- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.661
bilgilerini ver istersen biz şettirelim
selam kızlar kimsecikler yok ama
günlük olağan işlerimi yaptım
akşama şehriyeli un çorbası
kabak dolma biber karışık etli dolma
salata
vee veee tatlı olaark revani yaptımmm
şerbetini çekmişmi nasıl olmuş diye köşesinden bir gıdım aldım enfes olmuş
bu kadar kilo aldığım herşeyi yemekten mahrum kaldığım için kendimden bir kes daha nefret ettim
Selam fıstıklar...
Nasılsınız bakalım ?
Ben de iyi sayılırım ya, toplantımız vardı yoruldum ama iyiyim yine de bugün aşkımla 3.yıldönümümüz de mutluyum
Neyse biraz geçmişi karıştırıyım bakıyım naptınız ben yokken
tatammmmmmm
herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...
bu arada tickerlarınızı ne kadar sürede bi değiştiriyosunuz? ayda 1 bana çok uzun geldi 69 görmek istemiyorum artık
Selam fıstıklar...
Nasılsınız bakalım ?
Ben de iyi sayılırım ya, toplantımız vardı yoruldum ama iyiyim yine de bugün aşkımla 3.yıldönümümüz de mutluyum
kızlar çok canım sıkılıoooo patladım sıkıntıdaaaan
Selam fıstıklar...
Nasılsınız bakalım ?
acıktımm benn ara öğün yemediğim içinnn acıktımm öğle yemeği yemem lazımm ama ne yesem acabaa :97::97::97::97::97::97::97::97:
ayyy yok artıkk walla bu hafta pazara çıkıp alışveriş yapıcam elma v.s alıcam olmuyo böyle yaniii ara öğün yiyemiyorumm yaaa
kaptaaannn hemencikkk baktım gayette hoş gözüküyorsunn ben bu konuda sana mahçubum biliyosun zatennsaç rengin çok güzell hiçte öyle göz altların mor felan değilll çokkk güzell hatunsun bikeremm kabul ettt artıukınnnn
bende sizi face te eklemek istiyorummmmm
tatammmmmmm
herkese merhabalar kızlar... kaptanımızın bana verdiği izin süresi bugün itibari ile bitti ve ben yeiden araızdayım.. arasıra gelip okudum sizi..baktım neler yapıyorsubnuz diye.. ama kötü bi haberim var.. azcık kilo alarak geri döndüm.. gerçi regl dönemimnde olmanın da etkisi var ama bugün itibari ile yeniden sıkıca sarılıyorum diyetime...
bu arada tickerlarınızı ne kadar sürede bi değiştiriyosunuz? ayda 1 bana çok uzun geldi 69 görmek istemiyorum artık
ben geldim nörüyonuz bacular
hoş geldinn kaptann heyttttttttt nihayettt görüşebildikk yaneeeeee
nasılsınn kaptann ösledim wallaaa
kaptanımm bu arada benimm tick. değişmediii haalllaa aynııı bilmiorum yaaa değiştirmeyi
selam canım nasıl olayım iç güveyinden halliceyim işte bende özledim
sen nasılsın
canım cuma toptan değiştirelim daha yeni kilonla olmaz mı
olmamııı olur kaptan inşallah bu hafta güzel bi kiloo oranı olurda 60 ları görürümm
bende nasıl oluyum kaptann aynııı evemi özlemiştim nihayett kavuştummmmişler yoğun bu sıralar zaten biraz önce borçlunun teki beni sini etti ap.. adamm yaa
inş canım görürsün 60 ları cuma günü
senin işinde zor canım allah kolaylık versin
sağoll kaptann walla bazen şey diyorlarrr amannn canımm işin negüzell akşama kadar ofiste oturuyosunn ohhh ozman illet oluyorum işteee
sanki sabahtann akşam kadar oturuyorumm alla alla yaa kaç kişiyle uğraşıyorum gün içinde deliriyorum resmenn insanlara laf anlatmak okadar zorki adamlar hem suçlu hem güçlü yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?