- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.121
aslı günlük mesaj sayısını kim yapıyor???fadime yazmışsın ama ben miyim o????ay çok tuhaf bi soru oldu ama anladın sen onu!!!!
canım sen geçen haftanın gün gün kim geldi kim gelmedi onun listesini hazırlayacan
haftada en fazla 3 gün devamsızlık yapan var mı yok mu onu tespit edecez. bu akşam yapamazsan yarında yapabilirsin canım
kızlar bi anda cıkmak zorunda kaldım şarj aletim bozuldu laptopun.babam şimdilik bişiler yaptı düzeldi.
anam çıktı davşanlı çok güzel sağol kaptancım.
kaptancım mesajını aldım çok sağol birazdan kopyalıycam allah sana tez zamanda bir eş nasip etsin hayırlısından...
kaptancım mesajını aldım çok sağol birazdan kopyalıycam allah sana tez zamanda bir eş nasip etsin hayırlısından...
eneeeee o kiloları ne kaaa zamanda verdin
ama yaaaa bnm başım kel miiiaysen ablaya,gülçin ablaya falan çok özeniyorum bn kociş geliyo kociş gitcek,du gidem ilgilenem falann houyyy
oluyo baya canım 6 7 ayda verdim ama artık gıdım gıdım ilerliyorum
al benden de o kadar.evlenmek istiyorum ben.aşkitomun yanında olmak istiyorum hep.onla konusmak ona bakmak hergün onu görmek ona hizmet etmek istiyorum yaaaaaaaaaaa.çok özledim ama bennnnn
olan var olmayan var ayıp oluyo amağğğ
ama yaaaa bnm başım kel miiiaysen ablaya,gülçin ablaya falan çok özeniyorum bn kociş geliyo kociş gitcek,du gidem ilgilenem falann houyyy
sen daha küçüksünotur oturduğun yerde :90:
sen daha küçüksünotur oturduğun yerde :90:
kız sen bi dur ben 30 a merdiven yayınladım önce sıra bende
doğru söze ne denir
bi iç anadolu bölgesine tayinin çıksa kapıda kuyruk olar
e gençlerinde önünü açmak lazım
şaka maka üzülmüyorum artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?