- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.701
kaptann şimdiden sölüyümm bittim ozamn bennnn:83::83::83::83::83:
kızlarr bu saat itibari ile 2.5 lt suyumu içmiş bulunuyorumm walla zevkle içiyorumm allahtan su içmeyi seviyorumm
1 tanede elma yedim artık eve gidince çorba içerim ekmeksizzz napimm bugünlük yiyim bari
bu arada ben abur cuburu hakkettenn bıraktımmm başardımm sonundaa
elma diyetimi yapcan canım
maşallah burası çok soğuk haziran 1 ama mont giyiyo millet
ben zaten su içen biri değilim hele soğuk havalarda hiç yarım litre zor içtim
31.05.2011 mesaj sayısı
aynalar - 21
pinkcat87 - 21
triptofan - 15
roseberry - 11
irras - 8 :90::90::90:
fdm - izinli
selinay2002 - 10
aysen_34 - 36
emidaf - 33
catlak_kemmik - 14
faTTa83 - 13
Hulk - 11 :79::79::79:
güzel hatunlarr ben çıkıyorumm
eve giderken alışveriş yapimmm ve eve gidip hemen babamaaa güzell yemeklrr yapimmm sonrada biraz sporsaçlara bakımm duşş veeee kitap okuyummm bayadır okuyamıyorummm zatenn ve güzelce uyuyumm
hepinize iyi ve kalorisiz akşamlarrr diliyorumm öpüyorumm
21 miiiihiç bu kadar cok olduğunu zannetmiyordum açıkçası
güzel hatunlarr ben çıkıyorumm
eve giderken alışveriş yapimmm ve eve gidip hemen babamaaa güzell yemeklrr yapimmm sonrada biraz sporsaçlara bakımm duşş veeee kitap okuyummm bayadır okuyamıyorummm zatenn ve güzelce uyuyumm
hepinize iyi ve kalorisiz akşamlarrr diliyorumm öpüyorumm
kimse yokmu
ben varımda canım kocam geliyomuş yemek hazırlıycam,sen naptın........
hoşbulşduk kuzum... valla aldım galiba kilo ama reglinden sonra bellşi olacak herşey..hep destek tam destekoleyyy oleyyy oleyyy hoş geldinnn canım adaşım benimmm çok sevindirik oldumm inankiiiii
canımmm sen geldin yaaa olsunnn eğer kiloda aldıysann hep beraber tam destek- hep destekk veririzz canımm tekrardan hoş geldin aramızaaaa:92::92::92::92::92::92::92:
ay özledim valşla esra yaa... siz olmadan gerçekten motivem düştü ama çok şükür ki 1 aydır abartı yememe rağmen ucuz yırttım..fadime hoşgeldin canım neler yaptın bizi özledin mi?
canım niye ayda bir değiştiriyorsun ki her kilo verişinde değiştirrbu arada tickerlarınızı ne kadar sürede bi değiştiriyosunuz? ayda 1 bana çok uzun geldi 69 görmek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?