Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sen geçen haftanın gün gün kim geldi kim gelmedi onun listesini hazırlayacan
haftada en fazla 3 gün devamsızlık yapan var mı yok mu onu tespit edecez. bu akşam yapamazsan yarında yapabilirsin canım

cnm benim kafam durmus sanırım bgn 3 haziranı haftaya zannediyorum tmm kaptan bgn yapmaya çalışırım ben yapamassam yarına kesin yaparm:)

bugün ne yedim sabah kahvaltı yapmadım cezalıydım
öğle bir elma
akşam bir kase yoğurt
bir tabak tavuk sote

kaptancım mesajını aldım çok sağol birazdan kopyalıycam allah sana tez zamanda bir eş nasip etsin hayırlısından...

ama yaaaa bnm başım kel miii aysen ablaya,gülçin ablaya falan çok özeniyorum bn kociş geliyo kociş gitcek,du gidem ilgilenem falann houyyy

eneeeee o kiloları ne kaaa zamanda verdin

oluyo baya canım 6 7 ayda verdim ama artık gıdım gıdım ilerliyorum
ama yaaaa bnm başım kel miii aysen ablaya,gülçin ablaya falan çok özeniyorum bn kociş geliyo kociş gitcek,du gidem ilgilenem falann houyyy

al benden de o kadar.evlenmek istiyorum ben.aşkitomun yanında olmak istiyorum hep.onla konusmak ona bakmak hergün onu görmek ona hizmet etmek istiyorum yaaaaaaaaaaa.çok özledim ama bennnnn

olan var olmayan var ayıp oluyo amağğğ

sen daha küçüksün otur oturduğun yerde:90:

20 nin neresi küçük yaz geldi her tyaraf cıvıl cıvıl fit olmayı kafaya koymuşum bi sevgili eksik daha doğrusu doldurulması gereken boşluk aslında şu sıralar olması imkansız evden dışarı çıktığım yok hemde bu aralar olmasın mümkünse özellikle maddi durumumu düzeltesiye kadar

ben bu yaz bronslaşmağğğkkkk
kendimle uzlaşmağğğkkkk
yer yer yozlaşmağğkkk
uzaklaşmağğkkk
istiyoğğğrummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…