- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.301
cv mi güncellicem bu hafta ama bakalım bi süre evde oturmakta istemiyor değilim (karışık duygular içindeyimaynen kuzum hayırlısı hemen iş bulabilir misin peki
geçen aylarda bende öyleydim :) seni anlıyorum ama çalışmaya alıştıysan ev çok tehlikeli gelebilircv mi güncellicem bu hafta ama bakalım bi süre evde oturmakta istemiyor değilim (karışık duygular içindeyim)
evde vakit geçirmeyi severim hem kız içinde iyi olur bi süre ben bakarım diyorum ama bir yandan da ev kredimiz var onu kapatmak lazım felan öle karışık bi durumgeçen aylarda bende öyleydim :) seni anlıyorum ama çalışmaya alıştıysan ev çok tehlikeli gelebilir
YEŞİL ÇAY GİBİ AMA DAHA SAĞLIKLIcanım beyaz çay dediğin ne
Eve ve kızına laışırsan kopmak istemezsin kızın açısından düşünürsün hep. kredi de ödüyorsan cidden zor olur .evde vakit geçirmeyi severim hem kız içinde iyi olur bi süre ben bakarım diyorum ama bir yandan da ev kredimiz var onu kapatmak lazım felan öle karışık bi durum
senin iş ne oldu kuzum çıkma işini erteledin mi?
Hoş geldin 1. Sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinSelam ben de takıma katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
Hayırlı akşamlar hanımlar bende zayıflamak istiyorum ama pek bişey yapmıyorum 25 yaşındayım 163 boy ve 69
6 kilo kolayca verilir spor şart tabi istersen bize takıl 6 kiloyu aday listesinde verirsinHayırlı akşamlar hanımlar bende zayıflamak istiyorum ama pek bişey yapmıyorum 25 yaşındayım 163 boy ve 69hedef kilom 63
3.ana 3 ara öğün beslenmek lazım birde akşamları bulgur pilav türü yememek lazım mesela kepek ekmeği diye akşam 2 dilim yiyemezsin.Beyaz ekmek yerine kepek ekmeği kullanıyorum bide yeşil çay içmeye çalışıyorum malesef spor yapamiyorum
Ay canım nasılsın. Hastalık tam bitmeden yine geldi bana çok halsizim kızımda ayni onla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?