- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.621
kızzz aşk olsunnn bende fac. kullanmıyorum sadece msn kullanıyorumm nieee banada vermiyosun msnn
kız ne bileyim kimse istemedi ki burdan
özelden yaz ekliyim kuzu :13:
canımm amannn deyimmm sakınn annelerinn sınavıını atlattıkmı dahada korkma bişeydenn bak bu hafta herkes 1 kilo vericek ben inanıyorumm azimm azimmm:92::92::92::92::92:
günaydın canım
iyi günler kızlar nasılsınız dün step benim baldırlarımı mahvetmiş nasıl ağrıyor paytak paytak yürüyorum
her ne kadar koşu bandın da yürüsemde demek vücut hammış yarında gidecem direk koma olucam....
iyi günler kızlar nasılsınız dün step benim baldırlarımı mahvetmiş nasıl ağrıyor paytak paytak yürüyorum
her ne kadar koşu bandın da yürüsemde demek vücut hammış yarında gidecem direk koma olucam....
oh oh ne güzel anneye özlem bitiyor.. aman dikkat et kendine.. canın çok çekerse sadece birer gıdım albugğn annemler geliyo artık fazla giremem kk ya herkesin haberi ola
inşlh çok fazla kaçamak yapmam şimdi bir sürü şey yapar dururum ee birde teyzemler felanda gelir annemi görmeye gelen giden derken
halim içler acısı yani :86:
sabırr sabırr yaa sabırrrr
esra merhabalarr...demek başladın spora.. hadi bakalım canım inşallah emeğinin karşılığını alırsınniyi günler kızlar nasılsınız dün step benim baldırlarımı mahvetmiş nasıl ağrıyor paytak paytak yürüyorum
ben çok kötüyüm. depresyona girdim çıkamıyorum. dün ankamall e gittik demiştim ya. arkadaşımın sevgilisi tutturdu bana birini ayarlamaya. anlamıyo istemiyorum diyorum güya çocuk helal sütü emmiş birini arıyomuş hasbinallah dedim. insana rahar rahat bi yas tutturmuyolar. çok bunaldım artık sürekli aklımda düşünüp düşünüp duruyorum. şu 4 ayda ne kadar çok benimsemişim meğersem. hiç bi şekilde uyuşmadığımızın farkındayım bi gelecek söz konusuda olamaz ama canım çok sıkılıyo bu durumagünaydın kızlar hoş geldinizz nasılsınız bakimm bugün
tatammmmmmm
herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...
tatammmmmmm
herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...
oleyyy oleyyy oleyyy hoş geldinnn canım adaşım benimmm çok sevindirik oldumm inankiiiii
canımmm sen geldin yaaa olsunnn eğer kiloda aldıysann hep beraber tam destek- hep destekk veririzz canımm tekrardan hoş geldin aramızaaaa:92::92::92::92::92::92::92:
ben çok kötüyüm. depresyona girdim çıkamıyorum. dün ankamall e gittik demiştim ya. arkadaşımın sevgilisi tutturdu bana birini ayarlamaya. anlamıyo istemiyorum diyorum güya çocuk helal sütü emmiş birini arıyomuş hasbinallah dedim. insana rahar rahat bi yas tutturmuyolar. çok bunaldım artık sürekli aklımda düşünüp düşünüp duruyorum. şu 4 ayda ne kadar çok benimsemişim meğersem. hiç bi şekilde uyuşmadığımızın farkındayım bi gelecek söz konusuda olamaz ama canım çok sıkılıyo bu durumaşu bi kaç aı çabucak atlatmak istiyorum
canımm aynı dertten muzdaribiz merak etmeeeama artık çok şükür ben küçük birr sesyükseltmesiyle yeterrr diyerekk son noktayı koydumm şimdiii gelelim şu deprosyon olayınaa bak hayatım istersen deprosyona girersin istemezsen girmezsin bu binevi senin elindee. başka şeylere odaklann bak negüzel diet yapıyosunn spor yapıyosunn kendi kendini motive et kitap oku dışarı çık yürü v.s v.s ben mesela tam boşanma aşamasındayken sürekli gündüzleri ders çalışıyodum ofiste elimden test kitabı düşmezdi akşamlarıda zaten ev işi felan derkenn uyumadan da kitap okurdum. birde aklıma eşim geldiğinde hemen başka birşey düşünmeye odaklardım kendimi . birkere sen deprosyonda olma zaten kilo veriyosunn hayatım kilo veren kişi bırak deprs.. daha çokk motive olurr yahuuuuuu kendine öz güvenii dahada bi tavann yapar yanii balımmm uzun oldu kusura bakma ama napimmm
bide bnm en büyük hayalim şehir dışında öğrenci evinde kalmak. sefil hayatı sürmek istiyorum. sinopta olan bi arkadaşımla konuştuk her çeşit insan var hepsiyle anlaşmak zor diyo. bnde şöyle düşünüyorum herkesle muhattap olmak zorunda değilim ki? bundan sonra karar verdim hatta çok düşünüp verdim kararımı aşk beni çok yıpratıyo tamamen mantığımla hareket edicem artık
şehir dışıı evet zor oluyoo canım ama sen nekadar kendine güvenipp ayaklarının ustunde durmayı başarabilirsen okadarrr kolay olurr ama bunun için çok çalışman lazımmm derslere odaklann yarını bekleme bugünden çalışmaya başlaaa nekadar erken okadar güzel sonuçlarr alırsınn. hem bakarsın burda ist. tutturursunn ne güzelll
sende hoşgeldinn canım sıkılıyodu tek başıma :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?