- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.561
Afiyet olsun kuzum hicte oyle dengesiz durmuyo ben begendim o ekmek arasi peynir domates biber ahhh ahh ne enfes seydir yarin kahvaltimi oyle yapayim bari canim cektiİlk menü benden gelsin
Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık lor peyniri,salatalık,domates,2 dilim ekmek
Öğle:14.30
İki dilim ekmek arası domates,salatalık ve bir parça peynir.
Akşam: bir buçuk kase nohut yemeği.
Su şimdilik 2 litre 3 e tamamlayabilirim.
Kızlar dün gece geldik memleketten evimize daha alışveriş yapamadık evde de bir şey kalmamış biraz dengesiz bir menü oldu ama hafif hissediyorum kendimi
Merhaba canim.. koy kahvaltisi dugun yemekleri derken kacirdiysan fazla 5 gun dikkat etmen lazimHerkese merhabaCuma günü köyümüzde düğün vardı e malum köyde düğünler 3 gün sürüyor bu akşam eve dönebileceğiz valla köy havasını köy kahvaltısını yemeği çayı baya özlemişim ya herşeyini bu havayı almak çok iyi geldi malum sporu bildirimleri burayı aksattım kusuruma bakmayın dönünce hepsini okuyacağım
Teşekkür ederim canım,yoğurt salata olmayınca bana dengesiz geliyor menüler.Afiyet olsun kuzum hicte oyle dengesiz durmuyo ben begendim o ekmek arasi peynir domates biber ahhh ahh ne enfes seydir yarin kahvaltimi oyle yapayim bari canim cekti
İyi akşamlar canım az kalmış doğumaKızlar iyi akşamlar nasılsınız yorum yapmıyorum ama okuyorum doguma da az kaldı Doğumdan sonra burdayım inşaalllah en koşa zamanda veririm kiloları
Yok canım keşke 67 olsa şuna 76 yumİyi akşamlar canım az kalmış doğuma
Sağlıkla al bebeğini kucağına emzir güzelce sonra gelirsin acele etme.
Güncel kilon 67,5 muçok az hiç almamışsın
İyi akşamlar canim kiloyu takma kafana saglicakla kavuş bebisine insallah bu arada prensmi geliyor prensesmi :)Kızlar iyi akşamlar nasılsınız yorum yapmıyorum ama okuyorum doguma da az kaldı Doğumdan sonra burdayım inşaalllah en koşa zamanda veririm kiloları
Benim görümce de manavgatta belki bayrama o tarafa kaçarım hava değişimi için.Evet merkezdeyim canim aynen dogdugundan beri hep destek surekli bizde ve cogu zaman cocugu bana birakmiyor bile dinlen diye yeni dogdugu zamanlarda asiri gaz sorunumuz vardi kolik bi bebekti oooff ne cekti 3 kisi zaptedemiyorduk
Çok takmıyorum canım ama yine de düşünüyorum yani prenses geliyorİyi akşamlar canim kiloyu takma kafana saglicakla kavuş bebisine insallah bu arada prensmi geliyor prensesmi :)
ne güzelÇok takmıyorum canım ama yine de düşünüyorum yani prenses geliyor
Sen neler yapıyorsun kilo durumun nasılne güzel
2gunmuBir tavsiye videosu aldım 2 gün yapacam 2 gün de incelme olmuş eğer öyle ise sizinle paylaşacam sizin için kendimi feda ediyorumbenim de kemik ağrılarımdan yapasım gelmiyor sanırım soğuktan öyle oluyorum sürekli klimada kalınca
Insan takıldımı takılıyo bıyerde. Burda hepsı gıder sen mrk etmeÇok teşekkür ederim canım
Fazla kilom yok ama yıllardır 62 olduğum için kilolarimi 62 den sonra veremiyorum çok zorlanıyorum
Saol canımGecmis olsun canim aman gecsin sevindim
Video çok donuyor ya biraz baktım çokta sıkıcı yan çizecem gibi2gunmuıyımıs hadı ıns ıse yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?