- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.721
canım zaten zamanında o revanini köşiesinden alıpğ çekilmediğimiz tüm tepsiyi yediğimiz için bugün bu durumlara geldik biz...selam kızlar kimsecikler yok ama
günlük olağan işlerimi yaptım
akşama şehriyeli un çorbası
kabak dolma biber karışık etli dolma
salata
vee veee tatlı olaark revani yaptımmm
şerbetini çekmişmi nasıl olmuş diye köşesinden bir gıdım aldım enfes olmuş
bu kadar kilo aldığım herşeyi yemekten mahrum kaldığım için kendimden bir kes daha nefret ettim
elmayı bende sık sık ara öğün olarak tüketirim.. en masum ara öğünlerden biridir kendileriiacıktımm benn ara öğün yemediğim içinnn acıktımm öğle yemeği yemem lazımm ama ne yesem acabaa :97::97::97::97::97::97::97::97:
ayyy yok artıkk walla bu hafta pazara çıkıp alışveriş yapıcam elma v.s alıcam olmuyo böyle yaniii ara öğün yiyemiyorumm yaaa
selinay datlum merhaba... canım ben bu hafta reglim.. gelecek hafta başlayalım yarışa olmaz mı?????*geldinmi kuzu yarışıyomuyuz artık...........
her hafta.............
daha nice mutlu yıllara.........
niyekü......
ben geldim nörüyonuz bacular
Aslı sen konuşma yaptın mı kız. ne konuştun . resmi mi konuştun sıcak samimi mi. bizim müdür resmiyete bayılıyor. ama bende olamam öle ya arzederim filan bile diyemem. amaaannn şu formalitelerden nefret ediyorum. eğlenelim gitsin işte.aslı birde sana bişe daha soracam. tecrübene daynarak dikkat etmem gereken bişe var mı? madalyalarını verirken kime verdirdin. müdürüde çağırdın mı madalya takarken yksa sen mi taktın? ya benim hiç daha önce müdürüm olmamıştı köyde kendi başımaydım. usül nedir ayıp bişe yapmak istemiyorum. okuldaki arkadaşların hepsi farklı şeyler yaptı bazısı tepki aldı .senin düşüncen önemli benim için tarafsız olarak. çünkü arkadaşlar kendi yaptıkları için beni yanlış yönlendiriyor olabilir. ne de olsa kimse sçlemese bile rekabet var aramızda.bu bir gerçek.
bende geldim kaptannn
şimdi nete yeniden grdim de yeni gördüm canım iletini.. çok şükür herşey daha iyi.. ama zaten biliyorsun aslı işten daha çok motive eksikliği yaşıyordum.. sormuşsun ne kadar kilo aldın diye şimdi relim ve +1.5 felan çıkıyorum.. bilmiyorum artık herşey regl sonu blli olacakkhoşgeldin canım daha öncede yazdım ama görmedin demek nasılsın işleri yoluna koydun mu
şimdi nete yeniden grdim de yeni gördüm canım iletini.. çok şükür herşey daha iyi.. ama zaten biliyorsun aslı işten daha çok motive eksikliği yaşıyordum.. sormuşsun ne kadar kilo aldın diye şimdi relim ve +1.5 felan çıkıyorum.. bilmiyorum artık herşey regl sonu blli olacakk
bakmayanlar için bi daha hatırlatıyom profilime bakın saç rengim nasıl olmuş şişko halimi görün
inş canım kısa sürede motive olursun. ben sana motive mesajları atarım tabi kadir inanırın ki gibi olmaz ama idare et artık
ya niye şişko diyon kendine yaaa... zaten nedense kilolu bazı bayanların yüzleri çokm güzel olur.. maşallah seninde çok güzel.. saçların da güzel olmuş.. yüzüne gitmiş bence
okuldan yeni geldim açımmmmmmmmm yoğurtlu dereotlu bişi buldum evde onu yersem nolar ki:26:
ya burası inanılmaz bi yer ya... izinliyken bile aklımda siz vardınız.. kızlar bu yediğimi duysa kızarlardı diye o kadar söylenmişimdir kendime...
kızlar benim oğluş uslu durmuyor eşimde evde değil.. şimdi çıkıyorum tekrar gelemezsem herkese iyi geceler.. zaten pek kimseler yok herkes süleyman izliyor galibaaa
bugün hoca sakın kardio yapma kas yaparsın bol bol tempolu yürü hatta koş dedi 2 ayda bütün kilolarını verirsin dediiiii
bugün hoca sakın kardio yapma kas yaparsın bol bol tempolu yürü hatta koş dedi 2 ayda bütün kilolarını verirsin dediiiii
beni gittiğim diyetisyenden kardio yap kalori yakmak için en iyisi kardio demişti step ve aerobk kardio ya giriyor mu acep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?