- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.581
Hic sorma ya kiloyuSen neler yapıyorsun kilo durumun nasıl
Ayyyyy niye kızHic sorma ya kiloyu
Diyet yapamiyorum ya hadi diyeti birak sporda yapamiyorumAyyyyy niye kız
Bir tek ben böyle hissediyorum sanmisdim hatta ogun ödem gibi bir sey oluyo bende..Bende kimse yazmamış dedim ama meğer bildirim gelmemiş bana evi temizledim sonra annemler geldi oturduk biraz önce gittiler çok yorgun hissediyorum kendimi ayrıca mutsuz regli öncesi semptomları yunurtlama döneminde yaşamaya başladım
Neyse canım korumaya al kendını doğumdan sonra gorusuruzDiyet yapamiyorum ya hadi diyeti birak sporda yapamiyorum
Şişiyor dimi ayaklar parmaklar eller.Bir tek ben böyle hissediyorum sanmisdim hatta ogun ödem gibi bir sey oluyo bende..
Canım 76 ne kiYok canım keşke 67 olsa şuna 76 yum
günaydın :)
72 kg dan selamlaaaaaaaaaar
ay evet sen deyince bi daha dank etttiii :)
Maşallah canım alışverişe son 2kg
hadi bakalımay evet sen deyince bi daha dank etttiii :)
ankara öncesi zayıflayıp ankarada alışveriş:
bayramda uzun süredir direndim her şeyin tadına bakmak istiyorumtadınaaaaa :) diyetisyenime de söyleyeceğimmmm izinleeeee
hahaah tebrikler kızlar her hafta derece alıyorCanım arkadaşlarım
Takımızın 3. lüğünü tebrik ederim
Ne bu böyle ya , her hafta 3.lük
Biz birinciliklere layık bi takımız heptugbaFB nın yüzünden mezun olmayaydı 35 kg. A kadar iyiydi.
Yoksa sesli mi düşündüm ben az önce
arkadaşın nilay keçeciye gidiyor sanırım (ünlü diyetisyen)Kızlar, arkadaşıma diyetisyeni bir detoks söylemiş güzel yanı kısa sürede kilo verdirmesi ve ödem atması. Ben bugün uygulamaya başladım, belki uygulamak istersiniz diye yazıyorum.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 2_3 dilim peynir ekmek yok çay sınırsız
Öğlen: yarım ananas, 1 kase yoğurt
Akşam: kalan yarım ananas.
Uygulama 2 gün yapılıyor su çay istediğiniz kadar , 2 günde 2 kilo veriyormuşsunuz kızlar ve ödem atılıyormuş ben bugün başladım hadi bakalım hayırlısı
günaydın kuzum nasılsınGünaydın kızlar
Herkese mutlu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?