- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.661
Canım ben sabah 60.2 idim hedef 59.2 inş13 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNCEL KİLOLARIMIZ
VE CUMA HEDEF KG
Buki_89 (
@selcanmehmetcan
@Caglis
hedefyeniben (70,5 / 69,8)
elaalemi
@psunat06
segus
SchonerDuft ( 67,60 / 66,90 )
bi-zuzu ( 58.3 / 57.99 )
tobosoludulcinea
Sahihuban (72 /71,5)
patient women (79/
lilipit
Nidsalii (
Turkuaz07 (sbt/ hedef yok mu
Nilar(69,6/68,9)
masal3487(66.1/65,50)
drdotty 70,4/69,5
nasıl yani protein ağırlıklı mı besleniyorsunuzsebze yemiyoruz ki çok annem getiriyor genelde komposto için bişiler koyuyorum genelde
Kabak sevmiyorum malesefkabak detoksu hayat kurtarır bir yerde yanlış yapmışsın demek ki az su az hareket düzensiz beslenme vs gibi
Bizimkiler sırf hamurişleri koymak için difriz aldı desemKIŞLIK SEBZE koymuyor musun hiç difrize fasulye barbunya bamya bezelye gibi
Aslında gayet iyi görünüyor akşam için fazla gibi ama günü dengelemiş bence afiyet bal şeker olsunMenüm gelsin geç olmadan
Sabah :10.30
Üç kaşık çökelek
5 yeşil zeytin
3 közlenmiş biber
2 dilim ekmek ve çay
Öğle 14.30
Bir kase nohut yemeği
Ara üç incir
Akşam:18:45
Altı kofte,fırında patates bir orta boy kadar
1 dilim ekmek ve bol salata
2 litre su,bugün spor yok doktor kontrolum vardı yoğun bir gündü ondan yapamadım
Evet aksam biraz fazla oldu ama gün içinde çok yoruldum acıktım sanırım.Aslında gayet iyi görünüyor akşam için fazla gibi ama günü dengelemiş bence afiyet bal şeker olsunközlenmiş biberi uzun süredir yemiyordum aklıma geldi bi an bu arada hoşgeldin diyemedim abla bol bol birlikte bol eksilere
Ben şimdi şöyle kalorisine bakayım dedim 1000 kalori civarı acaba kalorimi az ki daha yememmi gerekiyor(3/30) 13.08.18 menüm
KALKINCA
- Limonlu su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 5 yeşil zeytin
- 1.5 dilim beyaz peynir
- çeçil peynir
- 1 tk krem peynir
- salatalık, 4 çeri domates
- 2 ceviz
- 1 dilim tb ekmek
- yeşil çay
ARA
- 1 yeşil elma
- Sade Türk kahvesi
AKŞAM
-1 kepçe yoğurtlu çorba
- 5 kaşık makarna
- 3 dilim karpuz
ARA
- Sade Türk kahvesi
- 2 b çay
SU
- 2 lt
SPOR
- (kalkınca) Yoga/10 dk
- (sabah) Sabah ısınması/ 4dk
- (öğle) 7 bin adım
- (akşam) jillian/20 dk
- (gece) gerinme/ 6dk
Detoks yapsan 1 günlük kırarsın 60 ı aslında.Bizimkiler sırf hamurişleri koymak için difriz aldı desem
Canım 2 öğün beslenıyorsan 3 e çıkar. Akşam karbonhıdrat yeme değişklk yap vucudunu şaşırtBen şimdi şöyle kalorisine bakayım dedim 1000 kalori civarı acaba kalorimi az ki daha yememmi gerekiyorşu hatamı bi bulsaydım gaza gelcem ama moral yok şimdide
Canım çok karbonlu olmus boyle saglikli kilo veremezsinKahvaltı 11:00
Yarım Boyoz
Ceyrek Simit
1 t.kaşığı krem peyniri
1 haşlanmış yumurta
100 ml yarım yağlı süt
Öğle
Meyve (2 kuru kayisi, yarım kırmızı erik, 1 dilim karpuz)
1 kaşık bulgur pilavi, 1 kaşık yoğurt
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 küçük tabak kuru fasulye
3 kaşık pilav
Ara: 4 tane kaju fıstığı, 2 fındık
Uygun bir detoks araştırcam olmayacak böyleDetoks yapsan 1 günlük kırarsın 60 ı aslında.
Hamur işi derken ne gibi şeyleri koycaklarki şaşırdım ben şok et sebze desen anlarımda onlar ne öyle
Yarın öyle deneyeceğim biraz fazla biraz az şeklinde bir deneyimCanım 2 öğün beslenıyorsan 3 e çıkar. Akşam karbonhıdrat yeme değişklk yap vucudunu şaşırt
Dün çok protein almıştım, bugün de kurufasulye süt ve yumurtadan aldim, her öğünde de kararında tukettim, ogle yemeği de yemedim... aslında miktarlarina bakınca çok da değil, her öğünde bir miktar karbonhidrat tüketmek gerekmiyor mu?Canım çok karbonlu olmus boyle saglikli kilo veremezsin
Şekersiz turk kahvesi bastırır canım sut vs dicemde çok gec olduAçım çok yarın tartıda 59 u görme hayaliyle midemı durdurmaya çalışıyorum.
Yani aslında herkesin vucudu aynı diyet kalıplarına sığdırılmamalı, 3 öğün yemek sanayi devriminden sonra ortaya cikmış bir sey. Sünnete uygun olan iki öğün yemek. Mideye de dinlenmek için zaman tanımak gerekiyor. Ben de bu ara vucudumu dinlendirmek için iki öğün yapmaya çalışacağım inşallahCanım 2 öğün beslenıyorsan 3 e çıkar. Akşam karbonhıdrat yeme değişklk yap vucudunu şaşırt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?