Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok özelden at atacaksan sıkıntı olmasın sonra.
Hayırlısı olsun canım ya biraz rahatlamış gidersin pazartesi günü

MİNİK ADAYLARIMIZ
590.ETAP

Buki_89 (66,5///)
selcanmehmetcan(76,30/-78/-1,7/-2,22%)

Bir garip ( 55,80///%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (62,60///%)
drdotty(79,10///%)
SchonerDuft
(69,40 /69,00/0,40/%0,58)
tobosolu_dulcinea (59,8///%)
poncikbirgelincik (67.20/// %)
orkide1453 ( 64,20/63,4/0,9/%1,25) 29 eylül
Verano_porteno (59,60///%) B.tarihi:09/10/2018 B.kilosu:59,60 Hedef kilo :

Bir haftadir seker hapini biraktimdi daha dogru bitmisti seker hapi kg koruyordu ve gr gr kg verdiriyordu bu hafta kacamagim olmadi halde boyleyim bugun tekrar hapa basladim bide regl olmam gerekirdi odemmi oldu bilmiyorum,vermem gerekirken kg almisim tekrar 8.. rakamlari gormek istemiyorum.. birde s.. biraktim onun etkisi olabilirmi dicem ama yesillige vurmustum bol tere,roka ,turp ,yesil sogan yedim,hani kuru yemis veya tatlida degil yarin anlarim durumu..

Sen strese girdin bence kuzum ondan şiştin böyle

Kızlar kacamakli menumu yazayım

Sabah uyandığımda 3 ceviz

Sabah 10.30
1 kaşık kadar kavurma (kendi yağında)
İki buçuk peynirli sigara böreği(kızartılmamış)
Çay
Domates
Biber

Ara bir mandalina

Aksam çiğköfte bir porsiyon kadar

2 litre su spor yok

Ayy resmen nasıl kilo alırım menüsü olmus, ama uzun zamandır canım çiğköfte çekiyordu yedigime pişman değilim yarın ve diğer gün sporla telafi edip pazartesi eksi olmak hedefim

Bulgurun kalorisi yüksek değil ama hazmı zor. Afiyet olsun hafta da 1 gün bulgur tüketmek gerekli diyet bile yapıyorsak

Bende bugun çiğköfte yedım canım aşırı seviyorum eşim yaptı nefıstı

O uyurken ancak yapacaksın gündüz uykusu varsa tabi. Yoksa da az az yapmaya çalış 67 den sonra deforme olabilir vücutta
Bigün Leslie açtım beraber yapalım dedim baktı baktı bağırmaya başladı yapmaaa diye :)) benım etim sıkıdır 60a kadar bişey olmaz sarkma vs. Gecende 63einmiştim iyiydi. Ama göbeğim çok çirkin gerçekten kocaman ya bi garip. Mekik çeksem çok iyi olur aslında.

Göbek sıkıntı ise mekik şart plank yap yanı sıra sadece mekik ile olmuyor

Herkese iyi geceler
saatin önemi yok sporumu yapıyorum Ecliptica çıktım ve yaklaşık 38 dakikadır koşuyorum yürüyorum
bu akşam menüsü balıktı güzelde salatalar yedim
yediklerimi eritmem gerekiyor:
son birkaç kilom kaldı ilk hedefim 70’in altına inmeme tam tamına 900 gram kaldı ve bir sonraki hedefim olan 65 kg’a da son 6kg
inşallah başaracağız hep birlikte sizde vazgeçmeyin kızlar
mevsim geçişi uyku uyuşuk hiçbiri bize bir getiri Ve fayda sağlamıyor ancak çalışacağız çabalayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…