- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.081
ben kaçırdım galiba ilkin kiiim?ne güzel isimmiş.
canım ilkin edaymış başta net ortamı güven konusunda dikkatli olmak için adına eda demiş sonrada bizi tanıyınca söylemek istemiş bir türlü cesaret edememiş geçen gün söyledi adı eda değil ilkin
o zamannn bende açıklıyorummmm. benim adımda şukufe gülçin değil.kız eda anlamı ne isminin? ayyy hala eda yazıyorum yaa ilkin yani.
evet çoğu kişi yalan diyor ama imam nikahında bir dua varmış o okunursa adet ağrısı geçiyormuş halam ağrılı geçirilmiş nikah kıyılacağı zaman biri gelip sormuş ağrı olur mu diye evet demiş gidip hocaya söylemişler o duayıda okumuş ondan sonra hiç ağrım olmadı diyor bekarların aklında bulunsun
ilkin ilk olan demek heralde
bari hepimiz itiraf ediyoz bende ediyim bende akrep nalan
ay benim imam nikahımı kayınbababm kıydı. imam değil ama oluyomuş öle duayı bilince yapabiliyomuş isteyen. belkide beni kandırdılar. mehir var biliyosunuz kadına para veya ziynet. iş oraya gelince nikahta resmen pazarlık yaptı. bak diyo eşime bunu ödeyeceksin kesin vereceksin ona göre bişe söle diyo. yani fazla söleme demek değil mi. 5 dk filan mehir varmı yok mu onu kıonuştu bizimki babba verecem ne gerekiyosa yap diyo. oda aslında abzıları yok öle bişe diyo filan dedi sinir etti beni. neyse eltim baba olurmu bana 3 bilezik dediniz. gülçine de olmazsa olmaz sen unuttun herhalde dedi. mesele kapandı. canım eltim yaa severim kendisini. kayınbabam da aslında iyi niyetlidir. ama orda bi saçmaladı nedense.
yahuuu akrep nalan mı. haksızlık etme kendinee..sen sibel cansın. yalnız fotoşopsuz haliii.
kızlar birazdan gelir herkes. bazı günler kendimize bir konu belirleyelim miii. sizde aklınıza gelen yada merak ettiğiniz bişeyi bugünün konusu şu olsun diye yazarsınız hem birbiririmiz motive ederiz.yazışırken yemeyi unuturuz.ben aklıma gelen bişeyi sölim lütfenn sizde katılın. BUGÜNKİ KO NUMUZ ZAYIFLAYINCA NE GİYMEK İSTİYORUZ OLSUN MU? ben ekliyorum şöle bi elbise.rengi açık renk olacak amaa.pudra mesela.Eki Görüntüle 204167
slm kızlar bir sürü alıntı yaptım neden kayboldu anlamadım................
fdm başlıyoruz yarışa kuzu haftaya bakalım napcaz...............
bu arada benim bebiş 2 yaşında.............
BENİMDE BOĞAZLARIM şişince gidiyor canım ya kızlar şimdi ben bi karar almış bulunuyorummm evde spor yapıyorum hareketler flnnn bide lesliii ablayla 15 dk olarak başlıyorum en sonunda madem yürüyemiyorum en azından bişiler yapmam lazım[/QUOTE
geçmiş olsun canım,önce bir iyileş yavaş yavşta spora başla ...
öznur ne marka aldınız,elektrikten tasarruf için mekanik olmayanından alsaydınız kendi gücünüzle yürürdünüzhem elektrik faturası az gelirdi hemde çok faydalı olurdu,şaka yapıyorum elektrik faturasında çok bi değişiklik olmuyor bizim zaten günde 1 saat kullanıyorum o kadardan bişey olmaz...
hadi kızlar gelin konuşalım canım sıkkın konuşmaya ihtiyacım var ama neyin var demeyin cvp verecek bişeyim yok çünkü öylesine
valla zayıflıyimde çuval giymeye razıyım,seçtiğin elbise çok güzel esasında giyebiliriz artık böyle elbiseler....
kaptan şimdide giyebilirsin hemide çok yakışır böyle bir babydoll kim giyse yakışmaz ...
tebrikler canımmmgünaydın kızlar
gülçincim dün bana yazmıştın telden haber verirsin diye ama girmişsin zaten
evettttttttt yeni kilommmmmmmm 73.3
giden tamı tamına 1 kilo
ve dün gece 2 küçük poğaça yedim
rüyamda kabuslar gördüm veremiycem diye
yedim diye pişmanlıklar içinde uykularım kaçtı neyse çok şkr vermişim
kilomu bildiriyorum ve çok şaşırıyorum yemin ederim vücudumdaki bütün kaslarım ağrıyor sızlıyor spordan ama vere vere 400 gram vermişim yeni kilom 69 kg. ne yapayım elimden geleni yapıyorum ama artık kilo değil gram veriyorum ......
valla zayıflıyimde çuval giymeye razıyım,seçtiğin elbise çok güzel esasında giyebiliriz artık böyle elbiseler....
kaptan şimdide giyebilirsin hemide çok yakışır böyle bir babydoll kim giyse yakışmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?