- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.341
günde 3 saat spor nasıl yaptın süpersin valla .
günlük menülerini paylaşmayı aksatmazsan diyete sadık kalırsın burası motive ediyor gerçekten. birde cuma bildirimlerimiz var onu unutmaman lazım
Bende çok isterdim ama hayal dediğin gibimşallah bir o kadar çalışınca emekli olabilceksin demeyi isterdim ama bir hayal
günaydın kuzum
günde 2,5 lt su içmen eyeterli olur. menülerini de akşam günlük olarak yazmayı unutma .seni motive edecekse öğün öğün yaz ama mutlaka tüm menüyü görmüş olalım.
dere otunu nasıl yiyebildin .
2 öğün mü besleniyorsun kahveltı çok geldi bana
sabah akşam spor yaparızdır heraldekızlar haftada 7000 kalori yakmak istesek mesela neler yapabiliriz fikriniz var mı ?
sabah akşam spor yaparızdır heralde
ekmek değilde peynirler çok geldi kaşarın kalorisi yüksek kaşar yerine sadece yumurta ve beyaz peynir yemen yeterli olacaktır. ara öğünleri mutlaka yap 4 5 tane çiğ badem yada 1 2 ceviz ya da bir meyve evde neyin varsa tüket abartmadanHaklısın ekmek ve sos fazla şımarttım bugün kendimi :)))) dereotu harika bir şey bir ark 10 kilo vermiş yiyerek. Başta zor geldi ama normal maydanoz gibi sapıyla yiyorum.
Günde 3 öğün. Ara öğünleri acıkmazsam yemiyorum.
hiç bana göre değilsabah akşam spor yaparızdır heralde
hiç düşünmemek gerekliBende çok isterdim ama hayal dediğin gibi
günaydın kuzum
sabah ne yediğine göre karar vermelisin . ne yedin sabahkızlar öğlene yemek getireemedim maalesef simit ayran mı yapsam çiğköfte dürüm mü hangisi daha az tehlikeli
ekmek değilde peynirler çok geldi kaşarın kalorisi yüksek kaşar yerine sadece yumurta ve beyaz peynir yemen yeterli olacaktır. ara öğünleri mutlaka yap 4 5 tane çiğ badem yada 1 2 ceviz ya da bir meyve evde neyin varsa tüket abartmadan
1yumurta 1 domates 6 bademsabah ne yediğine göre karar vermelisin . ne yedin sabah
spor için 2-2.5 Saat ayırabilirsen çok güzelGünde 1000 kalori için 4 saat yürürsen verebilirsin bir de salona gidersen yaklaşık 2-2,5 saatlik bir çalışma ile 800 kalori yakabilirsin. Ben salona giderken günde 600- 800 kalori yakıyordum.
bana göre de değilhiç bana göre değil
ekmek yememişsin bence çiğ köfte ayran tüket gözünde doysun akşam ekmek ve pilav tüketmez isen dengelersin1yumurta 1 domates 6 badem
ara 10 gibi küçük muz
tamam canım öyle yapayım teşekkür ederimekmek yememişsin bence çiğ köfte ayran tüket gözünde doysun akşam ekmek ve pilav tüketmez isen dengelersin
ne demek kuzu her zamantamam canım öyle yapayım teşekkür ederim
yazarken elektrik gittispor için 2-2.5 Saat ayırabilirsen çok güzel
benim hafta içi spora ayırabileceğim vakit en fazla yarım saatki hafta sonu bile 2-2.5 saat bana çok
bana göre de değil
fena zorlar aşar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?