Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız spor yapmaya usenıyorum resmen ya zamanda olmuyo ama yapmak ıstesem zaman olur dıyorum napcam bılmem. Spora ıhtıyacım var ama cok salındı etlerım sıkılasmam lazım.
Bir tavsiye videosu aldım 2 gün yapacam 2 gün de incelme olmuş eğer öyle ise sizinle paylaşacam sizin için kendimi feda ediyorum benim de kemik ağrılarımdan yapasım gelmiyor sanırım soğuktan öyle oluyorum sürekli klimada kalınca

Ben oldum canim darisi senin basina 2. Denemede aldim kucagima bugun tam 7 aylik oldu

Antalya merkezde misin ?
Az.kalmış annenin gelmesine . Anneler olmasa halimiz perişan valla
Evet merkezdeyim canim aynen dogdugundan beri hep destek surekli bizde ve cogu zaman cocugu bana birakmiyor bile dinlen diye yeni dogdugu zamanlarda asiri gaz sorunumuz vardi kolik bi bebekti oooff ne cekti 3 kisi zaptedemiyorduk

İyi pazarlar kızlar
Yine geç yatıyorum sabah uyanamıyorum
Çocuklar beni uyandırınca hoşuma gitmiyor onlardan en az yarım saat önce kalkmalıyım.
Sabah 30dk eşimle yürüyüş yaptım
Tibet’e devam ediyorum saat00 civarı yapıyorum
2-3 saat kadarda çocuklarla hareketli aktiviteler
Akşam yemeğinden sonra yola çıkıyoruz Otelde kalan eşyaları toplamaya gidiyoruz
Çarşamba döneceğim. Bu arada çok aktif olamayabilirim, hepinizi çok seviyorum

İlk menü benden gelsin

Sabah 10:30
1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık lor peyniri,salatalık,domates,2 dilim ekmek

Öğle:14.30
İki dilim ekmek arası domates,salatalık ve bir parça peynir.

Akşam: bir buçuk kase nohut yemeği.

Su şimdilik 2 litre 3 e tamamlayabilirim.

Kızlar dün gece geldik memleketten evimize daha alışveriş yapamadık evde de bir şey kalmamış biraz dengesiz bir menü oldu ama hafif hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…