- 25 Mayıs 2013
- 14.015
- 20.690
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.821
evetSabitmisin canım
geçmiş olsun kuzum ya iyi yapmışsın .Ben biraz daha iyiyim canimda kiz hasta gondermedim krese evde yatiyoruz ikimizde sen ne yaptin lazere başlamışin hayirli olsun cok acıdı mı bende aralikta dusunuyorum
Yaa evet bende erteledim erteledim acısı agdadan cok degildir heraldegeçmiş olsun kuzum ya iyi yapmışsın .
acıdı valla özel bölge daha çok acıdı ilk seans kıllar güçlü ondan diye kandırdım kendimivalla yaptırmak gerekli şimdiye kadar neden yaptırmadım bilmiyorum özellikle drye gitme durumunda kolaylık
GERÇEKLERİ Mİ duymak istiyorsunYaa evet bende erteledim erteledim acısı agdadan cok degildir heraldeõle umuyorum yani
Canim arkadaşım uygulamadan yarum saar once bi krem sürüyordu aci hissrtmiyordu bilgin var mi bilmiyorumGERÇEKLERİ Mİ duymak istiyorsunözel bölge zor ama dayanılıyormuş
Gerçekten mi yok bilmiyorum sorayım bakalım gittiğimde ama bundan sonrası ilk günkü gibi acımaz sanırımCanim arkadaşım uygulamadan yarum saar once bi krem sürüyordu aci hissrtmiyordu bilgin var mi bilmiyorum
Yarin sabah gidecegim kuzu gidecegim dr yarin varmis ve ben bomba gibi gerginim kasiklarim bacaklarım cok fena agriyor bu agri beni gerginlestirdi,kullandigim ilacin faydasimi oldu napti bimlmiyorum..yarin regl olcam .. ve asiri heyacan korku var hayirlisi olsun..
Dualarım seninle kuzumYarin sabah gidecegim kuzu gidecegim dr yarin varmis ve ben bomba gibi gerginim kasiklarim bacaklarım cok fena agriyor bu agri beni gerginlestirdi,kullandigim ilacin faydasimi oldu napti bimlmiyorum..yarin regl olcam .. ve asiri heyacan korku var hayirlisi olsun..
Çok az geldi bana menülerini tanıyınca tam yorum yaparım .Kizlar bugun menum
Sabah 9 da : 1 muz
Ogle 1 gibi : 1 kase yogurt, 20 tane kaju
2 gbi de: 150 gr kofte, salata, 1 bardak kefir
Kiyaman kiz onaPONCİK ADAY LİSTESİNDE AMA ORTADA YOK YANINDA BİRİ VARSA KKYA GİREMİYOR BENDE YENİ HEDEF BELİRLEDİM KENDİME60 OLCAM SEN GEL ÖYLE BAŞLAYIM BENDE
Bnm donmem zatn 1 ayi alir kuzu anca normale döner hayatim :)Daha çok erken değilim canım şimdiden yorma kendını:)
Hadi ya ne hızlı gitti kilo öyle yıkılırdı tabi listeKiyaman kiz onabn bugun tartildm 63 tüm dusun bndeki kabizligi 1 gunde 2 kg listede olsam yikilirdi ortalik
Kilo muydu giden bilmemHadi ya ne hızlı gitti kilo öyle yıkılırdı tabi liste
Yarın msj atayım ona bakim napyormus küre başlamıştı bu hafta
Aksam eve gidince yapicam canim , dun yapmadim cunku. Kahvalti canim istemedi, 2. Ogunde de doydum baya. Kefir ve salata sisirdi. O yuzden az olduÇok az geldi bana menülerini tanıyınca tam yorum yaparım .
Spor ne alemde bugün yaptın mı
Sizin orda saat kac ve orwsi neresi bizim burda gece oldudaAksam eve gidince yapicam canim , dun yapmadim cunku. Kahvalti canim istemedi, 2. Ogunde de doydum baya. Kefir ve salata sisirdi. O yuzden az oldu
AmerikaSizin orda saat kac ve orwsi neresi bizim burda gece olduda
O zaman cok normal tamamAmerikadaha saat 5 bucuk
Evet bu saatlerde buralar hep dutluk oluyor geneldeO zaman cok normal tamambizim 00.40 oldu ve ben hala
Yaklasik 1.5 aydir geceler bizimEvet bu saatlerde buralar hep dutluk oluyor genelde, sen gececisin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?