Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günde 3 saat spor nasıl yaptın süpersin valla .
günlük menülerini paylaşmayı aksatmazsan diyete sadık kalırsın burası motive ediyor gerçekten. birde cuma bildirimlerimiz var onu unutmaman lazım

Şöyle şu an psikologa gidiyorum daha yeni o yüzden de duygularım karman çorman müzik dinlerken farketmedim ne kadar yürüdüğümü. Bir de burada harika bir tesis var. Oraya gidiyorum. Müzik dinlerken deşarj olduğum için, daha da yürürdüm. 3 saatin 1 saati aletlerle eliptik bisiklet vs o aletleri 15 er dk yapmaya çalışıyorum.

Haklısın ekmek ve sos fazla şımarttım bugün kendimi :)))) dereotu harika bir şey bir ark 10 kilo vermiş yiyerek. Başta zor geldi ama normal maydanoz gibi sapıyla yiyorum.

Günde 3 öğün. Ara öğünleri acıkmazsam yemiyorum.

ekmek değilde peynirler çok geldi kaşarın kalorisi yüksek kaşar yerine sadece yumurta ve beyaz peynir yemen yeterli olacaktır. ara öğünleri mutlaka yap 4 5 tane çiğ badem yada 1 2 ceviz ya da bir meyve evde neyin varsa tüket abartmadan

Haklısın canım, yarın dikkat edeceğim. Tamamdır ara öğün tavsiyene de uyacağım

Günde 1000 kalori için 4 saat yürürsen verebilirsin bir de salona gidersen yaklaşık 2-2,5 saatlik bir çalışma ile 800 kalori yakabilirsin. Ben salona giderken günde 600- 800 kalori yakıyordum.
spor için 2-2.5 Saat ayırabilirsen çok güzel
benim hafta içi spora ayırabileceğim vakit en fazla yarım saat ki hafta sonu bile 2-2.5 saat bana çok
hiç bana göre değil
bana göre de değil
fena zorlar aşar bizi

spor için 2-2.5 Saat ayırabilirsen çok güzel
benim hafta içi spora ayırabileceğim vakit en fazla yarım saat ki hafta sonu bile 2-2.5 saat bana çok

bana göre de değil
fena zorlar aşar bizi
yazarken elektrik gitti mutlaka spora başlamam lazım evde tv izlerken mekik çekiyorum bu arada sadece adım adım başalmak gerek ama demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…