- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.061
nolur günüde azaltıyomuş deee lüffeeennnnevet çoğu kişi yalan diyor ama imam nikahında bir dua varmış o okunursa adet ağrısı geçiyormuş halam ağrılı geçirilmiş nikah kıyılacağı zaman biri gelip sormuş ağrı olur mu diye evet demiş gidip hocaya söylemişler o duayıda okumuş ondan sonra hiç ağrım olmadı diyor bekarların aklında bulunsun
kızlarr benim yüzümdensondan ikinci oldukk
nolur günüde azaltıyomuş deee lüffeeennnn
ayy bu annem öldürcek beniiielektrik parası fazla gelmez dimi diyooo sanmam koşu bandının bişi yapceğini kullananlarda bi fatura değişikliği oldumu acep:26:
yok canım ona bi etki etmiyo galiba
elektriğe etki eder canım annen evet öldürecek seni
öznuru ayşemi ve kendimi tebrik ediyorum o zaman. sizi de kınıyorum. benim cezam evdeki bir aburcuburu çöpe atmanız olabilir. ben öle yapıyorum da .aklım evdeki bişeyde kaldıysa gidip gelip yesemmmi diye düşünüyorsam bir an karalı olup çöpe atıyorum.kaç çikolata çöpe gitti. çöpe gidincede alırken nasıl olsa birazdan çöpe atıyorum param boşa gidiyo diye almıyorum.ilginç bir insanım ama kekndi kendime deli gibi cezalar veriyorum.üff napim yalnızlık işte.
kırk yılda bir güzel kilo verdim. oda bi işe yaramadı. dereceye girsek mutlu olacaktım katkım oldu diye. ama şöle düşüneyim şimdide. eğer vermeseydim sonuncu olabilirdik.polyanna olmaya zorluyorum kendimi galiba. genel olarak moralim o kadar kötü ki güzel bişeler bulmak istiyorum herşeyde.kocamda gelmiyo bu hafta. neyse karne için not girerim bende tatilde ne güzel değil mi?
BENİMDE BOĞAZLARIM şişince gidiyor canım ya kızlar şimdi ben bi karar almış bulunuyorummm evde spor yapıyorum hareketler flnnn bide lesliii ablayla 15 dk olarak başlıyorum en sonunda madem yürüyemiyorum en azından bişiler yapmam lazım[/QUOTE
geçmiş olsun canım,önce bir iyileş yavaş yavşta spora başla ...
ayy bu annem öldürcek beniiielektrik parası fazla gelmez dimi diyooo sanmam koşu bandının bişi yapceğini kullananlarda bi fatura değişikliği oldumu acep:26:
öznur ne marka aldınız,elektrikten tasarruf için mekanik olmayanından alsaydınız kendi gücünüzle yürürdünüzhem elektrik faturası az gelirdi hemde çok faydalı olurdu,şaka yapıyorum elektrik faturasında çok bi değişiklik olmuyor bizim zaten günde 1 saat kullanıyorum o kadardan bişey olmaz...
canımmm hadiii gözünaydınnn eşinn geliyomuşşş bak güzel bi yaz tatili sizi bekliyorrr
aaa Allah mı söletti kız yoksa.yoksa gelecek mii sürpriz yapıp. bu hafta gelmiyor ya. seçimde gelecek. okul kapanıncada ben gidecem istanbula. tek başına eşyalı ev tuttu kabataştan. birdaha ev rakadaşı ile de kalmayacak ya ev arkadaşı ömür törpüsü çıktı. neyse inşalah yaz tatilimiz güzel geçer.
kızlar bu hafta ben regliydim zannedersem ondan kilom az gitti zaten adet öncesi çok şiştim o da kilomu etkiledi.....
insanlarla anlaşmak zor canım hakkınızda hayırlı olur inş
haftalık gün gün devam çizelgesini bu hafta ilkin yapıyor ilkincim 28 mayıs – 3 haziran tarihleri arasını yapacaksın canım
günlük mesaj sayısı listesini bu hafta fadime sen yapıyorsun yarından itibaren kolay gelsin
evet canım. ben çok evde kaldım üni de,, çalışırken. iyileride oldu geçinemediklerimde. birtanesi çok tikliydi.yanında elma yiyemezdim elmanın sesinden huylanırdı.hala birinin yanında elma yerken rahat edemem onun yüzündensen ev arkadaşınla nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?