Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nolur günüde azaltıyomuş deee lüffeeennnn
kızlarr benim yüzümdensondan ikinci oldukk

töbee töbeeee

ayy bu annem öldürcek beniii elektrik parası fazla gelmez dimi diyooo sanmam koşu bandının bişi yapceğini kullananlarda bi fatura değişikliği oldumu acep:26:

tickerıma bakınca sevinçten camdan atlayasım geliyo salonda ki aynaya bakmakla da boynum önüme düşüyo beden olarak fazla farketmedim yaaaa

artık sadece kalori hesabı yapmıcam sanırım

kalori+ her 10 kalori başına harcanan elektrikk

tebrikler şekerim koşuşturma seni zayıflattı ceza önerinde güzel ama ben artık minnacık bile olsa abur cubur almıyorum....

polyanna harikasın devam...

az önce akşam yemeğimi yedim çorba pilav falan var ama ben 4 yemek kaşığı menemen ve 1 barak ayran 1 dilim kepek ekmeği yedim birazdan 1 saat yürüyüş yapıcam....

hadi kızlar gelin konuşalım canım sıkkın konuşmaya ihtiyacım var ama neyin var demeyin cvp verecek bişeyim yok çünkü öylesine

canımmm hadiii gözünaydınnn eşinn geliyomuşşş bak güzel bi yaz tatili sizi bekliyorrr

aaa Allah mı söletti kız yoksa.yoksa gelecek mii sürpriz yapıp. bu hafta gelmiyor ya. seçimde gelecek. okul kapanıncada ben gidecem istanbula. tek başına eşyalı ev tuttu kabataştan. birdaha ev rakadaşı ile de kalmayacak ya ev arkadaşı ömür törpüsü çıktı. neyse inşalah yaz tatilimiz güzel geçer.

insanlarla anlaşmak zor canım hakkınızda hayırlı olur inş

kızlar bu hafta ben regliydim zannedersem ondan kilom az gitti zaten adet öncesi çok şiştim o da kilomu etkiledi.....

esoş biz senle aynı zamanda oluyoz hep demi. ayy bide regl olmasam 2 gidecekmiş benden desene maşallah bana yaaaa. bu haftanın tarihini yazayımda bida böle veremeyebilirim.

insanlarla anlaşmak zor canım hakkınızda hayırlı olur inş

evet canım. ben çok evde kaldım üni de,, çalışırken. iyileride oldu geçinemediklerimde. birtanesi çok tikliydi.yanında elma yiyemezdim elmanın sesinden huylanırdı.hala birinin yanında elma yerken rahat edemem onun yüzündensen ev arkadaşınla nasılsın.

Son düzenleme:
haftalık gün gün devam çizelgesini bu hafta ilkin yapıyor ilkincim 28 mayıs – 3 haziran tarihleri arasını yapacaksın canım

günlük mesaj sayısı listesini bu hafta fadime sen yapıyorsun yarından itibaren kolay gelsin

ben kaçırdım galiba ilkin kiiim?ne güzel isimmiş.

canım bi sorun yok ev arkadaşımla ama çok sessiz içine kapanık biri o kendi pc başında ben kendi pc başındayım çok fazla diyologumuz olmuyor iyi kız ama geçen senekilerdeki dostluk yok onlarla herşeyi paylaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…