Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhabaCuma günü köyümüzde düğün vardıe malum köyde düğünler 3 gün sürüyor bu akşam eve dönebileceğizvalla köy havasını köy kahvaltısını yemeği çayı baya özlemişim ya herşeyinibu havayı almak çok iyi geldimalum sporu bildirimleri burayı aksattım kusuruma bakmayın dönünce hepsini okuyacağım

Afiyet olsun kuzum hicte oyle dengesiz durmuyo ben begendim o ekmek arasi peynir domates biber ahhh ahh ne enfes seydir yarin kahvaltimi oyle yapayim bari canim cekti

Merhaba canim.. koy kahvaltisi dugun yemekleri derken kacirdiysan fazla 5 gun dikkat etmen lazim

Kizlar bende yorgun gunler gecirecegim il disindan misafirlerim gelecek ev temizligi alisverisi derken hazirim aksam yemegi yapmakla basladim ise kendimde gun boyu hicbisey yiyemedim 1 haslanmis yumurta az ekmekle kahvalti yaptim oglen 20 cm uzunlugunda burgu peynir yedim simdidie bi corba icerim gece 11 gibi gelecek misafirm onlarla yemeyi dusunmuyorum

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız yorum yapmıyorum ama okuyorum doguma da az kaldı Doğumdan sonra burdayım inşaalllah en koşa zamanda veririm kiloları
İyi akşamlar canım az kalmış doğuma
Sağlıkla al bebeğini kucağına emzir güzelce sonra gelirsin acele etme.
Güncel kilon 67,5 mu çok az hiç almamışsın

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız yorum yapmıyorum ama okuyorum doguma da az kaldı Doğumdan sonra burdayım inşaalllah en koşa zamanda veririm kiloları
İyi akşamlar canim kiloyu takma kafana saglicakla kavuş bebisine insallah bu arada prensmi geliyor prensesmi :)

İyı akşamlar bugunku menumu uyumadan yazayım :)))
11.00
Menemen
Bır dılım peynır
Bır dılım ekmek
Form çayı
Ara
Meyvelı yoğurt
16.00
Bır kase domates çorbası
Bır tavuk kanat
Ara
Erık
Sutlu kahve ve kuruyemi
20.00
Bır kase yulaf ,sut ,muz,elma,tarçın, kuru üzüm karışımı
2 lt su
Bugunu hafif geçirmek istedım

Evet merkezdeyim canim aynen dogdugundan beri hep destek surekli bizde ve cogu zaman cocugu bana birakmiyor bile dinlen diye yeni dogdugu zamanlarda asiri gaz sorunumuz vardi kolik bi bebekti oooff ne cekti 3 kisi zaptedemiyorduk
Benim görümce de manavgatta belki bayrama o tarafa kaçarım hava değişimi için.
Allah razı olsun annenden annelerin hakkı gerçekten ödenmez. Kolik bebek zor ya arkadaşımdan biliyorum o tek bakıyor birde.

Sabah
50 Gr ekmek ile kaşarlı tost
100 ml yarım yağlı süt
Ara
1 Kırmızı erik, 1 üçgen dilim karpuz
Öğle
Tavuklu patates yemeği

Ara: 2 kuru kayısı, 5 Antep fıstığı

Aksam
90 Gr tavuk eti
90 Gr uskumru fileto
Yarım kase şehriyeli tavuk çorbası
Az Salata

2gunmu ıyımıs hadı ıns ıse yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…