- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.681
Sagol canım yatıyorum biraxdan sabah yazarım.Şekersiz turk kahvesi bastırır canım sut vs dicemde çok gec oldu
Bence Hayir canım sonuçta her şeyde var karbon az da olsa meyvede bile kahvalti hariç almamaya özen gösterDün çok protein almıştım, bugün de kurufasulye süt ve yumurtadan aldim, her öğünde de kararında tukettim, ogle yemeği de yemedim... aslında miktarlarina bakınca çok da değil, her öğünde bir miktar karbonhidrat tüketmek gerekmiyor mu?
Benim vücudum aç kalmayınca kilo vermiyo çok az yiyeceğim çogunluk aç gezmezsem veremiyorumYani aslında herkesin vucudu aynı diyet kalıplarına sığdırılmamalı, 3 öğün yemek sanayi devriminden sonra ortaya cikmış bir sey. Sünnete uygun olan iki öğün yemek. Mideye de dinlenmek için zaman tanımak gerekiyor. Ben de bu ara vucudumu dinlendirmek için iki öğün yapmaya çalışacağım inşallah
Evet en sağlıklısi iki öğünmüş aslinda insallah rutine bindirebiliriz iki ogun yemeyiYani aslında herkesin vucudu aynı diyet kalıplarına sığdırılmamalı, 3 öğün yemek sanayi devriminden sonra ortaya cikmış bir sey. Sünnete uygun olan iki öğün yemek. Mideye de dinlenmek için zaman tanımak gerekiyor. Ben de bu ara vucudumu dinlendirmek için iki öğün yapmaya çalışacağım inşallah
Bir öğünü sadece proteinle geçirmek bende genel olarak şişkinliğe neden oluyor, protein oranını %20-30, yağı da %40 olarak almaya çalışıyorum. Bu benim için daha uygun, Dukan diyeti de yapmaya çalışmıştım, alışkın olmadığım için bunyemi kötü etkiliyor. Yani ketojenik diyet yapma gibi bir niyetim yok...Bence Hayir canım sonuçta her şeyde var karbon az da olsa meyvede bile kahvalti hariç almamaya özen göster
İnşallah ya, alisildığında zor olmaz diye ümit ediyorum, ben de yapmaya çalışacağım, acıkmadan yemek yemek hoşuma gitmiyor...Evet en sağlıklısi iki öğünmüş aslinda insallah rutine bindirebiliriz iki ogun yemeyi
Valla benimki çok değişik, bir gün aç geziyorum ertesi gün tartı gram oynamıyor, ertesi gün bir sürü şey yiyorum bir bakıyorum -500 grBenim vücudum aç kalmayınca kilo vermiyo çok az yiyeceğim çogunluk aç gezmezsem veremiyorum
SENİN rahatsızlığından kaynaklı ama kuzum bende 5 6 aydır oluyor böyle yumurtlama dönemini takip ettim. senin rahatsızlığın ameliyetı var diye okudum hiç düşündün mü
Allah yardımcınız olsun hepinizin, böyle problemler oldugunu hiç bilmiyordum, tez zamanda şifa versin.Nasıl yani? rahimde her ameliyat riks benim icin her bicak darbesinde diger organlarıma bulasirmis,ve sanirim bagirsaga bulastiki agrim oluyor(laboroskobi ameliyati olmustum),bende kist yok canim sivimdan kaynakli yumurtanin etrafinda olan zarda bu o sivi spermi yakıyor caresi yok,caresi menopoza girmem lazim yada bir tane cocuk dogurmam gerekir oda olmuyor malesef..nasip rabbim verirse amenna vermez ise var bir bildigi bizede sabir versin inş..
Risklerini bilmiyorum canım. Gerekli değil zaten organlara sıçrama ihtimali varsa. Tedaviyi ne zaman düşünüyorsunNasıl yani? rahimde her ameliyat riks benim icin her bicak darbesinde diger organlarıma bulasirmis,ve sanirim bagirsaga bulastiki agrim oluyor(laboroskobi ameliyati olmustum),bende kist yok canim sivimdan kaynakli yumurtanin etrafinda olan zarda bu o sivi spermi yakıyor caresi yok,caresi menopoza girmem lazim yada bir tane cocuk dogurmam gerekir oda olmuyor malesef..nasip rabbim verirse amenna vermez ise var bir bildigi bizede sabir versin inş..
Hayırdır canım neden moralin bozukSabah
2 ymurta
1 dlm ct ekmek
Oglen
3 ksk bulgur pilavo
1 b ayran
Aksam
3 bira (biliyorm fazla fakat moralim cok bozuk)
Günaydın güncel 59.9 hedef cuma 59.2.Günaydın kızlar
Nasıl birn detoks neler yedin?Kızlar günaydın, dün detoksa harfiyen uydum ve sabah tartıldım 1 kilo gitmişama bugün biraz halsizim o yüzden ara vericem. Normalde 2 gün yapılıyor ama hasta falan olmak istemem.
CanımNasıl birn detoks neler yedin?
zorlandın mı peki gün içinde .güzel gitmiş bayramda evde olduğum da bende yapayımKızlar günaydın, dün detoksa harfiyen uydum ve sabah tartıldım 1 kilo gitmişama bugün biraz halsizim o yüzden ara vericem. Normalde 2 gün yapılıyor ama hasta falan olmak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?