- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.241
baktım geçmişe görmedim demek o zaman özür gel öpemde barışak
geçmiş olsun ben notları girdimde kitaplar kaldı7ya bu not işinden ben çok tırsıyom çocukalrın hakkına gircem diye öbür dünyada karşımıza bir bir çıkacak bu
oturuyoz pcnin başına şuna 70 bu na 100 valla biz yanmışız :18:
nelrbaktım geçmişe görmedim demek o zaman özür gel öpemde barışak
geçmiş olsun ben notları girdimde kitaplar kaldı7ya bu not işinden ben çok tırsıyom çocukalrın hakkına gircem diye öbür dünyada karşımıza bir bir çıkacak bu
oturuyoz pcnin başına şuna 70 bu na 100 valla biz yanmışız :18:
benim firime ne diyosun . hepsine 100. ama haketmeyene değer vermek de bir haksızlıktır değil mi. bilemiyorum ya performansları sonuçta hepsi emek kendileri yaptığı için iyide yapsa kötüde yapsa 5 verecem.annesine yaptıranlara düşük verecem. türkçeden de okumasıdakikada 80 kelime olanlara 5 , 50 olanlara 4 ,daha düşüklere 3 mü versem acaba. yazıların güzelliğinide dikkate elıcam ama 1-2 kişi dışında fena değiller. kızlar annesi ilgilenen çocuk o kadar belli oluyor ki yaa.
aslı sözleşmeli öğretmenler mi geçti yoksa tümm kurumlaradki sözleşmeliler mi.ayy benim eski ev arkadaşım yıllardır bekliyordu çok sevinmiştir.
Aslı okulların ne zaman kapanacağı konusunda bir bilgin var mı? 10 diyen var 17 si diyen var.
canım sıkkın kızlar ya :44:
ohhh canıma değsinya kızlar bugün pikniğe gidemedik acayip bi yağmur vardı ve hala yağıyor.. bende öğle yemeğinde 1 kepçe sulu köfte+salata+1 kase çorba+1 dilim beyaz ekmek yedim..akşamı mümkün olduğunca hafif geçirmeliyim ki dengelensin
Aslı okulların ne zaman kapanacağı konusunda bir bilgin var mı? 10 diyen var 17 si diyen var.
ankaraya tayinim çıkması için ne yapmam lazım acaba :44:
buldum bunu yapmam lazım
merhabalar kızlar sabah acıyla uyandım kalçam öyle bir ağrıyordu ki anlatamam acil hastaneye gittim kortizon iğne yaptılar gelince yattım misafirlerimiz vardı ev çoluk çömbek doluydu ağrım çok şükür hafiflemiş daha iyi olursam yarım saat yürüyeceğim .....
merhabalar kızlar sabah acıyla uyandım kalçam öyle bir ağrıyordu ki anlatamam acil hastaneye gittim kortizon iğne yaptılar gelince yattım misafirlerimiz vardı ev çoluk çömbek doluydu ağrım çok şükür hafiflemiş daha iyi olursam yarım saat yürüyeceğim .....
ankarada oturan biriyle evlenerek eş tayini şeysi çıkarmak
salatalık domates marul yemiyecekmişiz hastalık varrmış
yaaa o zaman ne yiyecez. benim akşam menümü sayıyorsun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?