- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.101
canım üzüldüm okuma bayramında aksiliklerin olmasına ama senin elinde olan bişey değil bu üzme sakın kendini
tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
bu cezayı konuşalım canım başka bir ceza ne olabilir önerilerinizi bekliyorum
1 saat sporumu yaptım geldim,su içinde kaldım ama kalçam çok ağrıyor korkuyorum belim için 5 gün sonra ameliyattan çıkalı 2 ay olacak acaba erken mi yapmaya başladım...
yok canım simitlerim basenlerim çıkıyor belim inceldi alt kocaman.onun için olmuyor elbiseler.
esra spor ilk başta kilo aldırır gibi görünür çünkü kas kütlen artar ama sonra bir anda veririsin bak gör.. tebrikler 400 gr yine de güzell
kız öyle deme her kiloda insana yakışan bi kıyafet olur.. ne yapcan çuvalı senn
canım doktorun ne diyor ki???onun görüşleri hepimizden önemli benceee
ya kaptan bak gülçin de şikayetçi ne olur şu mesaj sınırlamasını kaldıralım yaaaaa
kızlar anladığım kadarı ile sodan 2. olmuşuşz.. neyse olur böyle vakalar.. önümüzdeki hafta çok dikkat etmemiz gerekkk...ya bu 7 mesaj olayı beni, çok geriyor.. bazı zamanlar sırf dolsun diye saçma şeyler yazıp dutuyıorumm.. akşam oğlum ve eşim girmeme izin vermiyor.. gündüz de zeka testi uygulamak için kurs alıyorum onun yoğunluğu ile geçiyor zatenn
aaa Allah mı söletti kız yoksa.yoksa gelecek mii sürpriz yapıp. bu hafta gelmiyor ya. seçimde gelecek. okul kapanıncada ben gidecem istanbula. tek başına eşyalı ev tuttu kabataştan. birdaha ev rakadaşı ile de kalmayacak ya ev arkadaşı ömür törpüsü çıktı. neyse inşalah yaz tatilimiz güzel geçer.
esoş biz senle aynı zamanda oluyoz hep demi. ayy bide regl olmasam 2 gidecekmiş benden desene maşallah bana yaaaa.bu haftanın tarihini yazayımda bida böle veremeyebilirim.
kız sen kortizona rağmen mi verdin. asıl sen süpersin.hadi gözün aydın gülçin evde at koşturursunuz artıkın çocukta yaparsınıziyi olmuş kabataşta çok güzel deniz havası eşliğinde ...
bacım seni tebrik ederim süpersin,ben veremiyorum artıkın ya ben astım ilaçları kullanıyorum sürekliyani kortizon doktor kilo alabilirsin kortizon kilo aldırır demişti ondan dolayı az gidiyor olabilir mi?
kız sen kortizona rağmen mi verdin. asıl sen süpersin.
haftalık gün gün devam çizelgesini bu hafta ilkin yapıyor ilkincim 28 mayıs – 3 haziran tarihleri arasını yapacaksın canım
günlük mesaj sayısı listesini bu hafta fadime sen yapıyorsun yarından itibaren kolay gelsin
kaptan şimdide giyebilirsin hemide çok yakışır böyle bir babydoll kim giyse yakışmaz ...
kızlar anladığım kadarı ile sodan 2. olmuşuşz.. neyse olur böyle vakalar.. önümüzdeki hafta çok dikkat etmemiz gerekkk...ya bu 7 mesaj olayı beni, çok geriyor.. bazı zamanlar sırf dolsun diye saçma şeyler yazıp dutuyıorumm.. akşam oğlum ve eşim girmeme izin vermiyor.. gündüz de zeka testi uygulamak için kurs alıyorum onun yoğunluğu ile geçiyor zatenn
ya kaptan bak gülçin de şikayetçi ne olur şu mesaj sınırlamasını kaldıralım yaaaaa
sibel canım kaptanım benim stickerımı 69 yapsana ne olur kaptanım...
65 olmasın hedefim 4 kilo kaldı ama ben 60 olmak istiyorum yaaa
yok ya ben şikayetçi değilim. daha doğrusu mesaj sayısı değilde ceza bana zor geliyor. ama adı üstünde ceza.sadece dün ceza aldım takımlara yazma cezası benim için caydırıcı . ama 7 değilde zorlanıyosanız 5 olabilir.kaptan bilir.isterseniz oylayalım. bana her türlü uyar.
canım elbette öyle... ama yine de zayıflayınca çuval giyme.. kız daha güzel şeyler giymek için zayflamıyor muyuz biz...benim simitler azaldı biraz ama popm çıktı dedğin gibi ama annem vücudun şekillendi diyor daha önce popom dikkat çekmiyordu ama şinçik ortaya çıktı...
sağol canım umarım öyle olur sabah tartılırken çok moralim bozuldu annemde bak birden gidecek sende şaşıracaksın dedi inşallah...
zayıf olsak daha güzel olucak be fadime ...
bence mutlaka doktoruna sor canımmya sormadım spor yapabilir miyim diye...
fadime zeka testini öğrende bir de bana yap bakalım ıQ üm kaç?
yok ya mesaj sayısı beni kasıyor açıkçası.. ve hergün o günün mesaj sayılarını almak çok zor olsa gerekkyok ya ben şikayetçi değilim. daha doğrusu mesaj sayısı değilde ceza bana zor geliyor. ama adı üstünde ceza.sadece dün ceza aldım takımlara yazma cezası benim için caydırıcı . ama 7 değilde zorlanıyosanız 5 olabilir.kaptan bilir.isterseniz oylayalım. bana her türlü uyar.
aaa çok ilginç. nasıl bişe ya o. kız ben geçen zekatestimerkezindeki testi çözdüm 124 çıktı.
yani cnm ben 3 haziranda toplu bir devam çizelgesi mi yayınlıcam bir haftalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?