende demir folik inositol c e vitamıni b vitaminleri kullanıyorum birde omega 3 içiyorum buna rağmen verdim ve yağdan verdimKızlar hafta içi 76,4 gordum son iki gunde toparladim bugun vc ciksaydim biraz daha 75,5 gorurdum ama 75,7 ciktim puf 200 gr sonucu hic begenmedim..bu hafta kacamagim olmadi bide pazar gunu regl olcam karnim sis odem olabilirmiki,kullandigim kurler ve demir ilacinda etkisi olabilir heral..
ben almayım canım ameliyet dışında hiç dikişim olmadı . bundan sonra da olmsınahaha evet yani dikis aldirmak kesinlikle korkutucu bisey degil söylim:)
aynen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?