Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben kaçırdım galiba ilkin kiiim?ne güzel isimmiş.

canım ilkin edaymış başta net ortamı güven konusunda dikkatli olmak için adına eda demiş sonrada bizi tanıyınca söylemek istemiş bir türlü cesaret edememiş geçen gün söyledi adı eda değil ilkin

o zamannn bende açıklıyorummmm. benim adımda şukufe gülçin değil. kız eda anlamı ne isminin? ayyy hala eda yazıyorum yaailkin yani.

ay benim imam nikahımı kayınbababm kıydı. imam değil ama oluyomuş öle duayı bilince yapabiliyomuş isteyen. belkide beni kandırdılar. mehir var biliyosunuz kadına para veya ziynet. iş oraya gelince nikahta resmen pazarlık yaptı. bak diyo eşime bunu ödeyeceksin kesin vereceksin ona göre bişe söle diyo. yani fazla söleme demek değil mi. 5 dk filan mehir varmı yok mu onu kıonuştu bizimki babba verecem ne gerekiyosa yap diyo. oda aslında abzıları yok öle bişe diyo filan dedi sinir etti beni. neyse eltim baba olurmu bana 3 bilezik dediniz. gülçine de olmazsa olmaz sen unuttun herhalde dedi. mesele kapandı. canım eltim yaa severim kendisini. kayınbabam da aslında iyi niyetlidir. ama orda bi saçmaladı nedense.

ucuza gitmişsin ben bi 50 kilo olayım koca bulcam mehir olarakta zayıfladığım kilo kadar altın isteyecem

yahuuu akrep nalan mı. haksızlık etme kendinee..sen sibel cansın. yalnız fotoşopsuz haliii.

kızlar birazdan gelir herkes. bazı günler kendimize bir konu belirleyelim miii. sizde aklınıza gelen yada merak ettiğiniz bişeyi bugünün konusu şu olsun diye yazarsınız hem birbiririmiz motive ederiz.yazışırken yemeyi unuturuz.ben aklıma gelen bişeyi sölim lütfenn sizde katılın. BUGÜNKİ KO NUMUZ ZAYIFLAYINCA NE GİYMEK İSTİYORUZ OLSUN MU? ben ekliyorum şöle bi elbise.rengi açık renk olacak amaa.pudra mesela.

1 saat sporumu yaptım geldim,su içinde kaldım ama kalçam çok ağrıyor korkuyorum belim için 5 gün sonra ameliyattan çıkalı 2 ay olacak acaba erken mi yapmaya başladım...

valla zayıflıyimde çuval giymeye razıyım,seçtiğin elbise çok güzel esasında giyebiliriz artık böyle elbiseler....

bende bu geceliği giymek istiyorum
Eki Görüntüle 204169

kaptan şimdide giyebilirsin hemide çok yakışır böyle bir babydoll kim giyse yakışmaz ...

slm kızlar bir sürü alıntı yaptım neden kayboldu anlamadım................

fdm başlıyoruz yarışa kuzu haftaya bakalım napcaz...............

bu arada benim bebiş 2 yaşında.............

tamam canım başlayalım haftaya.. allah bağışlasın bebişinii

pro start diye bişi

hadi kızlar gelin konuşalım canım sıkkın konuşmaya ihtiyacım var ama neyin var demeyin cvp verecek bişeyim yok çünkü öylesine

kaptan aynı dertten bende muzdaribim bu kesinlikle tamamlayamadığımız bi yanımızdan kaynaklanıyo. seçici olma konusunda katı kurallar belirlemeseydim olmuştu şimdi sevgilim vallahii

ha bu arada mamişle alışverişe çıktık siyah bi tshirtümün altına tayt giydim tam böle önden taytın ağına kadar geliyo ablam kızdı ne bu hal kıçın meydanda kalmış diye annemde ne varmış çocukta dedii kıskanıyo beni yaa ondan zayıfım diyee

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım simitlerim basenlerim çıkıyor belim inceldi alt kocaman.onun için olmuyor elbiseler.

tebrikler canımmm

esra spor ilk başta kilo aldırır gibi görünür çünkü kas kütlen artar ama sonra bir anda veririsin bak gör.. tebrikler 400 gr yine de güzell

kızlar anladığım kadarı ile sodan 2. olmuşuşz.. neyse olur böyle vakalar.. önümüzdeki hafta çok dikkat etmemiz gerekkk...ya bu 7 mesaj olayı beni, çok geriyor.. bazı zamanlar sırf dolsun diye saçma şeyler yazıp dutuyıorumm.. akşam oğlum ve eşim girmeme izin vermiyor.. gündüz de zeka testi uygulamak için kurs alıyorum onun yoğunluğu ile geçiyor zatenn

kız öyle deme her kiloda insana yakışan bi kıyafet olur.. ne yapcan çuvalı senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…