Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok kız daha dün başladı. hemen tartıda farketti. iyi ki bildirimden snra hasta oldum yonsa fazla çıkacaktım.regl dönemlerinden nefret ediyorum ama olmasada yusuf yusuffffff...

ben seni bikaç gündür hasta snıyodum karıştırdım demekki,bende aynen nefret ediyorum ya...

çıtırlarrr ben kalkıyorumm işlere devamm bi cigara içtimm tamamm o arada zaten size bi bakim demiştim napıyopsunuz diyeee
şimcilikk hoşçakalınnnnnn:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

ayy dökülüyorum kızlar. gidip biraz yatayım. irrascım ya valla eksik konularım olmasa bende rapor alacam ama içim rahat etmeycek. üfff şu 1 ler öldürdü beni bu sene.

kız yasdım da görmedin sanırım. dedim ya notları girmedim hastayım diyene. bacıalr birbirine küsermi heç?

baktım geçmişe görmedim demek o zaman özür gel öpemde barışak
geçmiş olsun ben notları girdimde kitaplar kaldı7ya bu not işinden ben çok tırsıyom çocukalrın hakkına gircem diye öbür dünyada karşımıza bir bir çıkacak bu
oturuyoz pcnin başına şuna 70 bu na 100 valla biz yanmışız :18:

ayy dökülüyorum kızlar. gidip biraz yatayım. irrascım ya valla eksik konularım olmasa bende rapor alacam ama içim rahat etmeycek. üfff şu 1 ler öldürdü beni bu sene.

canım haalara belli olmuyor ki.. insan hep kırgın oluyor böyle olunca da..geçmiş olsun

ya kızlar bugün pikniğe gidemedik acayip bi yağmur vardı ve hala yağıyor.. bende öğle yemeğinde 1 kepçe sulu köfte+salata+1 kase çorba+1 dilim beyaz ekmek yedim..akşamı mümkün olduğunca hafif geçirmeliyim ki dengelensin

ya aslı bu arada sözleşmelilie kadroya geçti demişsin herhalde önceki sayfalarda kesin doğru mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…