Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

karnım acıktı ara öğünde çok az yedim acıktım evi süpürdüm sildim toz aldım birazdan yemek yerim taze fasulye pişiriyor annem bulgur pilavı var çaorba var yerim bişeyler sonra komşuya gidicez....

esraaaa lütfennn benim yerimede bi çatlcıkk yee olurmuuuu çok severim ben taze fasulye ve bulgur pilavını
annemi özledimmm bennn annemin yemeklerini de tabiiiii
bulgur pilavını ben birtürlü tutturamıyorumm nedensee olmuyoo

bide üstüme çok düşünlerden çabuk sıkılıyorum. ama karşı taraf kaçacak olursa kovalamaya başlıyorum sanırım elde edemediklerim daha çok çekiyo beni ağlayasım var ya öff. ağlamamaya çalışıyorum annem görürse felaket kızar bide başlar çocuğa sövmeye :S

canım benim gel beraber yiyelim bende çok severim taze fasulyeyi senin içinde yerim canım....

ara öğün 6 tane erik.

evde çalışmayan bi ben olunca. ayak işlerini de bana kaldı annem yeni uyandı gidiyimde ekmek falan alıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada tickerlarınızı ne kadar sürede bi değiştiriyosunuz? ayda 1 bana çok uzun geldi 69 görmek istemiyorum artık

karnım acıktı ara öğünde çok az yedim acıktım evi süpürdüm sildim toz aldım birazdan yemek yerim taze fasulye pişiriyor annem bulgur pilavı var çaorba var yerim bişeyler sonra komşuya gidicez....

canımm bu hayatın kanunu gibi bişeyy hatta bunu içinn bi söz bile varr

nie ağlayasınn varr yahuuu ağlamaa alla allaa topla kendiniiii hayde bakimmmmmm

bi sitede çok güzel bi yazı buldum arka fonda ki müzikte insanın içini sızlatıyo

"Thomas Cook, bir araştırma gezisi sırasında Atlas Okyanusu'nun bir yerinde; milyonlarca kuşun havada çığlıklarla daireler çizerek uçtuğunu görür.

Kulakları sağır edecek kadar yüksek sesle çığlıklar atan kuşlardan yorulanlar, okyanusun dev dalgalarına atılarak intihar ederler.

Bu olayı yıllar boyunca birçok balıkçı görür, birçok bilim adamı araştırır.

Kuş bilimcileri yaptıkları araştırmalarda göçmen kuşların farklı yönlerden gelerek okyanusta bu noktada birleştiklerini keşfederler; ancak intihar etmelerinin nedenini çözemezler.

Yıllar süren araştırmalar sonucunda bu trajik olayın yaşandığı yerde bir ada olduğunu, kuşların göç yolu üzerinde bulunan bu adanın deprem sonucunda okyanusa gömüldüğünü bulurlar.

İnsanların yokluğunu bile fark edemedikleri ada; kuşlar için göç yollarının vazgeçilmez durağıdır. Kuşlar, binlerce yıllık alışkanlıkla adanın yerini bilmektedirler ve yıpratıcı bir yolculuktan sonra aradıkları adayı bulamayınca yorgunluktan bitkin düşen bedenlerini çığlık çığlığa okyanusun sularına gömmektedirler?

Peki ya siz?

Sizin hiç bir adanız oldu mu? Yaşamın uzun göç yollarında size bir yudum taze soluk verecek, yolunuza dinç devam etmenizi sağlayacak bir adanız var mı?

Bir gün yerinde bulamazsanız, ille de ulaşmak ve sığınmak için başınızın döndüğü ve dengenizi yitirinceye kadar kanat çırpacağınız bir ada yaratabildiniz mi kendinize?

Sınırsızca her şeyi paylaşabileceğiniz bir dost!

Yola birlikte çıkacak kadar güvendiğiniz bir arkadaş, daima huzur ve mutluluk verecek biri, ulaşmak için yıllardır uğraş verdiğiniz bir amaç edinebildiniz mi?

Yılbaşında şöyle daha bir yakın bakın çevrenize?

Size gelen, sizin gittiğiniz, sizi bulan, sizin bulduğunuz kaç ada var çevrenizde?

Kaç tane durup nefeslendiğiniz ada yaratmışsınız kendinize?"

CAN DÜNDAR

harika.....

selam kızlar kimsecikler yok ama
günlük olağan işlerimi yaptım
akşama şehriyeli un çorbası
kabak dolma biber karışık etli dolma
salata
vee veee tatlı olaark revani yaptımmm

şerbetini çekmişmi nasıl olmuş diye köşesinden bir gıdım aldım enfes olmuş
bu kadar kilo aldığım herşeyi yemekten mahrum kaldığım için kendimden bir kes daha nefret ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…