Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kaptan bak gülçin de şikayetçi ne olur şu mesaj sınırlamasını kaldıralım yaaaaa

**14. TAKIM 209. ETAP** Etap 10.su

aynalar ( 96,8 / 96,8 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 64,2 / 64,2 / 0,0 / 0,00% )
triptofan ( 76,8 / 75,6 / 1,2 / 1,56% )
roseberry ( 69,4 / 69,0 / 0,4 / 0,58% )
irras ( 89,1 / 88,9 / 0,2 / 0,22% )
fdm ( 67,4 / 68,4 / -0,5 / -0,74% ) 207. Etapta ayrılmıştı kilosu ikiye bölündü.
selinay2002 ( 65,0 / 64,9 / 0,1 / 0,15% )
aysen_34 ( 74,4 / 73,3 / 1,1 / 1,48%)
emidaf ( 70,0 / 72,0 / -2,0 / -2,86% )
catlak_kemmik ( 66,0 / 65,0 / 1,0 / 1,52% )
faTTa83 ( 76,6 / 76,1 / 0,5 / 0,65% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 815,7 / 814,2 / 1,5 / 0,18%)
ahaaa sonuçlarımızı buldum hakikaten çok kötüyüzzz

1 saat sporumu yaptım geldim,su içinde kaldım ama kalçam çok ağrıyor korkuyorum belim için 5 gün sonra ameliyattan çıkalı 2 ay olacak acaba erken mi yapmaya başladım...

canım doktorun ne diyor ki???onun görüşleri hepimizden önemli benceee

yok canım simitlerim basenlerim çıkıyor belim inceldi alt kocaman.onun için olmuyor elbiseler.

benim simitler azaldı biraz ama popm çıktı dedğin gibi ama annem vücudun şekillendi diyor daha önce popom dikkat çekmiyordu ama şinçik ortaya çıktı...

esra spor ilk başta kilo aldırır gibi görünür çünkü kas kütlen artar ama sonra bir anda veririsin bak gör.. tebrikler 400 gr yine de güzell

sağol canım umarım öyle olur sabah tartılırken çok moralim bozuldu annemde bak birden gidecek sende şaşıracaksın dedi inşallah...

kız öyle deme her kiloda insana yakışan bi kıyafet olur.. ne yapcan çuvalı senn

zayıf olsak daha güzel olucak be fadime ...

sibel canım kaptanım benim stickerımı 69 yapsana ne olur kaptanım...

65 olmasın hedefim 4 kilo kaldı ama ben 60 olmak istiyorum yaaa

ya kaptan bak gülçin de şikayetçi ne olur şu mesaj sınırlamasını kaldıralım yaaaaa

yok ya ben şikayetçi değilim. daha doğrusu mesaj sayısı değilde ceza bana zor geliyor. ama adı üstünde ceza.sadece dün ceza aldım takımlara yazma cezası benim için caydırıcı . ama 7 değilde zorlanıyosanız 5 olabilir.kaptan bilir.isterseniz oylayalım. bana her türlü uyar.

Son düzenleme:

aaa çok ilginç. nasıl bişe ya o. kız ben geçen zekatestimerkezindeki testi çözdüm 124 çıktı.

hadi gözün aydın gülçin evde at koşturursunuz artıkın çocukta yaparsınıziyi olmuş kabataşta çok güzel deniz havası eşliğinde ...

esoş biz senle aynı zamanda oluyoz hep demi. ayy bide regl olmasam 2 gidecekmiş benden desene maşallah bana yaaaa. bu haftanın tarihini yazayımda bida böle veremeyebilirim.

bacım seni tebrik ederim süpersin,ben veremiyorum artıkın ya ben astım ilaçları kullanıyorum sürekliyani kortizon doktor kilo alabilirsin kortizon kilo aldırır demişti ondan dolayı az gidiyor olabilir mi?

kız sen kortizona rağmen mi verdin. asıl sen süpersin.

kızlar bi anda cıkmak zorunda kaldım şarj aletim bozuldu laptopun.babam şimdilik bişiler yaptı düzeldi.

kızlar bgn yediklerimi yazıyorum.
kahvaltımı 1 gibi okulda yaptım. sandviç ekmeğine karısık tost.yanında çay
okuldan 4 gibi geldm.bir kek yedim
akşam yemeğinde de 1 tabak iç bakla yedim.

yani cnm ben 3 haziranda toplu bir devam çizelgesi mi yayınlıcam bir haftalık.

kaptan şimdide giyebilirsin hemide çok yakışır böyle bir babydoll kim giyse yakışmaz ...

hee ne güzel yakışır bana

canım valla geçmişe cevap yazmakla ben 7 mesajı tamamlıyorum. siz şikayetçiydiniz bu durumdan paylaşım olmuyo motive yok diye mesaj sayısını azaltırsak takıma uğrama azalacak. yaşadığımız sorunlar yine yaşanacak. 3 haftadır derecedeydik bu hafta bi duraklama oldu inş haftaya düzeltecez. 7 mesaj olmasın 5 mesaj olsun diyelim mesela günde 2 mesaj daha az yazsak ne olacak bizi rahatlatacak mı ha ceza değiştirilebilinir ama bu sanal ortamda daha iyi bir ceza ne olabilir dieğr takımlarda bunu uyguluyor hatta başka kaptanlar özelden bunu nasıl uyguladığımızı sordu takımlarında motiveyi artırmak için

kaldırılma taraftarı değilim kaldıralım yavaş yavaş paylaşım azalacak ve gün olacak hiç uğramadığımız günler olacak ve aynı sorunların yaşanmasını istemiyorum artık çünkü zamanında çok üzüldüm

sibel canım kaptanım benim stickerımı 69 yapsana ne olur kaptanım...

65 olmasın hedefim 4 kilo kaldı ama ben 60 olmak istiyorum yaaa

tamam canım hemen yapayım

bencede caydırıcı bir ceza insan çekiniyor tabi herkesin yaşamı farklı evi çocuğu var sorumlulukları fazla olabilir ama 7 sayısı bana fazla gelmiyor bilmiyorum ne düşünüyorsunuz 2 fazla 2 eksik önemli olan hangisi takıma faydası olacak motiveyi artıracak

canım elbette öyle... ama yine de zayıflayınca çuval giyme.. kız daha güzel şeyler giymek için zayflamıyor muyuz biz...

ya sormadım spor yapabilir miyim diye...

fadime zeka testini öğrende bir de bana yap bakalım ıQ üm kaç?
bence mutlaka doktoruna sor canımm

yok ya mesaj sayısı beni kasıyor açıkçası.. ve hergün o günün mesaj sayılarını almak çok zor olsa gerekk
aaa çok ilginç. nasıl bişe ya o. kız ben geçen zekatestimerkezindeki testi çözdüm 124 çıktı.

kızlar aldığımız zeka testi 6--7-8lere grupla uygulnabilen bişey.. size uygun olmaz yani.. siz sınırları aşarsınız

yani cnm ben 3 haziranda toplu bir devam çizelgesi mi yayınlıcam bir haftalık.

canım sen geçen haftanın gün gün kim geldi kim gelmedi onun listesini hazırlayacan
haftada en fazla 3 gün devamsızlık yapan var mı yok mu onu tespit edecez. bu akşam yapamazsan yarında yapabilirsin canım

aslı günlük mesaj sayısını kim yapıyor???fadime yazmışsın ama ben miyim o????ay çok tuhaf bi soru oldu ama anladın sen onu!!!!

esracım özelden gönderdim çizelgeni
bide yaza yakışır cıvıl cıvıl bir çizelge yaptım beğenirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…