- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.921
Ayyyy cok mutluyum bırıncı olmısummmmtesekkur ederım kaptanımmmm
Canım nekadr sürede geldın bu kıloyaAyyyy cok mutluyum bırıncı olmısummmmtesekkur ederım kaptanımmmm
üfff kizlar ya ben yine sabitimbitürlü azmimi geri getiremiyorum kilo vermem gerekiyo tatile cok az kaldi ama benim hic icimden kilo vermek gelmiyo:)[/QUOTE bana hiç fazzalalığın varmış gıbı gelmıyor:) boyun uzundu baya öyle hatırlıyorum dimi cnm
ay evet hic olmasin canim zatenben almayım canım ameliyet dışında hiç dikişim olmadı . bundan sonra da olmsın
Evet ya hiç hareket yok takımdabugün cuma biraz hareketli olur dedim ama tempo yine aynı
Ayy iyiymiş kuzu senin adina cok sevindim,bende uc gundur sebze agirlikli beslendim ama devam ederim bakalim ins.bu hafta su 75 ten kurtulmak istiyorum artik..üstüne kabak detoksu yap bir gün dengelersin almazsın geri
1 2 gün benim gibi sebze ağırlıklı mı beslensen kuzum işe yarar mı sende de acaba istersen paylaşayım senle . bende demir folik inositol c e vitamıni b vitaminleri kullanıyorum birde omega 3 içiyorum buna rağmen verdim ve yağdan verdim
Anladım cnm ıyı fıkırmış:) olsun tadını çıkar bol hareketlı olur almazsın belkıdeNilar
evet canim uzun boyum yok görünüste iyim zaten canim suanki kilomu seviyorum, ama izine gitcez ve esimle yemek yemeyi cok seviyoruz ve iki senedir bu tatili bekliyoruz resmen. Türkiyeye gidip gezcez yicez diye:) ondan diodumki söyle bi iki üc kilo verimki izinde kesin alirim geldimde yine ayni kalmis olurum ama simdilik olmadi daha bi hafta var bakalim:
Sanirim siz bos duruyonuzbugün cuma biraz hareketli olur dedim ama tempo yine aynı
nasıl verdin bende merak ettim biz o kadar uğraşıyoruz veremiyoruz
Tebrikler canım ilkbildirim senden gelmiş harikasın
71 mişimdi doğru mutfağa gidiyorsun ve ne bulursan yiyorsun
Kiyamam neyse ki siz varsiniz artikHaklisin canim o kismi cok zor benim annem karismaz hic sizin karariniz der o yuzden iyi oldu yani ama esimin yaninda kimsesi olmayisi sadece arkadaslari vardi onu biraz buruklastirmisti zoruma gidiyor demisti bi kere ki kolay kolay demez boyle seyleri
evet canim aynen bakalim neler yapcaz izin nasil gececek:)Anladım cnm ıyı fıkırmış:) olsun tadını çıkar bol hareketlı olur almazsın belkıde
Onun sucu yok ki tek yada ailesiyle normal bi insan bunu zaten sorun etmez eminim ailende sorun etmemistir :)Bide isteme isini kendin icinde hep ertelemis tek basima nasil olacak diye sonra itiraf etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?