Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gayet güzel canım afiyet olsun,sen hedef kılona ulasmissin mezun oldun mu?

Insallah caniiim sagolasinnn gercekten cok zor bi durum yasayan bilir bu kadar ilerlemesi belki benim hatamdi ama iste olcagi varmis

Gayet güzel canım afiyet olsun,sen hedef kılona ulasmissin mezun oldun mu?
Teşekkürler kuzum henüz olmadım garantileyim 53 leri göreyim dedim spor yapma imkanım var sıkılaşarak 1 2 kilo daha verirsem diye kalmak istiyorum ama grubuda kötü etkilermiyim diye endişelerimde var 200 gr bile gitse kar kardır diyerek çok sıkı yapmasamda diyette yapıyorum normalde çok fena eşimle denk yiyordum 53 ler benim için daha iyi olor eski yeme tempoma dönsem bile kilo aldığımda durdururum erkenden 6ü lara gitmek istemiyorum 55ler tam bana:)

Hedefimi tutturunca eşimin sözü vardı konuşmuştuk burda da :)) hediye alacaktı arabayı değiştirmeyi istedim ama vazgeçtim maddi olarak hazır değiliz kredi faizleride yüksek o yüzden sürekli takabileceğim bi bileklik aldırcam ayın 15ini beklicem ama maaş yatsın takcam bileğimi inşallah zayıflama hediyesi.. nekadar istiyosa artık zayıflmamı çıtayı yüksek tutmuştu. Yine alırız diyo ama pahalı bi araba aşar beni minnak arabamla gidip geliyorum seviyorumda

Benim de hedefim 55 inşallah ben de ulaşırım,gurubu etkilemessin canım kilon az olduğu için az versen bile yüzden iyi olur

Inşaallah canim sağol :) bugdaydan sonra tatlı ve yanında kurabiye tatlı ve tuzlu birde kek yapicam misafirlerin yarısını öğlen yarısını aksam agirlicam inşallah :)

Inşaallah canim sağol :) bugdaydan sonra tatlı ve yanında kurabiye tatlı ve tuzlu birde kek yapicam misafirlerin yarısını öğlen yarısını aksam agirlicam inşallah :)

Ayy çok tatlısınız ya ne güzel:)) benim esimde kilo olaylarını hiç sevmez hatta beni tatlı dille uyarir,arkadaşlarım bu durumu çok yadirgiyorlar neymiş efendim erkek karısını her haliyle sevmeliymis,hamile kalınca da kilo alınirmis ne yani o zaman sevmeyecekmiymis gibi şeyler söylüyorlar,eşim beni güzellikle uyardığı veya kilo vermem için motive ettiği zaman daha çok hoşuma gidiyor ve onun desteği beni daha çok hirslandiriyor,sanırım sizde bizim gibi olanlardansiniz:)

Kilo alıyorum motive sıfır sürekli geğirme hissim oluyor dr ilaç verdi ama hiç işe yaramadı 71 olcam neredeyse
Canım benim Bize mezuniyet yaramadı ama üzülme hiç. Öğrendik biz kilo vermeyi yine başarırız. Benide stres yıktı bu hafta ama toparlanacağım.
Afiyet olsun canım sevdim menünü
Geçmiş olsun tatlım bu havada nasıl düştün o hataya. Umarım çabuk atlatırsın
Afiyet olsun canım
1 yk bal çok iyi olmuş. (Genelde kakaolu fındık kreması yiyorsun) Bende bu ara pekmeze sardım annem Kalecikte ne kadar üzüm varsa hepsini almış pekmez yaptırmış 4kardeşiz 4 senede anca bitiririz) Niye tüm üzümleri almış derseniz abim üzüm bulupta şarap yapmasın diyeymiş tabi abim kaçırır mı O mahzeni çoktan doldurmuştu bile

Teşekkür ederiz kaptanım, Eminim ki birinciliğin keyfini yaşamak kadar keyifli olacaktır sırlarını paylaşmak öyle değil mi Sahihuban
Çok mutlunoldum

Sırrım diyetisyenimin dediklerini eksiksiz yapmak
Ben spor tatbiki
Yeşillik ağırlıklı beslenmeyi artırınca her şey değişti
Menülerimi paylaşıyorum sabah hafif öğlen et akşam sebze veya salata

Ayrıca beyaz çay ım ödem anlamında faydaydı çok

Çok mutluyum sizlerle olmak inanılmaz Sevinç veriyor

canım beyaz çay dediğin ne

günaydın kızlar iyi haftalar herkese dün kendimi spora alıştırmak adına abs hareketleri yaptım tibet yogasından vücudumun ne kadar çok esnediğini fark ettim ve motive oldum bugün hem hastrane işim var hem de büroda işlerim çok yoğun pek uğrayamayabilirim öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…