Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yarın regaip kandili 3 aylar geldi 2 ay sonra ramazan tam sıcaklarda oruçlu olacağız ve ramazanın 15 günü biz tatilde olucaz....

evetttt bugün itibariyle okulum bitmiş bulunmaktadır ohhh mezun oldum sonunda yuppii yuppiii

gözün aydın fatmacım.....

şu muhteşem yüzyıl ne kadar saçma bir dizi ya ecdadımız kanuni sultan süleymanın kemikleri sızlıyordur mezarında dizide kanunyi azgın teke misali bir adam yapmışlar harem kadınlar halvet ne kadar saçma...

evetttt bugün itibariyle okulum bitmiş bulunmaktadır ohhh mezun oldum sonunda yuppii yuppiii

ohhh geçmiş olsun. yeni hayatında mutluluklar. mezun olduktan sonra herşey farklı çünkü. halaaa okuma bayramına bişeler hazırlıyorum velilerime notlar hazırlıyorum kimi önce nasıl giyidrecekler vs. hepsini tek tek yazıyorum unutmasınlar diye. üffff.

ne zaman olcak peki?

bu arada kaptanı facede eklemiştim kabul etmiş fotolara baktım aman allahımm en çok hoşuma gidende başkanlık seçimi olmuş çok özenilerek yapılmış.öğrencilerde çok mutlu

bu arada face e bugün çektirdiğimiz fotoları koydum aynı camışş gibi çıkmışım silmedim ibretlik olsun bana diye

aslıcım saç renginde sende çok hoş gözüküyorsun sarı çok yakışmış güle güle kullan sana her renk yakışır kızıl,kahve tonları güzel kızsın maşallah...

çok tşk edrm canım

ben kötü bişey yaptım bir bardak çamlıca gazoz içtim içtikten sonra pişman oldum allah beni affetsin

hımm gazozu içtikten sonra uykun geldi mi

gözün aydın canım

valla saçma değil düşün 3 kıtaya sahipsin bütün dünya önünde eğiliyor dünyaya hükmediyon ve erkeksin ve en önemlisi türksün ben olsam uçan kuş bile kurtulamaz

bu arada kaptanı facede eklemiştim kabul etmiş fotolara baktım aman allahımm en çok hoşuma gidende başkanlık seçimi olmuş çok özenilerek yapılmış.öğrencilerde çok mutlu

siz yokken napiim napiimm diye düşünürken bi tane rezil olunan anıların yazıldığı bi topik buldum en çok güldüğümüde paylaşmak istedim

düğün şubatta oldu, doğal olarak ilk denizli, havuzlu tatilimizi geçen bayram antalya'da yaptık.görmemişler tatile gitmiş hesabı herşeyi abarttık, dibine kadar eğlendik.
Kaydıraklı havuzdan eşim çocuk gibi kayıp dururken, ben hep asil havalarda biraz da otelin %99unun oluşturduğu 1.80 boy, 55 kilo, selülitsiz bacaklı yaratıkları izlemekle, "aman ben de 1.80im, hem ben orantılıyım, 1.80 e 80 kilo hihoohyt" naralarıyla geçirdim.son gün eşimin ısrarıyla kaydıraklı havuz macerasına adım attım.önce ben kaydım, sonra bu.o kaydı, sonra ben derken bizi kesmemeye başladı.el ele yanyana oturarak kayalımlar falan başladı.en son kayma maceramızda el ele tutuştuk, hade bismillah diye kaymaya başladık.ben nasıl jet gibi kayıyorum anlatamam.arkama roket takmışlar misali.eşim de halkı selamlayan ingiliz prensi gibi gezine gezine, bakına bakına kayıyor.tabii eller koptu, suya roket hızıyla düştüm, tam kafamı sudan çıkarırken benim asilzade de üstüme düştü.direk sol omzumda benim kocayla, ben omzunda papağan taşıyan korsan misali havuzdayım.

-winstonligghhtt, iyi misin? Iyi misin? Konuş benimle hayatım.
-koptu di mi, koptu?
-konuş benimle hayatım, bir şey söyle.
-sol memem yok, memem koptu galiba, havuza bak, dibe bak.
-neeeee?
-meeeemeeem, sol memeeem, ah benim memeeeeem....

Havuzdan zor zekat çıktım, bu asilzade direk sol omzuma, sol göğsüme kayarak düşünce, ben iptal olmuşum tabii.kendime iyice geldikten sonra soruyorum:
-neden elimi bıraktın, niye bakına bakına kaydın?
-sen hızlı kaydın ondan oldu, tabii sebebi de var ya neyse..
-neymiş sebebi manyak? Birlikte oturduk, 1-2-3 dedik kaydık, ben niye hızlı kayıyor muşum?
-yer çekimi.
-nasıl yani?
-ağaca çık, tepeden bir topak pamuk, bir de 1 karpuz at, hangisi aşağıya daha çabuk düşer?
-karpuz tabii de ne alaka?bana karpuz mu diyorsun?
-yok hayatım da işte şey.
-ulan dinime söven müslüman olsa bari, ben 80 kiloyum, sen 100.ben niye hızlı kayıp, karpuz oluyorum dümbelek!

tatil dönüşü benim kukla gibi garip el kol hareketlerimi görüp soranlara da verdiği cevap: "winstonlight havuzdaki kaydıraktan bir kaydı havuzun dibine karpuz gibi düştü, çotanak diye ortadan çatladı".
"evet" diyorum, "havuzda üstüme bir öküz düştü"...birlikte rezil oluyoruz

şunada güldüm

ilk doğum...başıma neler geleceğini bilmediğimden hastane yoluna kadar gergin ve endişeliyim.ama doğum vakti gelip de beni doğumhaneye aldıklarından sancıdan uçuyorum....herşey olup bittikten sonra uyanıyorum bi bakıyorum ki eşim yanımda saçımı okşuyor.bebek iyimi diye soruyorum evet diyor sonra da gülümseyerek bombayı patlatıyo:'aşkım küfür lügatının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum açıkcası..' 'ne,nasıl yani?'diyorum sersemlikle. gülmeye başlıyo:'içeride canın yandıkça ebe,hemşire doktor önüne kim geldiyse...'diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…