- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.861
CookkkTahmin edebiliyorumallah sabir versin valla, uykusuzluk zor is. Ama iste cok tatli oluyorlar neyseki
Gunaydinnnnn uyuyup uyanip duruyoruz bizde 10 a kadar boyleGünaydın kızlar
sabah bende öyle yaptım belediye 7ye 10 kala geçti bufün öyle olunca 2 3 kere uyuyup uyandımGunaydinnnnn uyuyup uyanip duruyoruz bizde 10 a kadar boyle
dorty biraz rahatsız canım gelemicek kısa bir süre..drdotty canim nasıl oldun ? ❤❤
Rahatsızlığından haberim var canim onun için sordum .. hurma yogurt yapıyordum bugün normal yemeye geçtim yazarim artıkdorty biraz rahatsız canım gelemicek kısa bir süre..
sen nasılsın menüler nerde bakim
çarşambadan sonra haber aldın mı ?Rahatsızlığından haberim var canim onun için sordum .. hurma yogurt yapıyordum bugün normal yemeye geçtim yazarim artık
Sanırım en son perşembe gunu görüştük.Aynen detoks :)çarşambadan sonra haber aldın mı ?
detoks yani hadi bakalım
Haklısın canım,ben de bu hafta menü paylasmayanlardandim,ama spor 6 gün düzenli yaptım (her gün 60 dk yürüyüş) geçmişe de bakıyorum ama spor listesini görmedim yoksa yazardım mutlakakızlar bugünden itibaren aday listesi ve cuma listesinde olanlar için diyorum menüler hergün paylaşılacak
menülere yorum yapılacak 2 3 kişi dışında menü paylaşan yok yorum yapanda öyle spor listesi kaç kere yapıldı katılım sağlayan yok e neden burdayız o zaman herkes kendine çeki düzen versin mevsim geçişi diyet yapmak zor oluyor insanın bir şey yapası gelmiyor ama burda isek sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz
burdn görüştüysen çarşamba sabah haber verdi sonra ses gelmedi ondan umarım iyidir.Sanırım en son perşembe gunu görüştük.Aynen detoks :)
kuzum sen yine paylaşıyorsun öz sözüm sadece cuma uğrayanlara liste vardı paylaşan bşr ben birde tuğba başka yazan yokçok geride kalmıştırHaklısın canım,ben de bu hafta menü paylasmayanlardandim,ama spor 6 gün düzenli yaptım (her gün 60 dk yürüyüş) geçmişe de bakıyorum ama spor listesini görmedim yoksa yazardım mutlaka
Ozel den de görüştük günü tam bilemiyorum inşallah iyidirburdn görüştüysen çarşamba sabah haber verdi sonra ses gelmedi ondan umarım iyidir.
kabak detoksu denedin mi ?
Olsun canım listeye girdiysem sorumluluklarımi yapmam gerekir bundan sonra daha dikkat ederim,spor listesi yapacak mısın yine ?kuzum sen yine paylaşıyorsun öz sözüm sadece cuma uğrayanlara liste vardı paylaşan bşr ben birde tuğba başka yazan yokçok geride kalmıştır
katılanlar ile yaparım .Olsun canım listeye girdiysem sorumluluklarımi yapmam gerekir bundan sonra daha dikkat ederim,spor listesi yapacak mısın yine ?
afiyet olsun gün içinde hamur işi tüketmezsen dengelersin zaten günüKızlar gerçekten kilo verdikce ve diyet yaptıkça migde kuculuyor,dün akşamdan sigara böreği sarmitim sabah kahvaltıda yeriz diye,(cumalari bazen kaçamak yapıyorum) kızartma değil ama fırına koydum ve sadece iki buçuk tane yiyebildim,normalde beş altı rahat yerim ama iki buçuk bile tıka basa dolu gibi hissettirdi,hafta sonu bol yürüyüşle telafi edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?