- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.901
Yok özelden at atacaksan sıkıntı olmasın sonra.Canim bir turlu girip haber veremedim teli elime alsam biri msj ,ya tel caliy, ya kapi, biri gelip gitti oyle yogun oldu ondan sana cvp yazamadim,anlasilan iki uc dr un muayaneden gecip oyle drla gorustirecekler degismis bayagi unv hastamesi,bide masalla fiyatlar bile pahalanmis tee nisanda aldigim fiyatla simdiki fiyatin arasindaki fark iki bin yakin artis olmus.istersen foto atarim hatta atiyimmi suc olurmuki..
Buraya kısmen geldi kışBi an üsüdügümu hissettimneyse kıs gelsinde yapariz bol bol tatillerde cocugu esime satarim bende uyurummm
Sen strese girdin bence kuzum ondan şiştin böyleMİNİK ADAYLARIMIZ
590.ETAP
Buki_89 (66,5///)
selcanmehmetcan(76,30/-78/-1,7/-2,22%)
Bir garip ( 55,80///%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (62,60///%)
drdotty(79,10///%)
SchonerDuft (69,40 /69,00/0,40/%0,58)
tobosolu_dulcinea (59,8///%)
poncikbirgelincik (67.20/// %)
orkide1453 ( 64,20/63,4/0,9/%1,25) 29 eylül
Verano_porteno (59,60///%) B.tarihi:09/10/2018 B.kilosu:59,60 Hedef kilo :
Bir haftadir seker hapini biraktimdi daha dogru bitmisti seker hapi kg koruyordu ve gr gr kg verdiriyordu bu hafta kacamagim olmadi halde boyleyim bugun tekrar hapa basladim bide regl olmam gerekirdi odemmi oldu bilmiyorum,vermem gerekirken kg almisim tekrar 8.. rakamlari gormek istemiyorum.. birde s.. biraktim onun etkisi olabilirmi dicem ama yesillige vurmustum bol tere,roka ,turp ,yesil sogan yedim,hani kuru yemis veya tatlida degil yarin anlarim durumu..
Tüketmem canım,kalan tüm sigara böreklerini okula getirdim,çocuklar afiyetle yedilerafiyet olsun gün içinde hamur işi tüketmezsen dengelersin zaten günü
Afiyet olsun çocuklaraTüketmem canım,kalan tüm sigara böreklerini okula getirdim,çocuklar afiyetle yediler
Bizimde baya soguk yaa biz oglumla oturma odasinda yatiyoduk baktm burasi sofuk yatak odasjna gectk artk esimde alissin bebekle uyumaya napalim :)Buraya kısmen geldi kış
Yarın yaparım senin içinde benim içinde
Bulgurun kalorisi yüksek değil ama hazmı zor. Afiyet olsun hafta da 1 gün bulgur tüketmek gerekli diyet bile yapıyorsakKızlar kacamakli menumu yazayım
Sabah uyandığımda 3 ceviz
Sabah 10.30
1 kaşık kadar kavurma (kendi yağında)
İki buçuk peynirli sigara böreği(kızartılmamış)
Çay
Domates
Biber
Ara bir mandalina
Aksam çiğköfte bir porsiyon kadar
2 litre su spor yok
Ayy resmen nasıl kilo alırım menüsü olmus, ama uzun zamandır canım çiğköfte çekiyordu yedigime pişman değilim yarın ve diğer gün sporla telafi edip pazartesi eksi olmak hedefim
Alışsın tabi kiBizimde baya soguk yaa biz oglumla oturma odasinda yatiyoduk baktm burasi sofuk yatak odasjna gectk artk esimde alissin bebekle uyumaya napalim :)
Bende bugun çiğköfte yedım canım aşırı seviyorum eşim yaptı nefıstıKızlar kacamakli menumu yazayım
Sabah uyandığımda 3 ceviz
Sabah 10.30
1 kaşık kadar kavurma (kendi yağında)
İki buçuk peynirli sigara böreği(kızartılmamış)
Çay
Domates
Biber
Ara bir mandalina
Aksam çiğköfte bir porsiyon kadar
2 litre su spor yok
Ayy resmen nasıl kilo alırım menüsü olmus, ama uzun zamandır canım çiğköfte çekiyordu yedigime pişman değilim yarın ve diğer gün sporla telafi edip pazartesi eksi olmak hedefim
Bana sağolsun kızım hiçbişey yaptırmıyor komik gelıyor ona sporlar yapma dıyor beraber yapalım diyorum yok.45 dk kadar yoga yaptım geldim çok iyi geldi
Bana sağolsun kızım hiçbişey yaptırmıyor komik gelıyor ona sporlar yapma dıyor beraber yapalım diyorum yok.
Bigün Leslie açtım beraber yapalım dedim baktı baktı bağırmaya başladı yapmaaa diye :)) benım etim sıkıdır 60a kadar bişey olmaz sarkma vs. Gecende 63einmiştim iyiydi. Ama göbeğim çok çirkin gerçekten kocaman ya bi garip. Mekik çeksem çok iyi olur aslında.
O uyurken ancak yapacaksın gündüz uykusu varsa tabi. Yoksa da az az yapmaya çalış 67 den sonra deforme olabilir vücutta
Göbek sıkıntı ise mekik şart plank yap yanı sıra sadece mekik ile olmuyorBigün Leslie açtım beraber yapalım dedim baktı baktı bağırmaya başladı yapmaaa diye :)) benım etim sıkıdır 60a kadar bişey olmaz sarkma vs. Gecende 63einmiştim iyiydi. Ama göbeğim çok çirkin gerçekten kocaman ya bi garip. Mekik çeksem çok iyi olur aslında.
Evet canım sporla desteklemem şartGöbek sıkıntı ise mekik şart plank yap yanı sıra sadece mekik ile olmuyor
Benimde eşim yaptı biz etli yapıyoruz siz nasıl yapıyorsunuz? Yarın öbür gün dikkat edersek dengeleriz benceBende bugun çiğköfte yedım canım aşırı seviyorum eşim yaptı nefıstı
Bız etsiz yaptık. Etli biraz daha yorucu oluyor. Ben her turlusunu sevıyorum yaa. Evet canım dikkat edelımBenimde eşim yaptı biz etli yapıyoruz siz nasıl yapıyorsunuz? Yarın öbür gün dikkat edersek dengeleriz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?