- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #293.241
Evet kıyamet kopsun artıkCanim cok uzuldum basiniz sağolsun dunya cok kotu bi yer oldu bu ne ya
Evet vardı 5 yaşındaAman tanrım bu nasıl büyük bir acı assalik pislik allah sabır versin geride kalanlara çocuğu varmiydi
Sağol canım teşekkür ederim..Ya inanamadim bu okuduklarima, soktayim suan gercekten. Cok uzuldum, cok cok aci. Bu nasil bir caniliktir, insan cocugunun annesine boyle bir seyi nasil yapabilir. Allah yardimciniz olsun , cok zor bir durumSchonerDuft . Basiniz saolsun..
Ayy yazıp yazıp sildim,ne desem bilemedim ama acini ailesinin acısını anlayabiliyorum Allah bol bol sabır versin,ne çok arttı son dönemlerde şiddet olayları Allah kahretsin böyle insanları ya,basınız sağolsunAmcamın kızı bir koca cinayetine kurban gitti . Hiç ummadık beklemedik bir ölüm cesedi parça parça etmiş şerefsiz koca kişisi beynim yanıyor kafam patlıcak gibi cenazeyi olan 3 4 parça ile defnettik geldik hepimiz şoktayız ben çok kötüyüm çocukluğumun büyük kısmı kendi ile geçmişti
Ahh ah ahh canim nasil konuşsunlarMaalesef öyle
Dün yakalanmış pislik
Herkes şok içinde ablası kekeliyor abisi konuşmuyor amcam da öyle..
Kafamın içi patlıyor midem bulanıyor.
Canım bunlar olurken cocuk nerdeymis biliyormusunEvet kıyamet kopsun artık
Evet vardı 5 yaşında
Konuşmak iyi geliyor vardı 5 yaşında boşanma davası açmış kuzenim . Adam her şeyi planlamış babamın dediğine göre kapıdan girice boğazını....... duydukça kanım donuyor tehdit varmış zaten ama ailesi ne birşey dememiş hiç. Neye uzulyum bilmiyorum inşallah canlı canlı yapmamıştırAhh ah ahh canim nasil konuşsunlarrabbim kimseyi evladiyla anasi babasi kardasiyla sinamasin rabbim bol sabırlar versin,sanada bol sabir versin canim sen güçlü ol senin destegine ihtiyaclari var,neden yapmis boyle caniligi ya insanin akli almiyo ne olursa olsun sen nasil boyle psikopatlik yaparsin rabbim gahhar ismiyle perisan etsin..cucugu ne varmiydi ( sen kendini toparla oyle yaz canim...
Çeksin hapiste inşallah şişlerler onu tek tesellimiz o olacakBende derecenizden dolayı sizi tebrik etmeye gelmiştim
Okuyunca çok üzüldüm
SchonerDuft sözün bitti yer kuzum Allah kalanlara sabirsversin mekanı cennet olsun inş. Diğer mahluk zaten cezasını iki tarafada çekecektir
drdotty sende rahatsizmisin cnm geçmiş olsun
Okuldaymış ve olayın olduğu saatlerde ben kuzenimin evinin önünden geçmişimCanım bunlar olurken cocuk nerdeymis biliyormusun
Ceza yok ki yaparlarAyy yazıp yazıp sildim,ne desem bilemedim ama acini ailesinin acısını anlayabiliyorum Allah bol bol sabır versin,ne çok arttı son dönemlerde şiddet olayları Allah kahretsin böyle insanları ya,basınız sağolsun
Allah sabır versin kardeşim.Mekani cennet olsun inşallah.Konuşmak iyi geliyor vardı 5 yaşında boşanma davası açmış kuzenim . Adam her şeyi planlamış babamın dediğine göre kapıdan girice boğazını....... duydukça kanım donuyor tehdit varmış zaten ama ailesi ne birşey dememiş hiç. Neye uzulyum bilmiyorum inşallah canlı canlı yapmamıştıroff selcanim allah herkese hayırlı ölümler versin .
