Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben biraz daha iyiyim canimda kiz hasta gondermedim krese evde yatiyoruz ikimizde sen ne yaptin lazere başlamışin hayirli olsun cok acıdı mı bende aralikta dusunuyorum
geçmiş olsun kuzum ya iyi yapmışsın .
acıdı valla özel bölge daha çok acıdı ilk seans kıllar güçlü ondan diye kandırdım kendimi valla yaptırmak gerekli şimdiye kadar neden yaptırmadım bilmiyorum özellikle drye gitme durumunda kolaylık

Yaa evet bende erteledim erteledim acısı agdadan cok degildir heralde õle umuyorum yani

BitmeyenUmidim naptın dryi gittin mi ? bugündü randevun sanki
tugbaFB sen nasıl oldun kuzum
Yarin sabah gidecegim kuzu gidecegim dr yarin varmis ve ben bomba gibi gerginim kasiklarim bacaklarım cok fena agriyor bu agri beni gerginlestirdi,kullandigim ilacin faydasimi oldu napti bimlmiyorum..yarin regl olcam .. ve asiri heyacan korku var hayirlisi olsun..

Dualarım seninle kuzum
Derin derin nefes al burnundan ve yine burnundan nefesi ver gerginliğin azalır kaçta gideceksin yarın seminerim var çok olamam burda sen mutlaka bana haber et aklım sende olcak

PONCİK ADAY LİSTESİNDE AMA ORTADA YOK YANINDA BİRİ VARSA KKYA GİREMİYOR BENDE YENİ HEDEF BELİRLEDİM KENDİME 60 OLCAM SEN GEL ÖYLE BAŞLAYIM BENDE
Kiyaman kiz ona bn bugun tartildm 63 tüm dusun bndeki kabizligi 1 gunde 2 kg listede olsam yikilirdi ortalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…