Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

MİNİK ADAYLARIMIZ
27Temmuz
580.Etap

@Buki_89 (66,50/ / /%)
@selcanmehmetcan( 75,9/75,7/0,2/0,26%)
@nilesss (73,8///%)
başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran

@Caglis (71,0///%
başl.k:71,0 H.k:60 bşl.t.26temmuz
@Nilar (72,0/71.4/0.6/%0,83
541. Etapta izne ayrılan üye hoşgeldin26temmuz

@Caglis bu mesaja cevapla tuşuna basıp en başta ve en sonda çıkan köşeli parantezleri silip adının karşısında bulunan alana kilo bilgilerini yazacaksın canım

MİNİK ADAYLARIMIZ
27Temmuz
580.Etap

@Buki_89 (66,50/ / /%)
@selcanmehmetcan( 75,9/75,7/0,2/0,26%)
@nilesss (73,8///%)
başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran

@Caglis (71,45///%)
başl.k:71,0 H.k:60 bşl.t.26temmuz
@Nilar (72,0/71.4/0.6/%0,83
541. Etapta izne ayrılan üye hoşgeldin26temmuz

@Caglis bu mesaja cevapla tuşuna basıp en başta ve en sonda çıkan köşeli parantezleri silip adının karşısında bulunan alana kilo bilgilerini yazacaksın canım[/QUOTE]

evet canim uzun boyum yok görünüste iyim zaten canim suanki kilomu seviyorum, ama izine gitcez ve esimle yemek yemeyi cok seviyoruz ve iki senedir bu tatili bekliyoruz resmen. Türkiyeye gidip gezcez yicez diye:) ondan diodumki söyle bi iki üc kilo verimki izinde kesin alirim geldimde yine ayni kalmis olurum ama simdilik olmadi daha bi hafta var bakalim:

Nilar
evet canim uzun boyum yok görünüste iyim zaten canim suanki kilomu seviyorum, ama izine gitcez ve esimle yemek yemeyi cok seviyoruz ve iki senedir bu tatili bekliyoruz resmen. Türkiyeye gidip gezcez yicez diye:) ondan diodumki söyle bi iki üc kilo verimki izinde kesin alirim geldimde yine ayni kalmis olurum ama simdilik olmadi daha bi hafta var bakalim:

Ayy iyiymiş kuzu senin adina cok sevindim,bende uc gundur sebze agirlikli beslendim ama devam ederim bakalim ins.bu hafta su 75 ten kurtulmak istiyorum artik..

Anladım cnm ıyı fıkırmış:) olsun tadını çıkar bol hareketlı olur almazsın belkıde

bugün cuma biraz hareketli olur dedim ama tempo yine aynı
Sanirim siz bos duruyonuz sabahtan beri kosturuyorum totomu yeni koydum yerebiraz dinleneyim annemgile gidecegiz dayimgile cig kofte yapacakmisiz acikmislar cocuklarda orda benim pertim cikti gerci annem bendende cok yoruldu,sabah bi kasa seftali aldim erkek kardesime recel yapacim seftaliyi soy dogra seker doktum bi 6 saat sonra kaynatacagim ama sırtım belim agriyor gii yoruldum

Kiyamam neyse ki siz varsiniz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…