Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım zaten zamanında o revanini köşiesinden alıpğ çekilmediğimiz tüm tepsiyi yediğimiz için bugün bu durumlara geldik biz...

elmayı bende sık sık ara öğün olarak tüketirim.. en masum ara öğünlerden biridir kendilerii

geldinmi kuzu yarışıyomuyuz artık...........

her hafta.............

daha nice mutlu yıllara.........

niyekü......
selinay datlum merhaba... canım ben bu hafta reglim.. gelecek hafta başlayalım yarışa olmaz mı?????*

ben geldim nörüyonuz bacular

bende geldim kaptannn

canım ben konuşma yapmadım çocukların gösterisi bana gerek yok. madalyaları verirken ben çocukların yanındaydım ama müdüre taktırdım benim müdür bişey demezdi ona taktırmasam ama müdür nihayetinde o yapsın istedim canım sana kalmış bişey istersen sen tak madalyaları

hoşgeldin canım daha öncede yazdım ama görmedin demek nasılsın işleri yoluna koydun mu
şimdi nete yeniden grdim de yeni gördüm canım iletini.. çok şükür herşey daha iyi.. ama zaten biliyorsun aslı işten daha çok motive eksikliği yaşıyordum.. sormuşsun ne kadar kilo aldın diye şimdi relim ve +1.5 felan çıkıyorum.. bilmiyorum artık herşey regl sonu blli olacakk

bakmayanlar için bi daha hatırlatıyom profilime bakın saç rengim nasıl olmuş şişko halimi görün

bende bugünümü yazayımmm

sabah
special k+süt

ara
1 wanted

öğle 1 gözleme (ama küçük boydaydı))

ara yok

akşam
2 parça fırında tavuk+4-5 çatal patates+ayran +salata

inş canım kısa sürede motive olursun. ben sana motive mesajları atarım tabi kadir inanırın ki gibi olmaz ama idare et artık

bakmayanlar için bi daha hatırlatıyom profilime bakın saç rengim nasıl olmuş şişko halimi görün

ya niye şişko diyon kendine yaaa... zaten nedense kilolu bazı bayanların yüzleri çokm güzel olur.. maşallah seninde çok güzel.. saçların da güzel olmuş.. yüzüne gitmiş bence

okuldan yeni geldim açımmmmmmmmm yoğurtlu dereotlu bişi buldum evde onu yersem nolar ki:26:

inş canım kısa sürede motive olursun. ben sana motive mesajları atarım tabi kadir inanırın ki gibi olmaz ama idare et artık

ya burası inanılmaz bi yer ya... izinliyken bile aklımda siz vardınız.. kızlar bu yediğimi duysa kızarlardı diye o kadar söylenmişimdir kendime...

kızlar benim oğluş uslu durmuyor eşimde evde değil.. şimdi çıkıyorum tekrar gelemezsem herkese iyi geceler.. zaten pek kimseler yok herkes süleyman izliyor galibaaa

ya niye şişko diyon kendine yaaa... zaten nedense kilolu bazı bayanların yüzleri çokm güzel olur.. maşallah seninde çok güzel.. saçların da güzel olmuş.. yüzüne gitmiş bence

tşk edrm canım

okuldan yeni geldim açımmmmmmmmm yoğurtlu dereotlu bişi buldum evde onu yersem nolar ki:26:

yoğurtlu dereotundan bişey olmaz canım bir tabak yiyebilirsin ama ekmek olmasın

ya burası inanılmaz bi yer ya... izinliyken bile aklımda siz vardınız.. kızlar bu yediğimi duysa kızarlardı diye o kadar söylenmişimdir kendime...

evet canım öyle oluyor dimi :26:

kızlar benim oğluş uslu durmuyor eşimde evde değil.. şimdi çıkıyorum tekrar gelemezsem herkese iyi geceler.. zaten pek kimseler yok herkes süleyman izliyor galibaaa

iyi haftaya başlarız canım,senin bebiş kaç yaşında....

iyi akşamlar kızlar napıyosunuz?bgn netim gidip gidip gelio sinir oldum ayrıca cok yavas

aslıcım saç renginde sende çok hoş gözüküyorsun sarı çok yakışmış güle güle kullan sana her renk yakışır kızıl,kahve tonları güzel kızsın maşallah...

bugün hoca sakın kardio yapma kas yaparsın bol bol tempolu yürü hatta koş dedi 2 ayda bütün kilolarını verirsin dediiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…