Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ben sabah 60.2 idim hedef 59.2 inş

13 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNCEL KİLOLARIMIZ
VE CUMA HEDEF KG
Buki_89 (
@selcanmehmetcan
@76,3/75/7 @Caglis
hedefyeniben
elaalemi
@psunat06
segus
SchonerDuft ( 67,60 / 66,90 )
bi-zuzu ( 58.3 / 57.99 )
tobosoludulcinea
Sahihuban (72 /71,5)
patient women (79/
lilipit
Nidsalii (
Turkuaz07 (sbt/ 67.1
Nilar(69,6/68,9)
masal3487(66.1/65,50)
drdotty 70,4/69,5

Menüm gelsin geç olmadan

Sabah :10.30
Üç kaşık çökelek
5 yeşil zeytin
3 közlenmiş biber
2 dilim ekmek ve çay

Öğle 14.30
Bir kase nohut yemeği

Ara üç incir

Akşam:18:45

Altı kofte,fırında patates bir orta boy kadar
1 dilim ekmek ve bol salata

2 litre su,bugün spor yok doktor kontrolum vardı yoğun bir gündü ondan yapamadım

kabak detoksu hayat kurtarır bir yerde yanlış yapmışsın demek ki az su az hareket düzensiz beslenme vs gibi
Kabak sevmiyorum malesefolabildiğince düzene koymaya çalışıyorum ama bilmiyorum birde kalori saymayı deniyeceğimResmen 60 ta takılı kaldım fazlada vermedim halbuki

Aslında gayet iyi görünüyor akşam için fazla gibi ama günü dengelemiş bence afiyet bal şeker olsunközlenmiş biberi uzun süredir yemiyordum aklıma geldi bi anbu arada hoşgeldin diyemedim abla bol bol birlikte bol eksilere

Evet aksam biraz fazla oldu ama gün içinde çok yoruldum acıktım sanırım.

Hoşbuldum canım inşallah en kısa zamanda hedef kilolarimiza ulaşırız hep birlikte:)

(3/30) 13.08.18 menüm
KALKINCA
- Limonlu su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 5 yeşil zeytin
- 1.5 dilim beyaz peynir
- çeçil peynir
- 1 tk krem peynir
- salatalık, 4 çeri domates
- 2 ceviz
- 1 dilim tb ekmek
- yeşil çay
ARA
- 1 yeşil elma
- Sade Türk kahvesi
AKŞAM
-1 kepçe yoğurtlu çorba
- 5 kaşık makarna
- 3 dilim karpuz
ARA
- Sade Türk kahvesi
- 2 b çay
SU
- 2 lt
SPOR
- (kalkınca) Yoga/10 dk
- (sabah) Sabah ısınması/ 4dk
- (öğle) 7 bin adım
- (akşam) jillian/20 dk
- (gece) gerinme/ 6dk

Ben şimdi şöyle kalorisine bakayım dedim 1000 kalori civarı acaba kalorimi az ki daha yememmi gerekiyorşu hatamı bi bulsaydım gaza gelcem ama moral yok şimdide

Kahvaltı 11:00
Yarım Boyoz
Ceyrek Simit
1 t.kaşığı krem peyniri
1 haşlanmış yumurta
100 ml yarım yağlı süt

Öğle
Meyve (2 kuru kayisi, yarım kırmızı erik, 1 dilim karpuz)
1 kaşık bulgur pilavi, 1 kaşık yoğurt

Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 küçük tabak kuru fasulye
3 kaşık pilav

Ara: 4 tane kaju fıstığı, 2 fındık

Canım çok karbonlu olmus boyle saglikli kilo veremezsin

Detoks yapsan 1 günlük kırarsın 60 ı aslında.
Hamur işi derken ne gibi şeyleri koycaklarki şaşırdım ben şok et sebze desen anlarımda onlar ne öyle
Uygun bir detoks araştırcam olmayacak böyle
Valla poğaça gül böreği ve Elmalı kurabiye yapıp atıp daha sonra çıkartıp ısıtıp yiyorlar Yani aslında benim hoşuma gitmedi şahsen taze Her zaman daha güzel oluyor ama onlar seviyorlar

Canım çok karbonlu olmus boyle saglikli kilo veremezsin
Dün çok protein almıştım, bugün de kurufasulye süt ve yumurtadan aldim, her öğünde de kararında tukettim, ogle yemeği de yemedim... aslında miktarlarina bakınca çok da değil, her öğünde bir miktar karbonhidrat tüketmek gerekmiyor mu?

Canım 2 öğün beslenıyorsan 3 e çıkar. Akşam karbonhıdrat yeme değişklk yap vucudunu şaşırt
Yani aslında herkesin vucudu aynı diyet kalıplarına sığdırılmamalı, 3 öğün yemek sanayi devriminden sonra ortaya cikmış bir sey. Sünnete uygun olan iki öğün yemek. Mideye de dinlenmek için zaman tanımak gerekiyor. Ben de bu ara vucudumu dinlendirmek için iki öğün yapmaya çalışacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…