Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canımm kardeşim içiyo birtek ama oda odada zaten şimdi 1 hafta yokkk çekimde çünkii

canımm erkek milleti iştee yaa hep böyleler bize gelince hep yorgun olurlar yada işleri vardırrr

canımm dikkat et kendine regli dönemi için evlenince geçer diyorlar ama yalaaaaaaannnn geçmiyo kiii
notlar 5 olcak desene keşke bizim hocalarda 5 verseeee

kızlarr bu işlerr bitmiyo yaaaa daha birsürü iş varrr napcam bilmiyomm yaniii öğle yemeğine babam geldii 2 yemek kaşığı patates yemeği ve pilav yedim ama 1 kaşık kızlarr fazla değill 1 dilimde ekmekk

evet aynen öle canım. 1. sınıf old. için böle. kız senin kardeşin oyuncu mu sette yoksa kamera arkasında mı. filmde mi dizii de mi? kız ünlü biriyse söle hava atak. onun ablası benim kk dan zayıflam ayarışmasından arkadaşım diyelim

haklısın canımm ama takma kafana bende iillet oluyorum içkiden nefret ediyorumm bazen kardeşimmm çekimden sonra eve geldiğinde aynennn senin eşin gibi zil zurna durumda oluyoo bende sinirden söylenip duruyorum ağlıyorumm bidee bu seferde abla tamam söz diyoo en son geçen hafta dedim ki senin yuzunden hasta olucam ölimm bari de seni böyle görmüyüm ben seni böyle mi yetiştirdim babam içkimi içiyo dedim kızdım bağırdım 2 gün konuşmadım oda tamam abla tövbe dedi kurna el bastımm valla içmiycem dedi şimdilik içmiyoo çok şükür ama yinede korkuyorumm ya tekrar içerse diye:26::26::26::26::26::26:
allah yardımcımız olsun bu konuda seni anlıyorum canımm eve biri içikili gelince insan çokk üzülüyoo hele bide geldim geliyorum diyipte bekletince

hahaha atalım valla,hangi dizdeki acep....

ya varya sanırım bu erkeklere biraz söylenmek gerekiyo

aman boşver salla gitsin

geçmedimi daha hastalığın dikkat et bari...

maalesefki öyle sen evlimisin
ya bide kızlar bişi fark ettinizmi ben bu haftadaki listede hep varım

kızlar bugün kahvaltıda yarım börek,yarım simit

öğlen 3 tane tutku yedim dışardaydık hep

ne kadar düzensiz değilmi akşam kurtarmam lazım bu durumu...

hahaha atalım valla,hangi dizdeki acep....

hehehehehe yok canımm ya set arkası ama oynadıı kopekkkk bi kaç yerde kr.dğlrrr mesela:)

ya varya sanırım bu erkeklere biraz söylenmek gerekiyo

evet canımm yada çokkk sallamıycan onları sonra bi havalar bi havalar önemsendiklerini sanıyorlarr hepsinii alll.....:113::113::113::113::113::113::113::113::113:

set önüne alamalım biran önce o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…