- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #292.261
Gayet güzel canım afiyet olsun,sen hedef kılona ulasmissin mezun oldun mu?Kahvaltı 06.00 y te uyanınc kızımla bir acıktık
1 haşlanmıl yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin peynir
11.00 2. Kahvaltı eşimle
2 yk menemen
1 dilim ekmek
1 yk bal
Öğlen 14.30
1 kase kıymalı şehriye çorbası
Akşam 18.00
1 pors somon balık sote
1 dilim ekmek
Bol havuç saltası
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temizlemeceler:)
Insallah caniiim sagolasinnn gercekten cok zor bi durum yasayan bilir bu kadar ilerlemesi belki benim hatamdi ama iste olcagi varmis150 kişi kolay gelsin mısırda patlatSilent Scream kuzucuğun dişleri pat pat gelsin ağrısız sızısız inşallah.. Kolay gelsin o kadar misafiri ağırlamak çok zor. Neler düşündün ikramlık diş şeklinde pasta yapmıştım bende buğday ve mısır patlağının yanında ikramlıklarla..
Gözlemeler tostlar menünü okuyunca doydum:)) afiyet olsun ama daha sağlıklı kilo verdirecek şeyler yapmalısın kahvaltıd ayumurta haşlama öğlen için salata falan tercih etsen iyi olırmuş bugünlük hadi olsunda sonrasına dikkatt
Afiyet olsun canım gayet sade doyurucu bi menü olmuş.
Mutsuz olma kuzum.. Kilo nedirki elimizin kiri az sıktıkmı başarıyoruz zaten
Kalori saymak en doğrusu bence haftada 7bin kalori az alsan 1 kilo gider sporla desteklersen dahada sıkı olup fazla fazla gider motiveni düşürme sen buraların eskisisin toparlan kuzum bize lazımsın:))
Geçip gider inşallah kuzum hepsi kısmen yaşamış birisi olark nekadar zor olduğunu biliyorum. İltihaplı sütü atıp bol emzirmeli sağlıklı günlerin olsun yakışıklıyı öpüyorum.
Canım soğuktn üşütmüşşün belliki daha dikkatli ol bundan sonra duş alıp pikniğe bu havalarda iyi gitmişsin
Afiyet olsun cnım kızartma olmamış yumurtayı tam yeseydin kızartmayla muhattap olmasan iyiymiş akşamd kahvaltılıklarla birlikte ekmek yememişsindir inşallah diye düşünüyorum
Teşekkürler kuzum henüz olmadım garantileyim 53 leri göreyim dedim spor yapma imkanım var sıkılaşarak 1 2 kilo daha verirsem diye kalmak istiyorum ama grubuda kötü etkilermiyim diye endişelerimde var 200 gr bile gitse kar kardır diyerek çok sıkı yapmasamda diyette yapıyorum normalde çok fena eşimle denk yiyordum 53 ler benim için daha iyi olor eski yeme tempoma dönsem bile kilo aldığımda durdururum erkenden 6ü lara gitmek istemiyorum 55ler tam bana:)Gayet güzel canım afiyet olsun,sen hedef kılona ulasmissin mezun oldun mu?
Benim de hedefim 55 inşallah ben de ulaşırım,gurubu etkilemessin canım kilon az olduğu için az versen bile yüzden iyi olurTeşekkürler kuzum henüz olmadım garantileyim 53 leri göreyim dedim spor yapma imkanım var sıkılaşarak 1 2 kilo daha verirsem diye kalmak istiyorum ama grubuda kötü etkilermiyim diye endişelerimde var 200 gr bile gitse kar kardır diyerek çok sıkı yapmasamda diyette yapıyorum normalde çok fena eşimle denk yiyordum 53 ler benim için daha iyi olor eski yeme tempoma dönsem bile kilo aldığımda durdururum erkenden 6ü lara gitmek istemiyorum 55ler tam bana:)
Inşaallah canim sağol :) bugdaydan sonra tatlı ve yanında kurabiye tatlı ve tuzlu birde kek yapicam misafirlerin yarısını öğlen yarısını aksam agirlicam inşallah :)150 kişi kolay gelsin mısırda patlatSilent Scream kuzucuğun dişleri pat pat gelsin ağrısız sızısız inşallah.. Kolay gelsin o kadar misafiri ağırlamak çok zor. Neler düşündün ikramlık diş şeklinde pasta yapmıştım bende buğday ve mısır patlağının yanında ikramlıklarla..
Gözlemeler tostlar menünü okuyunca doydum:)) afiyet olsun ama daha sağlıklı kilo verdirecek şeyler yapmalısın kahvaltıd ayumurta haşlama öğlen için salata falan tercih etsen iyi olırmuş bugünlük hadi olsunda sonrasına dikkatt
Kalori saymak en doğrusu bence haftada 7bin kalori az alsan 1 kilo gider sporla desteklersen dahada sıkı olup fazla fazla gider motiveni düşürme sen buraların eskisisin toparlan kuzum bize lazımsın:))
Geçip gider inşallah kuzum hepsi kısmen yaşamış birisi olark nekadar zor olduğunu biliyorum. İltihaplı sütü atıp bol emzirmeli sağlıklı günlerin olsun yakışıklıyı öpüyorum.
