- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.541
Hosgeldın canım gunaydınGünaydın kızlar
Leslie zamanında çok yaptım sıkılmıştım artık, jiilian hiç yapmadım bakayım onada sağol canımJiilian yapıyoruz ya da leslie yapıyoruz 1.sayfada videosu var jillian ın ama önce leslie ile başlayabilirsin kolaydan zora olur
Cok kılon yok aslında cabuk ulasırsın hedef kılona canım. Ins bebısede vıan once kavusursun. Bebegını kaybetmıssın cok gecmıs olsun .Güncel kilom 66.1 hedef kilom 55 boyum 1.60
Bir tavsiye videosu aldım 2 gün yapacam 2 gün de incelme olmuş eğer öyle ise sizinle paylaşacam sizin için kendimi feda ediyorumKız spor yapmaya usenıyorum resmen ya zamanda olmuyo ama yapmak ıstesem zaman olur dıyorum napcam bılmem. Spora ıhtıyacım var ama cok salındı etlerım sıkılasmam lazım.
Çok teşekkür ederim canımCok kılon yok aslında cabuk ulasırsın hedef kılona canım. Ins bebısede vıan once kavusursun. Bebegını kaybetmıssın cok gecmıs olsun .
Lesileden bende sıkılıyorum. Jillian sevmezsen önereceğim bir video daha varLeslie zamanında çok yaptım sıkılmıştım artık, jiilian hiç yapmadım bakayım onada sağol canım
Harikasın canım teşekkür ederimLesileden bende sıkılıyorum. Jillian sevmezsen önereceğim bir video daha var
Gecmis olsun canim aman gecsin sevindimAna ogul grıp olduk canım ama gecıyo artık cok sukur.
Hep klima altindayiz yoksa antalya yaniyo durulmaz annemde konyaya gitti carsamba falan donecek iple cekiyorum ya o cok yardimci oluyoSıcaklardan da bunalmış olabilir mi kızın . Allah yardımcın olsun tek bakmak çok zor bir bebeğe
Öyle bir topik yok maalesef canım,kitabı sipariş verdim gelir bir kaç güne,okuyunca ben sana özelden detaylı yazarım inşallah.
Teşekkür ederim canım umarım hepimiz sağlıklı kilolar veririz,birazdan tartilip güncel kilomu ve hedefimi yazicam.
Umarım aynı şekilde kilo verip aynı zamanda da bebiş sahibi oluruz:)
Hoşbuldum,teşekkür ederim canim:)
Antalya merkezde misin ?Hep klima altindayiz yoksa antalya yaniyo durulmaz annemde konyaya gitti carsamba falan donecek iple cekiyorum ya o cok yardimci oluyo
Maşallah canım sağlıkla büyüt bebisini darısı bize insallahBen oldum canim darisi senin basina 2. Denemede aldim kucagima bugun tam 7 aylik oldu
Evet merkezdeyim canim aynen dogdugundan beri hep destek surekli bizde ve cogu zaman cocugu bana birakmiyor bile dinlen diye yeni dogdugu zamanlarda asiri gaz sorunumuz vardi kolik bi bebekti oooff ne cekti 3 kisi zaptedemiyordukAntalya merkezde misin ?
Az.kalmış annenin gelmesine . Anneler olmasa halimiz perişan valla
Insallah canimMaşallah canım sağlıkla büyüt bebisini darısı bize insallah
Hoşbuldum canimGünaydın kızlar gece uyuyamadm gözumu açamıyorum şuanmasal3487 hoşgeldın aramıza sağlıklı kılo vermeler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?