Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim firime ne diyosun . hepsine 100. ama haketmeyene değer vermek de bir haksızlıktır değil mi. bilemiyorum ya performansları sonuçta hepsi emek kendileri yaptığı için iyide yapsa kötüde yapsa 5 verecem.annesine yaptıranlara düşük verecem. türkçeden de okumasıdakikada 80 kelime olanlara 5 , 50 olanlara 4 ,daha düşüklere 3 mü versem acaba. yazıların güzelliğinide dikkate elıcam ama 1-2 kişi dışında fena değiller. kızlar annesi ilgilenen çocuk o kadar belli oluyor ki yaa.

Son düzenleme:
aslı sözleşmeli öğretmenler mi geçti yoksa tümm kurumlaradki sözleşmeliler mi.ayy benim eski ev arkadaşım yıllardır bekliyordu çok sevinmiştir.

nelr
bizim okullarda 3. sınıfa kadar karnelerde hiç. 3-4 olmuyo canım.......................

canım ben müzik resim beden hep 5 verdim
diğer derslerde çok iyi olanlar 5 diğerleri 4 bir iki öğrenci var türkçe matematikte onlarada 3 verdim

aslı sözleşmeli öğretmenler mi geçti yoksa tümm kurumlaradki sözleşmeliler mi.ayy benim eski ev arkadaşım yıllardır bekliyordu çok sevinmiştir.

canım tüm sözleşmeliler ama ilk etapda sağlık ve eğitimdekiler

Aslı okulların ne zaman kapanacağı konusunda bir bilgin var mı? 10 diyen var 17 si diyen var.

canım kesin bişey yok seçim sonrası pazartesi tatil sonra okul var 17 de karne diyorlar

canım sıkkın kızlar ya :44:

çok özenerek nazar mı değdirdim ne:26::26:

ohhh canıma değsin

ufak bi temizlik dürtüsü kabardı içimde gittim hemen bizim dolaba el attım okulla ilgili ne varsa attım gitti çöpe hiç abartmıyorum 5 6 poşet çöp çıktı senelerin birikimi. akşamda bizim ranzaların atına el attiim kamufleleri hallediiim ordanda çok çöp çıkcak yakında salonada girerim. pazartesi büyük temizlik varmış annem öle dedi en azından oyalayacak şeyleri önceden toparlamış olarım

ankaraya tayinim çıkması için ne yapmam lazım acaba :44:

buldum bunu yapmam lazım

Son düzenleme:
merhabalar kızlar sabah acıyla uyandım kalçam öyle bir ağrıyordu ki anlatamam acil hastaneye gittim kortizon iğne yaptılar gelince yattım misafirlerimiz vardı ev çoluk çömbek doluydu ağrım çok şükür hafiflemiş daha iyi olursam yarım saat yürüyeceğim .....

geçmiş olsun fazla yorme kendini:26:

daha da yarım saat yürüyeceğim diyor. ben şu halde halsizim diye yürümedim daha. utandım kendimden. canım yürüme bugün çünkü daha beter olursan hiç yürüyemezsin bunu düşün.

canım geçmiş olsun ne yürümesi ya otur oturduğun yerde kendine zarar vercen allah korusun bi iyice iyileş sen kendine çok yükleniyon canım

yaaa o zaman ne yiyecez. benim akşam menümü sayıyorsun sen.

canım haberlerde dedi avrupada bi hastalık varmış uzmanlar yasaklamış gerçi türkiyede sağlık bakanlığı sorun yok olsada hastanelerimiz hazırlıklı demiş ama güven olmuyo bizimkiler yasaklamamış ama avrupada yasaklanmış rusya avrupadan sebze alışını durdurmuş

çok şükür allahıma 1 saat yürüyüşümü yaptım terimi attım duşumu yaptım oturuyorum,insan spora alışınca yapmadan duramıyor zaten spor yaparken salgılanan hormon bir yemek yerken birde agani nagani yaparken salgılanan hormonla aynıymış,birde şu belim bir iyileşse tutmayın beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…