Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

görümcene üzüldüm valla annesi öğretmemiş birşey ki yapmayan kadın nasıl öğretsin.
benim babaannem ve anne annem 90 in üstünde yaşadılar anne annem gözleri görmezdi çok görürdü o halleri ile yemek yaparlardı hele babaannem dolmasıydı sarmasıydı içli köftesiydi bumbarı olsun hep yapardı.

yok olmuyorlar eşim yemek yok mu dediğinde bile ''yooo yapmadım tüh nohutmu ıslatsam'' falan filan böyle bitiyor cümleler, yada halan yemek yapmıştır oraya gidelim yada amca yemek yapmıştır oraya gidelim diyebiliyor şaka gibi dimi
iyi bişiler yapsın 2 öğüne razıyım ben

Bizler bisküvi çikolata olayına girsek neyse ama 65 yaş dolayları evini yemeksiz bırakınca garipsiyor insan.
Çok bişey bilmeye gerek görmeyebilir ama çorbalar pilav 1-2 sebze yemeği bilmeli herkes.
Çoğumuz evlendiğimizde yemek bilmiyoruz ama çocuklarımıza sağlıklı sofra kurmayı öğreniyoruz. O ne biçim görümce öyle

Kızına bakarken sende de yemek yapmamıştı Ramazan’da bile oruç halinle eve gelip sen yapmıştın. Neyse giderken yanında ton balığı falan götür

Değişik zor bir durum.durumyap yazık doysunlar bari

yani benim bildiğim anneler cocukları geldiğinde ne yapacağını şaşırır bizimki tam tersi, oğlunun hangi yemeği sevdiğini yada sevmediğini bilmiyor, eşimin annesinden istediği tek yemek mercimek çorbası yapta içelim
Kızına bakarken sende de yemek yapmamıştı Ramazan’da bile oruç halinle eve gelip sen yapmıştın. Neyse giderken yanında ton balığı falan götür
evet canım önceden yapıyordum ama bu sefer yaptıklarından daha doğrusu yapmadıklarından sonra yok artık yağmurlu havada su onlara
Değişik zor bir durum.durumyap yazık doysunlar bari
ay hiç yazık yapayım diyemiyeceğim valla çünkü kayınvalidem beni suya götürür susuz getirir, eşimede söyledim dışarda yemeği düşünüyorum yemek olmadığında

yaa benim etrafımdada hep anneler anneanneler öyle o yüzden çok tuhafıma gidiyordu ama eşime göre annesi normal yaşlı nasıl yapsınmış

1. Katılıyorum canım sana haketmediklerini düşündüğün şeylere emek harcama. Hem misafir olan sensin

Şişiyor dimi ayaklar parmaklar eller.
Bende kimyasaldan sonra böyle olmaya başladı sende ne zamandır var

Ben son iki aydir fark ettim cunku surekli tartildigimdan dolayi iki hafta once cuma gunu77,5cikmistim ve gecen hafta sali gunu 76,1 cikmistim,gecen persembe gunu yumurtlama gunumdu cuma gunu 76,5 ciktim odem ve kabizlik oldu cok sikinti cektim kasiklarim fena agridi rahmimde kasilmalar oldu o cok kotuydu vc ye cikamiyordum agridan oturup kalkamadim bicak saplanip cikiyordu sanki regl gibiydim vucudum sisti,galiba yumurtlama gunu yumoslar buyuyor haliyle vucutta degisikliler oluyor,bu agrilarda benim endometriozis hastaliktan oluyor birsey degilde bicak gibi saplanip cikmasi o agrilar beni mahvediyor resmen agliyacak duruma geliyorum ve hareket etmemi kısıtlıyor (

13 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNCEL KİLOLARIMIZ
VE CUMA HEDEF KG

Buki_89 (
@selcanmehmetcan
C Caglis
hedefyeniben
elaalemi
@psunat06
segus
SchonerDuft ( 67,60 / 66,90 )
bi-zuzu ( 58.3 / 57.99 )
tobosoludulcinea
Sahihuban (72 /71,5)
patient women (79/
lilipit
Nidsalii (
Turkuaz07 (sbt/ hedef yok mu
Nilar(69,6/68,9)
masal3487(66.1/65,50)
drdotty 70,4/69,5

SENİN rahatsızlığından kaynaklı ama kuzum bende 5 6 aydır oluyor böyle yumurtlama dönemini takip ettim. senin rahatsızlığın ameliyetı var diye okudum hiç düşündün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…