Çeksin hapiste inşallah şişlerler onu tek tesellimiz o olacak
Okuldaymış ve olayın olduğu saatlerde ben kuzenimin evinin önünden geçmişimepilasyon randevum var diye erken çıkmıştım
Malesef ki öylekiCeza yok ki yaparlar
Canım teşekkür ederim soğuk algınlığı benimki dinlenmeye ihtiyacım var ama çoluk çocuktan bana sıra gelmiyor.Bende derecenizden dolayı sizi tebrik etmeye gelmiştim
Okuyunca çok üzüldüm
SchonerDuft sözün bitti yer kuzum Allah kalanlara sabirsversin mekanı cennet olsun inş. Diğer mahluk zaten cezasını iki tarafada çekecektir
drdotty sende rahatsizmisin cnm geçmiş olsun
İnsan çocuğunun annesine değil hiçbir canlıya bunu yapamaz. İnsanlıktan çıkmış hasta ruhlu psikopat pislik. Şimdi ailesi buna akli dengesi bozuk diye rapor almaya kalkar.Ya inanamadim bu okuduklarima, soktayim suan gercekten. Cok uzuldum, cok cok aci. Bu nasil bir caniliktir, insan cocugunun annesine boyle bir seyi nasil yapabilir. Allah yardimciniz olsun , cok zor bir durumSchonerDuft . Basiniz saolsun..
Suan bile tuylerim diken diken,nedir bu kadinlarin cektikleri,kader yazgıKonuşmak iyi geliyor vardı 5 yaşında boşanma davası açmış kuzenim . Adam her şeyi planlamış babamın dediğine göre kapıdan girice boğazını....... duydukça kanım donuyor tehdit varmış zaten ama ailesi ne birşey dememiş hiç. Neye uzulyum bilmiyorum inşallah canlı canlı yapmamıştıroff selcanim allah herkese hayırlı ölümler versin .
Çeksin hapiste inşallah şişlerler onu tek tesellimiz o olacak
Okuldaymış ve olayın olduğu saatlerde ben kuzenimin evinin önünden geçmişimepilasyon randevum var diye erken çıkmıştım
Canim sanada bir türlü gecmis olsun diyemedim rabbim kolayliklar versin sanada..Canım teşekkür ederim soğuk algınlığı benimki dinlenmeye ihtiyacım var ama çoluk çocuktan bana sıra gelmiyor.
Bugün schonerduftın ailesinde yaşanan acı hepimizin yüreğini yaktı. Duyduğum andan beri başka şey düşünemez oldum. Allah sabırlar versin.
Öpüyorum mefkurem
Aslinda cocugunun annesi derken sunu kastettim, karsindaki insandan nefret edebilirsin, ona karsi empatini kaybedebilirsin. Ama cocuguna boyle travmatik birsey yasatacak kadar canilesmek bir tik ote sanki. Elbette bu durumlari anladigim anlamina gelmiyor, yanlis anlasilmak istemem. Yoksa tabiki hicbir canliya zarar vermenin mazereti olamaz. Hic bir insan, canli bunu yasamamali, hic bir neden bunu hakli cikaramaz.İnsan çocuğunun annesine değil hiçbir canlıya bunu yapamaz. İnsanlıktan çıkmış hasta ruhlu psikopat pislik. Şimdi ailesi buna akli dengesi bozuk diye rapor almaya kalkar.
Canım sana karşı bi tepki değil benimki. Yanlış anlaşılmasın.Aslinda cocugunun annesi derken sunu kastettim, karsindaki insandan nefret edebilirsin, ona karsi empatini kaybedebilirsin. Ama cocuguna boyle travmatik birsey yasatacak kadar canilesmek bir tik ote sanki. Elbette bu durumlari anladigim anlamina gelmiyor, yanlis anlasilmak istemem. Yoksa tabiki hicbir canliya zarar vermenin mazereti olamaz. Hic bir insan, canli bunu yasamamali, hic bir neden bunu hakli cikaramaz.
Teşekkür ederim canım Allah dermansız dertler vermesin.Canim sanada bir türlü gecmis olsun diyemedim rabbim kolayliklar versin sanada..
Afiyet olsun canım dün hepimiz kendimizi şaştık. Menün çok güzel ekmek olmaması benim gözüme Harika geldiMerhaba dün benim menü mü yazmayı unuttum
Sabah
Ilık limonlu su
2 has.yumurta
Yarım ananas
Bitki çayı
öğle
200 gr izgara dana eti
Mercimek çorbası
Aksam 200 gr izgara dana eti
Yeşil salata
3 lite su 45 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?