Canım soğuktn üşütmüşşün belliki daha dikkatli ol bundan sonra duş alıp pikniğe bu havalarda iyi gitmişsin
Afiyet olsun cnım kızartma olmamış yumurtayı tam yeseydin kızartmayla muhattap olmasan iyiymiş akşamd kahvaltılıklarla birlikte ekmek yememişsindir inşallah diye düşünüyorum
Inşaallah canim sağol :) bugdaydan sonra tatlı ve yanında kurabiye tatlı ve tuzlu birde kek yapicam misafirlerin yarısını öğlen yarısını aksam agirlicam inşallah :)150 kişi kolay gelsin mısırda patlatSilent Scream kuzucuğun dişleri pat pat gelsin ağrısız sızısız inşallah.. Kolay gelsin o kadar misafiri ağırlamak çok zor. Neler düşündün ikramlık diş şeklinde pasta yapmıştım bende buğday ve mısır patlağının yanında ikramlıklarla..
Ayy çok tatlısınız ya ne güzel:)) benim esimde kilo olaylarını hiç sevmez hatta beni tatlı dille uyarir,arkadaşlarım bu durumu çok yadirgiyorlar neymiş efendim erkek karısını her haliyle sevmeliymis,hamile kalınca da kilo alınirmis ne yani o zaman sevmeyecekmiymis gibi şeyler söylüyorlar,eşim beni güzellikle uyardığı veya kilo vermem için motive ettiği zaman daha çok hoşuma gidiyor ve onun desteği beni daha çok hirslandiriyor,sanırım sizde bizim gibi olanlardansiniz:)Hedefimi tutturunca eşimin sözü vardı konuşmuştuk burda da :)) hediye alacaktı arabayı değiştirmeyi istedim ama vazgeçtim maddi olarak hazır değiliz kredi faizleride yüksek o yüzden sürekli takabileceğim bi bileklik aldırcam ayın 15ini beklicem ama maaş yatsın takcam bileğimi inşallah zayıflama hediyesi.. nekadar istiyosa artık zayıflmamı çıtayı yüksek tutmuştu. Yine alırız diyo ama pahalı bi araba aşar beni minnak arabamla gidip geliyorum seviyorumda
Canım benim Bize mezuniyet yaramadı ama üzülme hiç. Öğrendik biz kilo vermeyi yine başarırız. Benide stres yıktı bu hafta ama toparlanacağım.Kilo alıyorummotive sıfır sürekli geğirme hissim oluyor dr ilaç verdi ama hiç işe yaramadı 71 olcam neredeyse
Afiyet olsun canım sevdim menünüKızlar pazar menüm gelsin
Sabah bir muz
Kahvaltı 09.30
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bir tb ekmeği
Ara yarım nar
Öğle 14.00
Bir kuzu pirzola (ızgara)
Bol salata
Aksam 18.00
3 tane çinekop(fırınlanmış )
Bol salata
2 litre su 40 dk yürüyüş
Geçmiş olsun tatlım bu havada nasıl düştün o hataya. Umarım çabuk atlatırsınKızlar akşamdan beri çok kötüyüm ya,dün eşimle pikniğe gitmistik ve çok soğuktu üstelik banyodan sonra cikmistik artık ondan mıdır nedir bilmiyorum gece afedersiniz ishal mide bulantısı çok kötü oldum,soğuk mu çarptı anlamadım,soğuktan olur mu ki?
Afiyet olsun canımKahvaltı 06.00 y te uyanınc kızımla bir acıktık
1 haşlanmıl yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin peynir
11.00 2. Kahvaltı eşimle
2 yk menemen
1 dilim ekmek
1 yk bal
Öğlen 14.30
1 kase kıymalı şehriye çorbası
Akşam 18.00
1 pors somon balık sote
1 dilim ekmek
Bol havuç saltası
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temizlemeceler:)
Çok mutlunoldumTeşekkür ederiz kaptanım, Eminim ki birinciliğin keyfini yaşamak kadar keyifli olacaktır sırlarını paylaşmak öyle değil miSahihuban
canım beyaz çay dediğin neÇok mutlunoldum
Sırrım diyetisyenimin dediklerini eksiksiz yapmak
Ben spor tatbiki
Yeşillik ağırlıklı beslenmeyi artırınca her şey değişti
Menülerimi paylaşıyorum sabah hafif öğlen et akşam sebze veya salata
Ayrıca beyaz çay ım ödem anlamında faydaydı çok
Çok mutluyum sizlerle olmak inanılmaz Sevinç veriyor
afiyet olsunBugun sabah : 1 dilim ekmek uzeri krem peynir, 2 haslanmis yumurta
ogle 2 gibi de 1 Tabak haslanmis bruksel lahanasi ve 1 buyuk Tabak yesil mercimekli kabak yedim.
2 saatten fazla da yuruyus yaptim
saol canimafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?